| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bugün ATV"de "Kuran"in mucizeleri VCD"si" ve gecenlerde bir Türk kanalinda kainatin yaratilisina dair (Urknalltheorie) bir program izledim.
Sunu bunu anlatiyordi ve hemen 2 dakika sonra sunlar söylendi: "Bilim adamlarin ancak son yillarda kesfettikleri Kuran 1400 sene evvel ilan etmis..." Ve ardindan bir kac ayetler okutuldu. Bunda biraz küstahlik yok mu acaba? Yani bunca bilim adami, mühendis, teknisyen vb. senelerce ugrasiyor, calisiyor, hesapliyor, düsünüyor, denemeler yapiyor, gün gece ter döküyor ve 1001 cabadan sonra bir sonuca variyor, mesela yeni bir makina icat ediyor, bir seyler kesif ediyor... ve ardindan bir kurnaz "din adami" cikip "bunlari zaten 1400 sene evvel Kuran ilan etmis" diyor. Bu tutum bunca insanlarin emegini hice saymak, ugraslarina hakaret etmek anlamina gelmiyor mu? Yani bazi "din adamlari" calismadan, ugrasmadan, düsünmeden ve caba sarf etmeden kurnaz bir sekilde cümle icatlara sahip cikiyor. Bu tür tutuma ancak bazi "din adamlari" kadar kurnaz olmayanlar iltifat eder. |
|
||||
|
||||
![]() Vay be, bunca düsmanlarla nasil bas edeceksin?
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ancak Müslümanlar kardestir.Benim düsmanligim kafir insanlara degil küfür olan ideolojiyedir, bunu fark edin.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() 3.1415
|
|
||||
|
||||
![]() in the shrinking radius.
|
|
||||
|
||||
![]() Lecker.
|
|
|||
|
|||
![]() "Wer weise ist, der soll schrittweise, jeden Augenblick, wie der Schmied das Silber Läutert, sein Ich reinigen von jedem Fleck"
Buddismus Taoismus Hinduismus Judentum Christentum Islam "Baska dinleride kendi dinin gibi karsila, benim dinim sein dininden daha iyi, güzel deme, cihat yap" Anlayan anladi |
|
||||
|
||||
![]() yani bir heykele tabmak dinse Islam hiristiyanlik yahudilik te putlara tabmasi lazim.
dini inanci olan birisi bir heykelden bir betondan asla ve asla bir inanc bekliyemez bu sadece putperestliktzir :=)) |