| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm ![]() Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm ![]() Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Deliler hastanesinden seni ariyorlar
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bende bu ne oldum belirsize kafa yormani anlamiyorum... ben acikliyayim sana iki kelimeyle" ANNASININ KIZI" |
|
|||
|
|||
![]() Bist du nicht die Lara Rosamunde?
hast du nicht `nen Schwanz im Munde |
|
||||
|
||||
![]() naber kiZ ezik yollarimi mi gözlüyordun zibidi Geändert von Lara__ (04.11.2017 um 01:36 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bist du nicht die Lara Rosamunde?
hast du nicht `nen Schwanz im Munde |
|
|||
|
|||
![]() |
|