| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ve bu yüzden bence bu tespit sizin icinde gecerli, amaciniz ne olursa olsun. Sizde bu *looser-takimi* gibi bu platformu kulaniyorsunuz.
|
|
|||
|
|||
![]() Kadin kiz pesinde olsaydim:
1. Ziyaretci defterim acik olurdu ! 2. Chate takilirdim ! 3. Ask ve Flört forumuna cok slk takilirdim ! 4. Bircok bayanin Ziyaretci Defterlerine mesaj birakirdim ! 5. Yaptigim herseyin arkasindayim ! Böyle bir maksadim olsaydi kimseden cekinmeden bunu burda yazarim ! |
|
|||
|
|||
![]() HI WUSSTE GAR NICHT DAS MAN AUF IM FORUMBERICHT GLEICH DAS BILD SIEHT ODER HAST DU SO NEUGIERIG SEIN GÄSTEBUCH ANGESCHAUT UND WARUM? ist doch egal wie er aussieht oder ??
|
|
|||
|
|||
![]() Steinen werfen.
Bu Platformun veya buna benzer Platformlarin ana amaci insanlara iletisim imkanlari (chat, forum, mail, ziyaret defteri, vesaire) sunmak ve onlarin tanismasini kolaylastirmakdir. Bu durumda senin elestirilerin anlamsiz. |
|
||||
|
||||
![]() augen auf !!!
*FahrradreifenUmDenBauchLegtUndHullaHullaSchwingt* |
|
|||
|
|||
![]() Amma cok kisinin kuyruguna basmisim !
Herbiri kuyruk acisiyla pisliklerinden banada bulastirmak istiyor ! :-)) Hadi evladim hadi...anca gidersin ! Internetde kadin kiz pesine düsen sizin gibi olsun ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Unutmayinki sizin Fikirlerizin burada hic bir degeri yok, bir tek bir amaci var, o da insanlari eglendirmek! O yüzden kendinizi özel bir bok sanma gerek yok, nitekim sizin gibi palyacolar burada yeterince var.
|
|
||||
|
||||
![]() ggf. sehen die meisten Männer dich genau so???
Affektiertheit gepaart mit intellektullem Tiefflug ist halt nicht jedermanns Darling! |
|
||||
|
||||
![]() Du und RebeLLYeLL wären doch das perfekte Paar!!!
Fragt sich nur wie es mit euren Kindern aussehen würde??? - und - gleich + ??? :-) |
|
|||
|
|||
![]() Korkmana hic gerek yok !
Palyocoluk unvanini elinden almam ! :-)) Yazim seni neden bu kadar rahatsiz etti !? :-)) Yarasi olan gocunurmus !:-)) Cokmu gocundun !? :-)) Neden savunmaya gectin !? :-)) Kimin ne BOK oldugu ortada ! :-)) ahhahahahahahahahahhahahaahhaaaaa :-)) |