| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kolonya marka li Nickleri zaten ciddi ye almiyorum ... falls wir auf der selben Ebene "plaudern " wollen .. solltest du 1-2 reale Buildl von deiner Wenigkeit in dein Profil reinstellen .. wenn nicht ,weiß ich das du enorm an dir Selbst zweifelst .. und da hilft dir auch die bunte "Großschrift " nix .. damit bist du nicht "glaubwürdiger " ... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kiskanma. Wir leben im 20igsten Jahrhunder, da kann man in der früh in Europa sein und nur wenige Stunden später in Asien ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Du meinst wohl, Gülsuyu. Eins solltest du über mich wissen, ich lasse mich nicht erpressen. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bleib einfach brav .. |
|
|||
|
|||
![]() Forumda herkesin konusunda tartisma cikaran, alakasi olmayan yorumlar yapan saygisizlarin! bilmesi gerekir ki, güzel seyler yazmaniz kimseyi ikna etmiyor. istedigin kadar güzel yazilar yaz kendini iyi savun, iyi cevaplar ver, saygisizsan güzel yazmak bile cöpe gider!
bu forumda her tarafa susmamayi, illa cevap vermeyi, kavga etmeyi yaymaya calisanlar bunu basardilar ve halen basariyorlar... forumda o yüzden en iyi üyeler gitti, gitmekte veya fazla ugramamakta haklilar ne diyelim.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yalniz önemli bir sey var; 2,3 kisiyle ugrasirken, benim gibi onlari destekleyebilecek kisiler desteklemedi. Cogu kisi sorunlu tiplerle ugrasmak istemiyordu, ve biz buna bir sey diyemezdik. onlar kendi acilarindan hakli idi. ailesinin ögretmedigini ben mi ögretecegim diyenleri de anlamak lazim, sonucta mecbur degiller kimseye ders vermekle ugrasmaya... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bütün bunlar bir yana, iyi ne kadar iyidir? buna cevabim; yeterince degil.. Geändert von _Sunguroglu (18.10.2014 um 12:43 Uhr). |