| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Onlari siktikten sonra kim alacak aleviler ve CHP'liler deyipte gülüyordun. Bunu söylerken de kendini sonradan Sivasli bir alevi oldugunu ögrendigim birisi olarak tanitiyordun. Ismi aklimda degil. Neydi lan o'nun ismi? Bari sözünde dur lan, söz vermek göt vermeye benzemez. Senin görenler gülmekten gülüp geberiyor. Senin hakkinda kullandiklari en mahsum kelime "cirkin cüce".. Ama sen teyzenin kizindan baska kimseyi sikemen oglum. Bi tipine bak, ne dedigimin anlarsin. Kasanin önündekini sikte bizim Afsar Yilmaz'a hava atarsin, senden önce ben siktim diye. O'nu arka odaya götürdüm diye. Oraya gelince o arka odayi gösterde o da görsün isini. Cocuk kasa da kasa diyor ![]() Azarliyoruz olmuyor, laf anlamiyor, söz dinlemiyor.. Takti kasanin önündekine kafayi bir kere... Afsar inadi var onda Geändert von seyrangah (22.01.2018 um 22:24 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Böyle yalan haber yapanlar şerefsizdir. Bu alçaklığın hesabını mahkemede vereceksiniz. Ben Muhammedi Müslümanım. Emevi dininden değilim. ŞU alçağa lütfen haddini bildin! Bağlantıyı tıklayıp yanıt verin...
https://www.facebook.com/bayrampasaa...KAfnvbubVQFYXl - Ilahiyetci ve yazar Cemil Kilic - |
|
||||
|
||||
![]() Yarım saat kadar önce katıldığım panelden sonra evime döndüm. Bina girişinde birkaç ay önce bana saldıran şahıslardan biri duruyordu. Ben başta tanıyamadım. Danışmaya selam verdim. Ama o şahıs danışma görevlisinden önce aleyküm selam deyip bana ben ..... kişiyim dedi. Ardından türlü hakaretler etmeye kalkıştı. Tartışmaya başladık. Görevli ayırdı. Az daha yine saldırıya uğrayacaktım. Polisi aradım, yarın ilgileneceklerini söyledi. Konutumda kendimi güvende hissetmiyorum. Kamuoyunun bilgisine...
- Cemil Kilic - |
|
||||
|
||||
![]() Sayin Cemil bey,
bende kök itibari ile bir zamanlar Anadolu'nun 3'te ikisini olusturan alevi kökenli birisiyim. Teknik bakimdan ne kadar alevi oldugum tartisilir. Alevik nerde baslar, nerde biter tartisilir.... Ancak teknik bakimdan bir cok seyi yanlis bulsamda, yine de aleviligin sünnilikten Kur'an da ki Islam'a daha yakin oldugunu kesin kanaat söyleyebilrim. Sünni arkadaslar beni yanlis anlamasinlar. Hersey bir tercihtir. Ama sünni olacagima, taslanan, tekmelenen sokak köpegi oluyum daha iyi.. 6 yasindaki bir kizla bir sapigin evlenmesine, yani o cocuga sapiklik yapmasina, nikah demek ve peygamber sünneti deyipte, sanki yanindaysmisti gibi bir de peygamberize iftira atanlardan olacagima ALLAH'a siginirim. Sizleri gercek Islama davet ediyorum: https://www.kurandakidin.com/ Zitat:
Geändert von Damoklesschwert (Gestern um 21:04 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Akıl ve bilimden uzaklaşan dinden de uzaklaşır. Din diye hurafelere, bidatlere teslim olur. Kerameti kendinden menkul şeyhlere tapınır da Allah'a kulluk ettiğini sanır.
- Cemil Kilic - |
|
||||
|
||||
![]() Mehmet Şimşek'in bakanlığı ile birlikte Erdoğan'ın "Nas var nas" söylemi yani şeriatçı ekonomi göndermesi bitecek ve faiz oranları artırılacaktır. Bu kaçınılmazdır. Ne demiştik? Sandıkta muhafazakarlık kazansa da yaşamda sekülerlik kazanır. Enflasyon düşmedikçe faiz de düşmez. Oysa Erdoğan tam tersini savunuyordu. Geldiniz mi rasyonel ekonomi yönetimine?! Geldiniz mi laik / seküler uygulamaya?!
- Ilahiyatci ve yazar Cemil Kilic - |