| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
Zitat:
Anlayana sivri sinek saz, anlamaya vaybee'nin Ankara-Cin-Cin'nin cingenelerinin davul zurnalari az.. Geändert von the_last_time (17.10.2013 um 16:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
Ufak ufak atta civcivler yesin
Beyinsizlik konusunda haklisin senin eline kimse su dökemez. Tonicigim pardon zerrecigim Yesinler sizi basrolü kapmissin islet burdakileri ama cogunun Aptalligindan degil seni degersiz ve cok basit , yalanci ve de dolandirici gördüklerindendir. Cioa |
|
|||
|
|||
Zitat:
görüsürüz |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Git sevgilim git, yalniz birak beni.. Yalnizlar icinde yalnizim simdi, meyhaneci doldur kadehimi, beni bana birak simdi |
|
||||
|
||||
Zitat:
fake nickle gelip burada önce escinslerini savunuyormus gibi yapip herseyi eline yüzüne bulastiran sensin. @arkadaslar bu eski karilar beni takip etmekte ne anliyorlar??? onlarla kemalist veya din düsmani olduklari sadece dalga gectim ve lekeledim. |
|
||||
|
||||
Zitat:
cocuk gibi git ona bunu sor git buna sunu sor demek 40in üzerinde insana yakisiyormu? |
|
||||
|
||||
Zitat:
jetzt hast du mich aber durchschaut. bitte erzähl es keinem weiter dass ich zerrecik bin |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
dogduktan sonra ekmek pesinde kosmak bizim kaderimiz. ich mag fleissige menschen |