Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 12.10.2013, 17:40
the_last_time

Standard Ne Mutlu Türküm diyene

AKP iste bu andimizi kaldirmaya calisiyor. Kürtce serbest, tessettür denen Islam ile celisen (Kur'an'nin hic bir ayetinde kadinlar baslarinda bir tek kil görünmeksin örtünecek diye bir ayet yok) bez parcasi serbest, ama andimiz yasaklanmaya calisiyor.. Sevres'nin intikamini aliyorlar Türk Milletinden.. Türk kimligini ve Türklügü Anadolu topraklarindan silmeye calisiyor AKP!
Ben asiri bir milliyetci degilim. Irkcilga karsi alerjim var ama fazlasi da fazla artik..

Türküm,
Doğruyum,
Çalışkanım,
İlkem;
Küçüklerimi korumak,
Büyüklerimi saymak,
Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
Ey büyük Atatürk;
Açtığın yolda,
Gösterdiğin hedefe,
Durmadan yürüyeceğime and içerim.
Varlığım;
Türk varlığına armağan olsun.

Ne mutlu Türküm diyene!
Alt 12.10.2013, 20:58
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

AKP and`ı kaldırmaya çalışmıyor,and kalktı bile... günaydın
Alt 12.10.2013, 21:06
Benutzerbild von timeraiser
timeraiser timeraiser ist offline
Erfahrener Benutzer

timeraiser eine Nachricht über ICQ schicken timeraiser eine Nachricht über AIM schicken timeraiser eine Nachricht über Yahoo! schicken timeraiser eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Mutluluk yolundan gitmem için daha çok taşlar var kaldıralacak. Bir çok iğrenç olaylar hüzüntü gösteriror daha doğrusu.

Örnek: http://meydangazetesi.org/gundem/201...-tecavuz_etti/

Her zaman ne mutlu olmak isterdim türküm diyerek!
Alt 12.10.2013, 22:42
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von TaylanSadi Beitrag anzeigen
AKP and`ı kaldırmaya çalışmıyor,and kalktı bile... günaydın
TaylanSadı, seni burda görmek cok güzel. Gördüğüme en çok sevindiğim ikinci kişisin. Kendini tahsili ve akademik ilan edipte iftiralarindan, yalanlarından ve kıskanclıklarından dolayı akademisyenden ziyade kenar mahalle arasını mesken tutmuş tinercilere daha cok benzeyen bir bi-seksüel şahıslardan daha seviyelisin. Allah icin yiğidi öldür hakkını yeme. Ondan seni su palyaçodan daha ciddiye alıyorum.. O'nun zavallılığına güllüyorum. Seninden siyah beyaz futbol takımı tutar gibi parti tutuşuna

Kendini Türk hisseden herkes o andı icinde yaşıyor TaylanSadı! Türk Milleti'nin gönlünden Atatürk sevgisini silmeye kimsenin gücü yetmez.

İnadina ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''

Geändert von the_last_time (12.10.2013 um 23:16 Uhr).
Alt 13.10.2013, 11:27
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
TaylanSadı, seni burda görmek cok güzel. Gördüğüme en çok sevindiğim ikinci kişisin. Kendini tahsili ve akademik ilan edipte iftiralarindan, yalanlarından ve kıskanclıklarından dolayı akademisyenden ziyade kenar mahalle arasını mesken tutmuş tinercilere daha cok benzeyen bir bi-seksüel şahıslardan daha seviyelisin. Allah icin yiğidi öldür hakkını yeme. Ondan seni su palyaçodan daha ciddiye alıyorum.. O'nun zavallılığına güllüyorum. Seninden siyah beyaz futbol takımı tutar gibi parti tutuşuna

Kendini Türk hisseden herkes o andı icinde yaşıyor TaylanSadı! Türk Milleti'nin gönlünden Atatürk sevgisini silmeye kimsenin gücü yetmez.

