Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.06.2004, 17:30
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard ??? Was nun ???

Beşiktaş zararda mı ?..
TV8 kanalında yayınlanan Spor Aktif programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.. Eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay"ın konuk olarak katıldığı programda siyah beyazlıları yeni yaptığı reklam anlaşmasıyla zarara uğradığı belirtildi...
[25/06/2004-15:34]

TV8 kanalında yayınlanan Spor Aktif programında Beşiktaş"ın yeni yaptığı reklam anlaşmasıyla zarara uğradığı iddia edildi.

Daha önce Beko ve Turkcell"e olan forma reklamından 4.250 milyon dolar gelir elde eden siyah beyazlıların sadece Turkcell"e yapılan yeni anlaşmadan yıllık 3.750 milyon dolar alacağı ve siyah beyazlıların yıllık kaybının 500 bin dolar olduğu belirtildi.

Hatta eski yönetimin yeni yapılacak reklam anlaşmasında fiyatı 500 bin dolar daha yukarı çekmek için anlaşmaya vardığı ve bu durumda yıllık kaybın 1 milyon doları bulduğu kaydedildi.

Bu arada Turkcell"le yapılan 4 yıllık yeni anlaşmada alınacak peşinatların 1. ve 4. yıla ait olduğu da iddia edildi.
Alt 25.06.2004, 18:39
tarik21

Standard sonuna kadar katiliyorum... o.T.

ohne Text
Alt 26.06.2004, 11:36
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard er soll zum fc köln... o.T.

ohne Text
Alt 26.06.2004, 12:33
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard gs - 100 yil dipe vurdu

eski 6S 2.ci baskani Fatih Altayli yazmis bugün gördüm

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~432283,00.asp

durum" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~432283,00.asp

durum</a> dahada vahimis bizim tahminden ....
100 senede külüpü dibe vurdunuz sonunda !!!

- BU gidişin sonu hayır değil
GALATASARAY Spor Kulübü?nün içine düşürüldüğü durumla ilgili uyarım, yönetim tarafından ?kısır çekişme? boyutuna indirgenmek istendi.
Oysa 20 küsur yıldır aktif üyesi olduğum kulüpte kısır ve günlük meselelerde hiç olmadım. Yönetimde olmadığım zaman takımımın başarısız olmasını hiç istemedim. Hele hele kanun kaçaklarına, mafya babalarına takımımın formalarını hiçbir zaman hediye etmedim.
Ben yapılan veya yapılamayan iki transferin hesabını yapmıyorum. Bunlar günlük, önemsiz meseleler ve küçük adamların hesapları.
Ben Galatasaray?ın kaybettiği marka değerine ve saygınlığına yanıyorum.
Yönetimin Galatasaray?ı uçuruma getirmesine bakıyorum.
Özhan Canaydın kulübü aldığında borç stoku kendi açıklamasıyla 70 milyon dolardı ama takım şampiyondu ve saygındı.
2 yılda bu borç iki katına çıktı ve ortada ne şampiyonluk kaldı, ne saygınlık. Marka değeri de eriyor.
Bu yönetim bir AIG operasyonu yaptı. Bakın bu operasyon Galatasaray?a ne kazandırdı?
Galatasaray hisselerinin yüzde 20?si AIG adlı bir yabancı şirketteydi ve bu şirket Galatasaray?ın gelirlerinin yüzde yirmisini alıyordu.
Yönetim bu hisseleri AIG?den almak için harekete geçti. Hisseler AIG?den alındı ama kulübe geçmedi. Bir işadamı yüzde 20 hisseyi AIG?den aldı. Bunları kendisinden alması için kulübe 2 yıl süre verdi. Ve hisselerdeki değer kaybına karşılık teminat olarak kulübün yüzde 14 hissesini daha aldı. Galatasaray Spor Kulübü?nün bu işten hiçbir kazancı olmadı.
AIG?deki yüzde 20 hisse, yüzde 34 olarak bir başkasına geçti.
Üstelik de AIG?e fazladan ödenecek 9 milyon dolar da Galatasaray Spor Kulübü?nün borçları üzerine bindi.
Yani yüzde 20 hisseyi, yüzde 34 olarak başkasına verdi, bir de cepten 9 milyon dolar ödedi. Sonra da bunları başarı diye yutturmaya kalktı.
Transfer, şampiyonluk, o bu hikáye.
Galatasaray ?felakete? doğru sürükleniyor, benim derdim bu.
Alt 26.06.2004, 17:10
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard nein am besten Borrussia Kalk o.T.

ohne Text
Alt 26.06.2004, 19:56
airdem

Standard Rooney erlitt Mittelfußbruch

Für Englands neuen Stürmerstar Wayne Rooney wird die Sommerpause in diesem Jahr etwas länger andauern. Der 18-Jährige erlitt im Viertelfinale gegen Portugal einen Mittelfußbruch. Bereits in der 27. Spielminute war er ausgewechselt worden.
Alt 27.06.2004, 00:00
airdem

Standard Fatih Terim yorumcu oldu !..

Galatasaray"ın eski teknik direktörü Fatih Terim futbolseverlerin karşısına bu kez yorumcu olarak çıktı.. Avrupa Futbol Şampiyonası"nda TRT1"de naklen yayınlanan İsveç-Hollanda maçının yorumunu yapan Terim, tam not aldı..

Portekiz"de yapılan Euro 2004"ü tüm detayları ile ekranlara yansıtan TRT, yorumculuğa Fatih Terim"i transfer etti.

Galatasaray"dan ayrıldıktan sonra herhangibir takımla anlaşmayan ve futbol gündemi içinde yer almayan Terim, penaltılara giden İsveç-Hollanda maçını yorumladı.

Kendisine has üslubu, tecrübesi ile yayından alnının akıyla çıkan Terim, teknik adamlığının ardından yorumculuk alanında da tam not aldı.
Alt 27.06.2004, 00:24
airdem

Standard Transfer haberleri: o.T.

ohne Text
Alt 27.06.2004, 00:27
airdem

Standard Fenerbahcenin son yabancisi:

Alex De Souza
Serkan Balcı
Önder Turacı
Deniz Barış
Murat Hacıoğlu"dan sonra

LEANDRO SILVA VANDERLEY"i transfer ettigi iddia ediliyor.

Leandro kimdir?

İsmi: Leandro Silva Vanderley
Ülkesi: Brezilya
Doğum yeri: Rio de Janerio
Doğum tarihi: 19/04/1981
Boy: 1.76
Kilo: 63
Oynadığı takımlar: America-RJ, Vitoria, Cruzeiro

Kaynak: fanatik.com.tr
Alt 27.06.2004, 00:33
airdem

Standard Galatasaray bir anlasti, bir anlasmadi

denildigi Roque Junior"a Bayer Leverkusen"inde talip oldugu ve AC Milan kim daha fazla bonservis öderse, o takima satacagi iddia ediliyor.

Bilindigi gibi Galatasaray AC Milan"a 2 Milyon Dolar teklif etmislerdi.

Roque Junior"a ise yillik 1.1 Milyon Dolar ödenecegi bildirilmisti.
Antwort