| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ich schrei hier nicht umsonst :/ |
|
||||
|
||||
![]() IMOOOOOOOOOOOOO....
YINE UCUSDASIN ABIM , NE IS ? NEDEN BU ISLAM KARSITLIGI ? .................................................. ........ BIRAZDA HRISTIYANLAR YAPTIGI PISLIKLERDEN BAHSET YAHUDILERIN YAPTIKLARINDAN BAHSET BU NE ABICIM YA, HER KONUDA ISLAM FOBISI ?? INAN ISLAM DÜSMANI BILE OLAMADIN YAHU; HER GÜN AYNI MANSET OKUYOR GIBISIN ! YAPMA BIRADER ; |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yeti$tirildim ... oruc tuttum, hatta Kuran kursunu bile gittim ... ama Brooo .. Allah guya ....Mohammedin (40 ) 9 ya$inda kiz la siki$msine onay veriyorsa eger .. ben o tanri yaa inanmam brooo ... Geändert von Imogdi (03.07.2015 um 10:42 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() über dieses Thema habe ich dich mind. zwei mal aufgeklärt, wie ich lese ist dir alles egal außer, dass du nach Aufmerksamkeit schreist, doch diese Einstellung ist nicht Gesund.
Du bist Mitte 35 und schaust dir Frauen an, die unter 18 sind (Bsp: du hast mehrmals hier im Forum nakte Fotos von jungen Frauen gepostet) an deiner Stelle würde ich den Propheten hier nicht zum Thema machen sondern MEIN KlEINEN FRAUND unterkontrolle nehmen. ALSO ZUERST AN DER EIGENEN NASE FASSEN. Ben senin kuran kursuna gitdigine inanmiyorum, senin ailen sana ne dinen nede türklükte hic birsey vermemis, sende simdi deli dananlar gibi nereye ait oldugunu bilmiyorsun!!! sen kafani böyle agir konularla yorma en güzeli bunu dinle (öyle güzel yürüyor ki zilli, kesin IZMIRLI ![]() https://www.youtube.com/watch?v=4b-Zzmxd3Eg Geändert von Nur_Banu (05.07.2015 um 00:20 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kalbimin dim dimi ,nefesine yazik ..bu Imo Gerizekali Zitat: Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen siradan bi Müslüman cocugu olarak ... yeti$tirildim ... oruc tuttum, hatta Kuran kursunu bile gittim ... ama Brooo .. Allah guya ....Mohammedin (40 ) 9 ya$inda kiz la siki$msine onay veriyorsa eger .. ben o tanri yaa inanmam brooo ... Geändert von Lara_ (06.07.2015 um 00:00 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hem snein bu islamla alip veremedigin ney yazda hepiniz ögrenelim?gercekten merak ediyorum.. nedne ba$ka dinleri sorgulamiyorsun? bunlari mesela? Islam (1,313 Milliarden) Römisch-Katholische Kirche (1,119 Milliarden) Hinduismus (870 Millionen) Nichtreligiös (769 Millionen) Unabhängige Christliche Kirchen (427 Millionen) Traditionelle Chinesische Religionen (405 Millionen) Protestantische Kirchen (376 Millionen) Orthodoxe Kirchen (220 Millionen) Anglikanische Christen (80 Millionen) Buddhismus (379 Millionen) Sikhismus (25 Millionen) Judentum (15 Millionen) Ethnoreligionen (256 Millionen) Atheismus (152 Millionen) Afrikanische Religionen (100 Millionen) Neue Religionen (108 Millionen) Stand Mitte 2005, Weltbevölkerung: 6,454 Milliarden. |
|
||||
|
||||
![]() IMO beni tanirsin,
bende sana diyorum ki , Allah in Resulu 9 yasindaki bir cocugu zevceligine almadi. inanirsin inanmazsin sana kalmis, ama beni dinlersen öyle bir olay olmamistir. bazi islam karsitlarinin uydurmalarindan ileriye gitmeyen bir iftira bu. birde sen islama inanmazsin uymazsin , zaten bu senin hür iraden, lakin kendini temize cikartmana gerek yok, böyle bir durumda islami da lekelemene bir gerek yok. yani sen her düsüncende serbestsin; sana islam :"gel imo bana uy, uymazsan seni öldürrüm"demiyor. sende islami öldürmeye caba gösterme, duydugun her bir pisligede inanma ! tekrar söyleyeyim: peygamberimiz asla 9 yasindaki bir kiz cocuguyla evlenmedi !! salih Geändert von 1978salih (06.07.2015 um 09:42 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana ufak örnek vermek istiyorum sevgili karde$im .. ISLAM ve AKP nin zihniyetiyle aynidir schau her > ![]() ve bak Ampul-ba$i ne diyor https://www.youtube.com/watch?v=YNg_H-RoCVU yani bugünki ISID zihniyeti ... cünkü bugün ISID in yaptigini Muhammed te yapmi$tir .. cünkü ISLAM ayni bu zihniyetle yayilmi$tir !!! “Dünya .. akli olup, dini olmayan .. dini olup, akli olmayan insanlar olarak ayrilmi$tir” Ýbn-i Sina Geändert von Imogdi (08.07.2015 um 05:08 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Mohammed e ayri ayri ayet ler inmi$ ... kac tane hatunula beraber olabilce konusunda .... AHZAB50 cok kötü ![]() (eine im Volksmund > ne Fickanleitung für die Frauen die er beglücken darf) 15 tane karisi olmu$ ... evlatligin bile hatununa göz dikmi$ .. cagriyeleri lerden söz etmiyorum bak >> al sana 9 yasinda Aishe >> ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ahahahah , dogru ... sadece Müslüm ler fazla diye dogru yu siz mi biliyorsunuz saniyorsunuz ? ![]() ![]() (temsili) Geändert von Imogdi (08.07.2015 um 06:00 Uhr). |