| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() benim yazdiklarim ile ne alaka bu senin yazdigin merak ediyorum
|
|
||||
|
||||
![]() nenn dich doch tontoconda
das passt viel besser "lol" ist wohl das einzige was du sagen kannst. kommt wohl vom zuviel in den spiegel schauen. |
|
||||
|
||||
![]() wechsel die community
dann bist du ihn los |
|
||||
|
||||
![]() bu is benim elimde degil!
Durum acikca ortada, daha ne diyeyim ki? Kavga sorun degil. Kavganin nasil yapildigi sorun. Benimle tartisiyor diye ben kizgin degilim. Hayir. Küfür ettigi icin ben ona karsiyim. Bir de kalkmis seviyeyi düsürüyormusum diyor. O zaman hepimiz seviyeyi onu türünden yükseltelim, artik küfür edelim. Hepimiz de özelimize "ihtar" aliriz ... Bilmiyorum niye yatistirmak istiyorsunuz. Yatistiracagimiza konusalim, yani yazisalim. Küfür istiyormusunuz istemiyormusunuz! Bende ona göre davranirim ... al" |
|
||||
|
||||
![]() nicht missen :-D
|
|
||||
|
||||
![]() wenn ich deinem Vorschlag folge,
dann brauch ich dich nur Beleidigen ... ... dann ignorierst du mich ... ... und verlässt die Community ... ... und bist mich los ? Hmmm sehr konstruktiver Vorschlag ??? ;-) al" |
|
||||
|
||||
![]() Dein "Tonto" kannst du dir selbst verschreiben!
Denkst du du hättest eine Schmach erlitten und suchst nach Wegen und Mitteln mir dies nun zu begleichen? Oder was soll deine persönliche Streitsucht? Wenn du nichts sinnvolleres Beitragen kannst, lass es lieber. Dann bleibt mir wirklich immer nur ein LOL übrig Sinan07 <- LOL Sollte ich fragen ob "xx" steht das für dbl-X-rated ??? Lass das mit deinem "tonto" dings bums ...! ALIconda |
|
||||
|
||||
![]() Beşiktaş, 2004-2005 sezonunun ilk çalışmasını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacak.
Siyah beyazlı futbolcular sabah ilk olarak yeni teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile tesislerde tanışacak. Ardından saat 10.00’da Memorial Hastanesi personeli, oyunculardan sağlık kontrolü amacıyla kan ve idrar örneği alacak. İspanyol teknik adam yönetimindeki ilk idman ise akşam saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Çalışmaya Ronaldo ve Ahmed Hassan dışındaki tüm futbolcular katılacak. Brezilyalı savunma oyuncusunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelip takıma katılması bekleniyor. Siyah beyazlı takım, 14 gün İstanbul’da çalıştıktan sonra 5 Temmuz’da kamp çalışmaları için Avusturya’nın Salzburg kentine gidecek. 17 Temmuz’a dek burada kamp yapacak olan Beşiktaş, 7, 9, 14 ve 16 Temmuz tarihlerinde dört hazırlık karşılaşması yapacak. Kampı 17-23 Temmuz tarihleri arasında Sonnhof Bad Worishofen bölgesinde sürdürecek olan siyah beyazlılar, 20 ve 22 Temmuz’da iki hazırlık maçı daha yaparak Avusturya kampını tamamlayacak. Beşiktaş, 23 Temmuz’da İstanbul’a dönecek. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() basladi...
wieso bist du denn wieder hier? war doch schön friedlich hier!!!! |