| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sen burda bütün gün-zu Recht- dini yobazlari avrupayi ve almanyayi kafir,gavur olarak görenleri ama parasini seven ve helal görenleri ve cocuklarina iyi bir egitim verdirmek yerine bu parayi gidip orta anadoluda bag bahce alanlari elestirmiyomuydun?? yoksa benim hafizam mi zayifladi??
-Türkün türkten Baska dostu yoktur" sacmaligina inanan bir insan nasil integre olacak sen bana onu söyle...bastan benim benden baska dostum yok dersen sen arkadas bulabilirmisin? devlet ve arkadas olayina gelince: kardesim bu insan iliskilerine benzer; renkli bir insansan,espritüel isen,gerceklerden korkmuyorsan,akilliysan,zamanina ayak uydurmayi biliyorsan,yabanci dil, internet teknoloji falan bilgin varsa arkadassiz kalmazsin her taraftan dünyanin heryerinden her türlü arkadasin olur...Ama öküz isen bir boktan anlamiyorsan kimse iplemez seni,außenseiter olursun.. Bize yillar boyu ögretildi ki yunanlilar tarihi ezeli düsmanimiz,ermeniler kaltak,araplar hain pislik arkadan vurucu,ruslarin gözü bogazda..yani bpütün dünya bize düsmanmis!!!! böyle sacmalik olmaz..neden almanya yillar yili savastigi can düsmanlari fransa ile can dost simdi rusya ile usw iyi iliskileri var..cünkü kafasi calisiyor..gercekci..biz ise hep milleti korkuyoz..su hain,su alcak su pislik zaten komutanin biri demiski tr.nin 3 tarafi deniz,4 tarafi düsmanla dolu(!!) baska da bir sey demiyorum..böyle paranoyak bir kafa ve zihniyetle tr.nin asla dostu olmaz.. türkiyemiz artik karar vermeli; ya libya,pakistan gibi salak außenseiter bir devlet,ya da......................... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Kürtlere Kürtçe konuşmayı yasak ederek, çocuklarına istedikleri isimleri koymalarını engelleyerek, şarkılarını söyletmeyerek, sırf Kürt oldukları için aşağılayarak binlerce insanı bunaltıp dağlara sürdük.
O insanların niye dağlara çıktığını, niye silahlandığını hiç merak etmedik. Kötü kalpli hainlerin kışkırtmasına ve yabancı ülkelerin “parmağına” bağladık bütün yaşananları. Bizim bir suçumuz, hatamız olamazdı çünkü. Tanrı Türk’ü suçsuz yaratmıştı. Manasız ve akıldışı baskılarla kışkırttığımız savaşın üstesinden gelemedik, huzursuz milyonlarca insanın yaşadığı bir bölgede savaş kazanmak zordu. Bunun üzerine “kurnazlıklara” başvurduk. Savaşı “eroin parasıyla finanse etmek”, devletin içinde hukuk dışı çeteler oluşturmak, güvenlik örgütlerini hukuksuz uygulamalara itmek o zamanki yöneticilere parlak yöntemler gibi gözüktü. Devleti devlet yapan en önemli ölçü olan hukuk böylece ortadan kayboldu. Neredeyse bütün devlet görevlileri hukuk dışına çıkmanın mübah olduğuna inandı. Ve çoğu da hukuk dışına çıktı. Hukukun olmadığı yerde rahatlıkla boy atan mafya örgütleriyle devlet içiçe girdi, eroin kaçakçılığı, haraç, cinayet devlet görevlilerinin himayesinde gelişti. Hukuksuzluk, suya atılan bir taşın oluşturduğu dalgalar gibi bütün topluma yayıldı. Sonunda savaşı Türk devleti, yabancıların da yardımlarıyla kazandı. Savaş bitti. Geriye devleti ve toplumuyla bir enkaz kaldı. Bugün Türkiye’de kirlenmemiş, bozulmamış, çarpılmamış neredeyse bir tek kurum yok. Her yerde hukuk dışı bir zorbalık karşımıza çıkıyor. Sendikacılıktan futbola kadar neye elinizi atsanız arkasından tuhaf ilişkiler beliriyor. Siz, bugün futbol kulüplerinin mafyayla içiçe geçmesiyle Kürt savaşı arasında bir ilişki görmüyor musunuz? Futbol kulüpleriyle bağlantılar kuran mafyacılarla Susurlukçuların bir arada olması da hiç düşündürmüyor mu sizi? Bizzat devlet yöneticileri hukuku Türkiye’nin varlığı için bir tehlike olarak görüp suçu teşvik etmeseydi bugün futbol kulüplerinin yöneticileri bu kadar pervasızca mafyayla ilişkiler kurabilir miydi? İnsanlar hukuka inansaydı o kadar kolayca tribünlerde çeteler oluşur muydu? Bugün Mardin’de hala 12 yaşındaki bir çocuğu on üç kurşun sıkarak öldüren devlet görevlileri varlığını sürdürürken siz İstanbul’da insanları hukukun içinde kalmaya ikna edebilir misiniz? Hukuksuzluk veba gibi, cüzzam gibi sari bir hastalıktır, bir toplumun herhangi bir köşesinde belirdiğinde derhal önlenmezse bütün toplumu kısa zamanda sarar. Şimdi yaşadığımız gerçek de bu. Futbolda terörü önlemek mi istiyorsunuz, devlet görevlilerinin hepsini istisnasız bir biçimde hukukun içine çekin, suç işleyen görevlileri yargılayın. Valinin, yargıcın, savcının, istihbaratçının, polisin, askerin işlediği suçun hesabını vereceğine önce o görevlileri sonra toplumu inandırın. Arkasında devlet görevlilerinin gücünü hissetmeyen hiçkimse öyle kolayından mafyayla ilişki kuramaz, adam vurdurup onu bunu tehdit edemez. Futboldaki mafyalaşmanın arkasında futbol kulüplerinin bazı yöneticileri, onların arkasında da bazı devlet görevlileri duruyor. Güneydoğu’da yok ettiğimiz hukuk şimdi hayatımızın her anına suç olarak giriyor. Biz güneydoğudaki savaşı kazanırken hukuku kaybettik. Hiçbir devletin bundan daha büyük bir yenilgiye uğrayamayacağını da şimdi elimizi attığımız her yerde suça rastlayarak öğreniyoruz. |
|
|||
|
|||
![]() Neden bizler degilde o geri zekalilar daga cikti ????
