| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Canakkale Savasi'nda Turk ordusu dusman ordusundan 2 kat daha fazla kayip verdi, Turklerin kani daha cok dokuldu, ama kazanan Turk ordusu idi. Ortadogu bugun emperyalizmin yenemedigi tek bolgedir. Asya 2. dunya savasi sonrasinda teslim oldu, Guney Amerika teslim oldu ama direniyor, avrupa emperyalizmin kolesi olmus. Emperyalizme direnen Ortadogu'dur. abd ve onlarca ulkeden olusan batili les kargalari Ortadogu'ya sahip olamadi. Tek eksikleri, baslarindaki liderlerin adam olmamasi. Bunu 1 tane bile Arap arkadasi, tanidigi olmayan biri olarak soyluyorum. Geändert von Bosphorus_ (13.08.2014 um 05:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
kendi hatalarini kabullenmeyen insanla zaten, ilerleme de saglanamaz..böyle bir beklenti icine akli olan degil, akli olmayan girer.. Bu yaptiklarinla karli ciktigini zannediyorsun ya, sana en büyük darbede bu olacak...ilerde anlarsin.... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
senin bu '' hircinlasma '' sözüne bu kadar sarilman, üstüne gelmeyeyim diyedir! baska bisey degil... ne güzel laf sokup duruyordun, cevap veren olmuyordu.. biraz adam olsan, rahatsiz oldugum seyi 2 kere okudun, cakma hocadan dolayi rahatsiz oldugumu yazmazdin. '' biraz adam olsan ''. Ben Chpyi hic desteklemedim, Ak partiye, senin Ak partiye verdigin zarari vermedigim gibi ![]() ben de, Ak partinin biran önce senden kurtulmasini diliyorum... ![]() Daha hizli ilerleyebilmeleri icin... |
|
||||
|
||||
![]() Siz bireysel agiz dalaslarina girdikce asil konudan sapiliyor. Tamam stres atiyorsunuz da, konudan da sapmasak.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hem, ben kimsenin kafasina silah dayamadim, durduk yere gel bana bulas diye. |
|
||||
|
||||
![]() 10 Augustos u kac gün gecti ...?
kapatin artik Isanoglunu Cati adayini felan .. CHP & MHP wird sich neu ordnen müssen ... Ince hat sich verabschiedet .. ![]() mein FAV gewesen ...Schade |
|
||||
|
||||
![]() CHP ist im Arsch ...
aber bitte MHP ...ÜLKÜCÜ ler ... Türkiye ne faydaniz dokundu ...? ne muhalefet yaptiniz ...ne taraf tutunuz sasi ördek gibi .. parmak göstermek disinda ...bi katkiniz olmadi bu Ülke ye ... |
|
||||
|
||||
![]() er war mein Bester ...:////
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
diyorum ...yine kizicaklar bana ... parmak lar göstermek den haric ... ne katkin oldu MHP Türkiye Hükümetine /DEVLETINE ? ben sana soyleyim ...popofinger ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
mit Gülen ..haben wir nix am Hut .. die Gülen Ideologie kann doch absolut niX mit der CHP gemeinsam haben .. deswegen der Austritt von Ince .. Kilicdaroglu ...wird auch bald gehen ... |