| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() O kacak saray basilacak ve yerle yeksan edilecek Sinan kardes. Hic merak etme. Kanin yerde de kalmayacak.
Atatürk'ün manevi ciftliginde kacak yapilara göz yumamayiz. Belediye ekiperimiz oraya dümdüz edecekler... Balik bastan kokar,kacak yapilar ancak böyle engellenir. Carpik betonlasma ve sehirlesmenin de önüne gecegegiz. O IZNI OLMAYAN KACAK YAPILAN SARAY YIKILACAK! NOKTA!!! Zitat:
Geändert von Damoklesschwert (30.12.2022 um 23:17 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Vatan, eger bari$ta zenginlerin ve savasta ve savas durumlarinda sadece fakirlerin vataniysa, O VATAN SAG OLMASIN!!
Iste bu! Deniz Gezmis zaten Atatürkcü düsünceye yakin idi, ama biraz daha yasasaydi, galiba benim gibi %100 ATATÜRKCÜ, YANI EN BÜYÜK DEVRIMCI OLAN MUSTAFA KEMAL, ATATÜRCÜ olurdu. Bilmen nesini ne ettigimin bilmem nesini ne ettiren ipne Devlet Bahceli ve erkani en son model mercedslerle Ankara'dan Istanbul'a giderken mehter marsi caldirmak degil. Ki o mehter marsini da bir Alevi ozan yazmisti 19 yüz yilin sonunda mi ne.. Cedddin deden neslin baban... Kadaffi ama bizim cakma Osmanli cocuklari icin ne demisti? Ey halkim, bakin görün, bunlar bunlar var yar bunlar, bunlar Türkler dir. Bir zamanlar bu topraklari feth etmek icin gelenlerin torunlarini simdi sizin sokaklarinizi sürpütmek icin getiridim buraya... Verelim mehhteri... dadad Ceddin deden neslin baban... Geändert von Damoklesschwert (16.01.2023 um 16:38 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Seni satın alamayacaklar
Aptalların uydurduğu ‘Herkesin bir fiyatı vardır’ gibi sözlere kanmayacaksın (...) onurunla, kimliğinle ve beyninle akıllı yaşayacaksın, üretecek, sevecek, sevileceksin...” |
|
||||
|
||||
![]() Hersey Coook Güzel Olacak!
|
|
||||
|
||||
![]() – Başörtüsüne dair şu salonu şereflendiren başı açık-kapalı hiçbir kadının, hiçbir arkadaşımın, hiçbir erkeğin başını örten kadına karşı karşı herhangi bir tutumu, duruşu yoktur. Başörtüsünün yeniden düzenlenmesine karşı önce Sayın Kılıçdaroğlu’nun verdiği bir kanun teklifi, arkasından Sayın Erdoğan’ın, ‘Oh, oh, oh.. Bir pas geldi ben bunu gole çevireceğim’ diyen bir sevindirik olma hali
Geändert von Damoklesschwert (29.01.2023 um 14:51 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Bakin burasi cok önemli derdi hep
![]() Dolari düsürümeyince bende Özge Ulusoy'u düsürdüm ![]() Geändert von Damoklesschwert (29.01.2023 um 20:15 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Unutmayin, unuturmayin
Zitat:
|