Aloooooooo beni duyuyormusun.... Neden Enis Kaya kalkip daga cikmadida Allahin Kirosu cikti.... banada Laz diyorlar.... na und.... ben gururu duyarken adamlar kendini bir sey zannedip.... Alinin Velinin silahlariyla kahraman ordumuza savas aciyorlar.... Arkadas Avrupanin ortak ordulari bize karsi dayanamazken senin Kirolarinmi tutunacakti..... Bir iki antreman maci yaptik sayiyoruz..... Adam olmayan devletine milletine ve her seyden evvel dine karsi gelenlerin ALLAH iste böyle belasini verir..... Sizlerinkisi kuyruk acisi baska bir sey degil..... Olmaz ya tabi ..... Birisi insan digeri magradaki hayvan..... Sikayet Allaha bize degil..... Und vor allem Forum verfehlt |
|
|||
|
|||
![]() belüg dich doch selbst... ist mir doch egal
|
|
|||
|
|||
![]() das war aber ein Antwort......
Du Lebst dein ganzes Leben hier.... sieht so Freundschaft aus..... Hast die Zeiten vergessen wo die Deutschen den Kiros Waffen gegeben hat um gegen den Türkischen Staat Krieg zu führen... Gümrükte kac tane tirlari yakalandi...... Jaaaaa iste bos konusmanin sonucu olarak bölye akla hayele sigmayacak cevap verirsin.... Almanya dostumuzmus....... du kannst vielleicht darüber Lachen.... aber der rest Lacht mit Sicherheit nicht..... |
|
|||
|
|||
![]() ve Almanyada yüz karasi olarak tanimlanmamiz sen ve senin gibiler yüzünden......
Sana efendice Link verdik.... bir baksan elinmi kirilir..... Cogu zaman sorun iste senin gibi kizlarda..... durmadan karsilarindakileri tenkit etmek..... baska bir sey degil..... Yok Mühendislik toplantisiymimismsismis... sonst nichts..... Aydin ve akilli insan girer Web-Sitesine bir okur.... Tüm Veli derneklerinin bagli oldugu Federasyon nedir ne icin kurulmus, faliyetleri nedir..... insan biraz merak eder...... Sen begenmeyebilrisin..... ama Kuzeyren Vestfalya hükümeti muhattab olarak Lala1 i degil...... Federasyonu karsinina aliyor..... Das war Mega unqualifiziert und kontra Produktiv von dir........ Das war eine Riesen Enttäuschung für mich so was von einem Türkischen Mädchen, hier zu Lesen...... Sanki Allah tüm akli size vermisde, Federasyon basuna ugrasip duruyor.... git sen onlarin yerine anlasmalari hazirla ve imzalasana...... Deine Note diesbezüglich ist eine 6 setzen..... |
|
||||
|
||||
![]() Sen damarlarinda asil kan dolasan asil bir türk evladisin..
Du bist aber gleichzeitig so ein Primat,der von Urängsten der Türkentum so besessen ist,weswegen du Inhalt einer einfachen Text nicht verstanden hast. ich wollte nicht deinen Blutdruck hochregulieren |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hem Almancanla hemde Türkcenle benim ..... ettin ...
dogru ama...benim gibi kizlar *ne bicim kizsam artik ben* böyle azarlanmayi hak ediyor. son cümlemi okumadin galiba ama önemli degil - mantiginla degil duygularinla yazdigin ortada- bir elestiriyi bile adabiyla yapmiyorsun. Önemli degil - Eniskaya gibi Türk Gencleri oldugu sürece Lala1 gibi *o bicim kizlar* sansi yoktur bu gezegende ! |