| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() also mal abwarten...
|
|
|||
|
|||
![]() Beşiktaş dün yeni sezonun startını Nevzat Demir Tesisleri"nde verirken, öğleden sonra ilginç bir sürpriz yaşandı. Siyah-beyazlıları geçen sezon çalıştıran Mircea Lucescu tesislere gelerek, halefi Del Bosque, Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle bir süre sohbet etti, futbolcularla da vedalaştı. Lucescu, Del Bosque"ye takım hakkında rapor da verirken
"Pazar günleri Maraton diye bir program var. Burada Erman Toroğlu adında eski bir hakem yorumlar yapıyor. Bütün ligi speküle ediyor. Ona karşı dikkatli ol ve prim verme" diye uyarıda bulundu. Lucescu ayrıca "Buraya insanlara bir örnek oluşturmak için geldim. Bir yerden iyilik ve dostlukla ayrılabilineceğini göstermek istedim" ifadelerini de kullandı. Kaynak: bjkhaber.net |
|
|||
|
|||
![]() ama ondan cok Ahmet Cakar"i fazla takmamasini tavsiye etseydi bence
![]() Lucescu bana göre gercekten iyi bir Teknik Direktör ve iyi bir insan! Yeni yönetime/Teknik Direktörle sohbetide bunu gösteriyor. Helal olsun! Yolun acik olsun ve basarilarin devami gelsin LUCE! Yine görüsmek üzere.... |
|
|||
|
|||
![]() bir aralar dedikodusu olmustu diye ve Rivaldo bu aralar issiz oldugu icin herhalde öyle yaziyor.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Was steht da bei Essen ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() Von dem Schrott bei Fener und BJK (lieben dank für die Verpflichtung von Berkant) wollen wir gar nicht reden
|
|
|||
|
|||
![]() Da haben Sie gelegentlich gute Jahre, aber man sollte es nicht überbewerten- gerade diese zwei Vereine hätten aufgrund reiferer und spielintelligenterer Art und Weise weitaus mehr erreicht.
Insbesondere war das Ausscheiden von Gaziantep und Genclerbirligi ärgerlich, weil Sie sich auswärts den Schneid abkaufen ließen.. aber was ist nun? Jetzt werden die besten Spieler wieder an die Istanbuler Vereine abgegeben Nur ein Verein ist ein Dauerhit ausserhalb von Istanbul- Trabzonspor |
|
||||
|
||||
![]() Airdem hatte mich schon vorher darauf aufmerksam gemacht, das da einiges (noch) nicht stimmen würde!
Weil ich es lustig fand, habe ich es gepostet ... dachte da kommen einige drauf, das es nicht "ernst" war:" ------- ... so wie es bei www.transfermarkt.de steht hehheehheehe ------- euer papa-al"-razzi ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Gelen giden kullaniyor artik!
Senin keyfine gidiyormu "EZIKBAHCE" dediklerinde??? Benim gitmiyor! Bende o yüzden "Eziks..." ve "Ezikt.." kullanmiyorum! Sen kullanirsan sana karsi niye kullanmasinlar? Alayci mizahci kullanimlar baska, kötülemek amaciyla kullanmak baska! Söyledigim gibi, ben senin Fenerbahce"liliginden süpheleniyorum ... (biliyorum sende benimkinden!) Fenerbahce"lilik özel birsey diye savunuyorsak, aynen davranmamiz gerek! al" |