| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() acayip attin sende!!!
Sowas kann man nicht verallgemeinern!!! Vorallem in dieser heutigen Welt!!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() kurulursa ne olur ne olmaz ???
|
|
||||
|
||||
![]() Paul Panzer lässt grüßen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Seni samimi bulmadigim ve anlama kabiliyetinde düsük oldugu icin, ISLAMin Devletinden söz etmem abes olacaktir.Burada sirasiyla ISLAMin bir hayat Nizami oldugunu hergün anlatmaya devam edecegim, ve belki sen zamanla anlamaya calisabilirsin ve anladiktan sonra devam konusabilirim seninle su an bu seviyede degilsin maalesef.
|
|
|||
|
|||
![]() sansimi kaybetmisim......
Das ich nicht Lache.... sende anlatacak ne kabiliyet nede beyin varda ondan LAGA LUGA... Bos bos bos..... anlat arkadasim sen devletinin sistemini bakalimda cehaletimizi gider..... Yokisa sende bilmiyormusun nasil olacagini, yani kafandaki Ideoloji devletinin nasil kurulacagini......... ???? Was ist passiert...... Ich warte seit 10 Tagen uaf deinen Staat.... ama galiba gklerde takili kalmis olsa gerek... bir türlü senin beynine inipta yazi halinde buraya cikmadi...... wie kommt das ???? Hat es Verspätung ?????? |
|
|||
|
|||
![]() Freudn ist...... und auch wirklich in der Weltpolitik was zu sagen hat.....
1 Land reicht..... |
|
|||
|
|||
![]() ayird edemezken bunlari nasil ayird ediyorsun.... kaldiki ben onu mecaz anlaminda kullandim.....
Ama sen her zamanki gibi kisiselligimden rahatsizlik duyuyorsun..... bunlar benim icin bir iltifat kaynagidir.... Zannetmaki ben böyle laflara alinirim yada üzülürüm..... ancak gercek hem dini hemde sosyo-kültürel hayati yutmus bazi insanlardan elestiri gelirse ancak o zaman, biraz tereddüte düserim...... |
|
|||
|
|||
![]() im Falschem Forum gelandet war... ????
Ben ne yazdim sen ne diyorsun..... Ich lach mich Schrott..... |
|
||||
|
||||
![]() .. kein Öl ins Feuer. Ich beobachte lediglich, was abgeht.
|