İnadina ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
"İltifat marifete tabidir" derler marifetlimiyim değilmiyim bilmiyorum ama orta yolda olmak her zaman iyidir derim.. bundan dolayıda takım tutmadığım için partilide değilim bu arada iltifatın için sağol.
İnadına ne mutlu Türküm diyene diyebilirsin bu senin özgür iraden,Türk olmayan birine bunu dayatman mantıksızlık bir Türk olarak, bende ne mutlu T.C vatandaşıyım diye slogan
geliştirebilirim bu da benim özgür iradem yani
Alt 13.10.2013, 15:12
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von TaylanSadi Beitrag anzeigen
"İltifat marifete tabidir" derler marifetlimiyim değilmiyim bilmiyorum ama orta yolda olmak her zaman iyidir derim.. bundan dolayıda takım tutmadığım için partilide değilim bu arada iltifatın için sağol.
İnadına ne mutlu Türküm diyene diyebilirsin bu senin özgür iraden,Türk olmayan birine bunu dayatman mantıksızlık bir Türk olarak, bende ne mutlu T.C vatandaşıyım diye slogan
geliştirebilirim bu da benim özgür iradem yani
İşin aslı TaylanSadı, Türkiye'de Türk olmayan yoktur benim gözümde. Ya vatandaşlık itibari ile ya da köken itibari ile ki, ben suna inanıyorum. Yüzyıllarca ya da binlerce yıl bir arada yasayan topluluklar köken olarakta bir birine karışmıştır! Almanya'da bile başbakan Merkel 'Leitkultur' diye bir kavram cıkardı ve uygulamaya soktu. Her ülke de var bu. Elbette Kürtler dilıyorlarsa kendi dillerini ögrensinler ancak burda bir tuzak var. Eğer onlar yeterince iyi şekilde Türkce öğrenmezlerse örnegin kamu da devlet islerinde, Türkçenin hakim olduğu yerlerde ayak uyduramazlar.

Ve isteseler de istemeseler de bir ayrişma, bir bölünmeye kadar giden bir ayrişma oluşur!

Bu kendilerini köken itibari ile ya da yaşam tarzi ile Türk olarak algılamayan diğer toplumlar içinde geçerli..
Unutmayalım, Osmanlı dini temelller üzerine kurulmş bir devlet idi. Netice itibari ile ancak gayri müslüm topluluklar Osmanlı'dan ayrılması gerekirdi. Bu ama gerceği yansıtmıyor. Bunu ben değil tarih yaziyor..

Geändert von the_last_time (13.10.2013 um 15:35 Uhr).
Alt 13.10.2013, 19:16
Joleen

Standard

Yüce Türk irki binlerce yildir millet olarak yasamis geldigi yer, atalari topraklari belli olan
dünyanin en zeki, en cesur, en adaletli irkidir.Düne kadar irkinin kökü atasi belli olmayan hainler
simdi bu ülkeyi bölemez , bölmeyede gücleri yetmez yetmeyecek.

--- NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE ---
Alt 13.10.2013, 19:19
TheToni

Standard

Zitat:
Zitat von Joleen Beitrag anzeigen
Yüce Türk irki binlerce yildir millet olarak yasamis geldigi yer, atalari topraklari belli olan
dünyanin en zeki, en cesur, en adaletli irkidir.Düne kadar irkinin kökü atasi belli olmayan hainler
simdi bu ülkeyi bölemez , bölmeyede gücleri yetmez yetmeyecek.

--- NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE ---
lass mich raten du bist durch und durch eine kemalistin die nicht rassistisch ist
Alt 13.10.2013, 19:25
Joleen

Standard

Zitat:
Zitat von TheToni Beitrag anzeigen
lass mich raten du bist durch und durch eine kemalistin die nicht rassistisch ist
Ich bin mehr als deiner Aussage , und nicht wie ihr Landesverräter und Heuchler!
Alt 13.10.2013, 19:26
TheToni

Standard

Zitat:
Zitat von Joleen Beitrag anzeigen
Ich bin mehr als deiner Aussage , und nicht wie ihr Landesverräter und Heuchler!
da lag ich also richtig und wählen tust du die chp. was anderes kann man bei deinem iq nicht erwarten
Antwort