| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
du bist und bleibst eine kleine feige nutte
|
|
||||
|
||||
zerafeti zayýflýk sanýp sýnýrlarý zorlayan budalalarýn tokadý yedikten sonra içine düþtükleri hal, budalalýklarýndan daha iç burkucu.
|
|
||||
|
||||
$eettigi kadar
$eetmedigi keder |
|
|||
|
|||
milletin resimlerini calanlarin IP adresini blacklisteye almiyorlar, benim yazilarimi
vaybee adminleri benim yazilarimi hep silmis, bu haksizlik, ben burda ADALETI savunuyorum burdaki adminlerde yazilarimi siliyor, benim yazilarimi sileceginize BURDA KIZLARIN NAMSUNA LAF ATAN, milletin resimlerini calip ikincikez foruma yükleyenin IP adresini kilitleyin, size isinizi ben mi ögretecegim!!!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Bravo sana Nur... aksine sanki o tarz insanlari korumak'la görevlendirilmi$ler.. bu beceriksiz Forum yöneticileri benim nikimi kilitlemi$ler!!! sanirim yanli$likla oldu..))))) yanli$lik'la kilitlediklerini Düsünüyorum onun di$inda gecerli bir neden göremiyorum..))) yeni Lara nickimede mail göndermi$ Vaybee ...schön,das Du da bist diye..)))))) Ho$buldum Vaybeee..))) Geändert von Lara__ (28.12.2015 um 23:43 Uhr). |
|
||||
|
||||
yeniydik, acemiydik, hala acemiyim seviyorum o beceriksizce duyduðum heyecanlarý, sezgilerimle kendi ba$ari hayalinle yol almayi
|
|
||||
|
||||
haksiz yere benim Nickimi kilityen "hain 'in yöneticinin" kim oldugunu ögrendim bugün..)))))))))
Hainleri baðýþlayarak, onlarýn düþmanlýklarýný artýrmýþ oluyorsunuz vaybee yöneticiler aranizdaki bu haini ya$atmayin...)))))))))))))))))) MISTIK.!!! seni kinim kinim kiniyorum... Geändert von Lara__ (30.12.2015 um 00:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
I wish all my friends happy new year. Das Jahr soll der Stiere sein. Die erwartet wohl sehr große liebe yani Ask & Me$k und viel Geld und Gesundheit. Die in festen Händen sind heiraten und Kinder . die restlichen Sternzeichen könnt ihr unter horoskope 2016 nachlesen .
PS: Kocaman culumuzu aldik yarin halledecez |
|
|||
|
|||
Vaybee admins
Zitat:
|
|
|||
|
|||