| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Anlayana sivri sinek saz, anlamaya vaybee'nin Ankara-Cin-Cin'nin cingenelerinin davul zurnalari az.. Geändert von the_last_time (17.10.2013 um 16:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ufak ufak atta civcivler yesin
![]() Beyinsizlik konusunda haklisin senin eline kimse su dökemez. Tonicigim pardon zerrecigim ![]() Yesinler sizi basrolü kapmissin islet burdakileri ama cogunun Aptalligindan degil seni degersiz ve cok basit , yalanci ve de dolandirici gördüklerindendir. Cioa ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() görüsürüz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Git sevgilim git, yalniz birak beni.. Yalnizlar icinde yalnizim simdi, meyhaneci doldur kadehimi, beni bana birak simdi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
fake nickle gelip burada önce escinslerini savunuyormus gibi yapip herseyi eline yüzüne bulastiran sensin. @arkadaslar bu eski karilar beni takip etmekte ne anliyorlar??? onlarla kemalist veya din düsmani olduklari sadece dalga gectim ve lekeledim. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
cocuk gibi git ona bunu sor git buna sunu sor demek 40in üzerinde insana yakisiyormu? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
jetzt hast du mich aber durchschaut. bitte erzähl es keinem weiter dass ich zerrecik bin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
dogduktan sonra ekmek pesinde kosmak bizim kaderimiz. ich mag fleissige menschen ![]() |