| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() anlasilan senin uykun kacmis, sinirlerin baskin geliyor.
sakin ol, tansiyonuna dikkat et. geregindan ne demektir??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() basi acik, basi örtülü
yasli, genc minili ve kapali hepiside bir yürek ile bir dava ugruna calisiyor. iste biz buyuz. her kesimi, her dili, her dini, her irki kucaklayan davanin yolcusuyuz. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kazak Abdal söz söyledi
Cümle halki taa neyledi Sorarlarsa kim söyledi Soranin da..... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
terbiyesiz ahlaksiz paylasimlarla ne oldugunu belli ediyorsun. sizin bu davranislariniz görenler iyiki ekmel secilmemis diyor ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kendime gercekten sasiyorum. Bu kadar yalani dolani okuyupta hala suskun durusuma sasiyorum. Heroische Gelassenheit galiba bu olsa gerek
![]() Artik delilere sinir olmuyorum gülüyorum ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() cehaletin siniri yok ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Evet en güzel örnegi de sensin..
AKP'nin bir yal tasina satilik köpekleri! Eger sen tahsilli ve terbiyeliysen var ya sana tahsill verenin de terbiye verenin de... Zekat vermek istemiyorum simdi... Geändert von Ask_Sehidi (11.08.2014 um 13:30 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
iste bu ikiyüzlülügünüzden kaybediyorsunuz. herkes sizin dürüst olmadiginizi anladi ve secim öncesi yalakaliklariniza sadece gülüyor. uno arkadasimizin dedigi gibi ask_sehidi ve benekalice gibilerin yüzünden chpden sogudum diyordu ![]() erdal sizler olmasaniz chpnin belki biraz sansi olacak ama sizin sayenizde hicbir zaman iktidar olamayacak ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hep ayni seysin haaa.
Lan gercekleri insanin yüzüne söylemek ne zamandan beri hakaret oluyor? Dost aci konusur lan.. Biraz nasihat al da bir adim ilerle... Hep yerinde sayma, kirik plak gibi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sen kendi annene orospu dedigini ne cabuk unuttun??? umarim hala dogru söyledigine dair inat etmezsin. edersende bu cok vahim durumdur ve seni simdiden kiniyorum bu tür ailene hakaretten dolayi. |