| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() arkalarindan sürüklenenlerde koyundur.
|
|
|||
|
|||
![]() sade kendi görüsünü savunanda Ittir.... ayni kapiya cikar......
|
|
|||
|
|||
![]() wenn schon den schon......
Wir sind nicht in Afganistan..... dimi |
|
||||
|
||||
![]() it ler senin gibi cumhuriyet pesinden kosanlar ve dünyada ne icin var oldugunu anlamayanlardir.
|
|
||||
|
||||
![]() İnsanlığa getirdiği rezaleti gördüm
Merak ettim araştırdım,inceleyip durdum İslam alimlerine din bilginlerine sordum Batılılardan geldi dediler; Cumhuriyet. Gayri İslami düşünce,fikri kaide den İslam’ı olmayan kapitalizm akide den İnsanların koyduğu kanun kaide den Oluşup meydana gelmiştir. şu Cumhuriyet Din ayrı,devlet ayrı fikri; demokrasi Bu fikir;kapitalizmin temel akidesi Bu akide Cumhuriyetin aslı esası Bu esas üzere kurulmuştur, Cumhuriyet İslam’ı olmayan;din seçme hürriyetin den İslam dışı oluşan; fikir hürriyetinden İstediği yol dan,mülk edinme hürriyetinden Oluşup meydana gelmiştir, şu Cumhuriyet. Hayata hakimiyet halka verilmesinden Hayat için insanların kanun koymasından Kapitalizm tarzı yönetim yapılmasından Oluşup meydana gelmiştir şu Cumhuriyet İslami olmayan bir siyaset gütmek için İslami olmayan bir yönetim yapmak için İslami olmayan ahkamla hükmetmek için Batıdan Müslim’e gelmiştir. şu Cumhuriyet Hülasa Cumhuriyet,düşman batıdan geldi O muazzam İslam nizamı; yerine kondu Cumhuriyetle İslam hayatı sona erdi Tüm İslam’a karşı gelmiştir. şu cumhuriyet Gelmeseydi Cumhuriyet gitmezdi Hilafet Olsa’idi Hilafet olurdu İslami adalet Olsa’idi İslami adalet,olmazdı zillet Müslümanlara zillet olmuştur Cumhuriyet Gerekmez kamile arzuhal arife tarif Zira her şey vakasıyla olmuştur maarif Cumhuriyeti kabul etmez akliden arif Müslüman’a bir kabus olmuştur Cumhuriyet Şerrinden hakka sığınır, Abdullah muakkil Cumhuriyet;aslı olmayan bir küllü kail Cumhuriyeti istemez her akleden akil İnsanlar sözünden olmuştur şu Cumhuriyet |
|
|||
|
|||
![]() var.......
Oysa sizin mekanizmaniz... Bin-Laden mekanizmasi....... Mord und Todschlag |
|
||||
|
||||
![]() Eine Frage an die Befürworter der Demokratie:
Woher wißt ihr denn, daß das die beste Methode ist um ein Land zu regieren? Schließlich gibt es ja viele andere Ideologien wie Kommunismus, Faschismus, Nationalismus ... usw. Warum seid ihr euch so sicher? Da kann ja jeder kommen und sagen, "unsere Methode ist besser". Wenn es darum geht Religion und Statt voeinander zu trennen, stehen sich diese Ideologien im nichts nach oder? Also belehrt mich. Ich bin neugierig |
|
|||
|
|||
![]() tabi hersey kagida alindiginda degisiyor, kanun cerceveleri kisisel lige kadar indigi icin.
Saglik bakimindan Issizlik bakimindan egitim bakimindan yönetim bakimindan Üst ve alt seviye barisikligini Global sistem getirmesi düsüncesinden kadin haklari Demokrasi daha tam cerceveye oturmadigi/oturamadigi icin yalanbazlar zorlastiriyor Din Politakayla hic bir alakasi yoktur ve kisisele özel bir durumdur. Toplumda dini gelecegi nesil icin ögretmesi gerekir . vaybeeciler daha iyi ve net sekilde cevaplandirirlar belki |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() aber Kurandaki din evrensel......
Erst wenn man das begriffen hat..... ist man ein Mensch.... vorher nur ein Idiot |