| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ein Film drehen als Vormaßnahmen und Vorwahnung? ![]() über Deine Geschichte... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ok, kulagimiza küpe olarak takalim artik
![]() Herkesinde eli Armut toplamiyor.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Türkiye'de müthis bir kriz var ve bu kriz gittikce gücleniyor. AKP hükümetinin bitisi basladi. Kötü bir muhalefete ragmen basladi. Ya Mustafa Sarigül ya da Muharrem Ince CHP genel baskani ya da baskanlari olsalar.. AKP'nin bitmesi demektir..
Koray Aydin'da MHP'nin basina gecerse su mason, karisiz, coluksuz-cocuksuz ne idügü belli olmayan, AKP genel baskan yardimciligina göz diken Bahceli de giderse.. Iste o zaman Türkiye bu makarnaci, kömürcü ve oduncu zihniyetten kurtulur.... Artik eve gidiyorum hepinize hayirli aksamlar ve Allah'a emanet olun! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bazen düþünmek gerekir, bazense konuþmak, bazense susmak....
|
|
|||
|
|||
![]() Ich bin im rtl forum für türken. Hülfeee! Die themen werden immer dämlicher. Schlimmer gehts immer.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Ben isin gercegine kalirsa bir yurtseverim, yani Patriot diyorlar ya, iste öyle bir sey.. Ama insanlari dinlerine, dillerine, irklarina göre degerlendirmem, bunu sirf Türkiye icin demiyorum, dünya capinda konusuyorum. Haa Lokalpatriotismus ne demektir.. Örnegin bir zenciyle hayatta evlenmem, ya cocuk yapmam.. Ama insan olarak onlarin degeri benim gözümde hepsi aynidir.. Ancak su da bir gercek Türkiye'de cidden millyetciligi a$mi$ irkciligin taaa kendisi olan bir anlayis hakim.. Bu da bütün partiler üstü bir anlam. Bi AKP'li taniyorum, aslen Ankara Kizilcahammam'li.. Yöreden olmayanlara arsa, toprak vesaire satirmiyorlar. Kimileri de doguda cocuklara egitim vermek icin kendi hayat standartlarindan kisip "Bildungsauftrag"larini yani egitim ideallerini gerceklestirmek icin Güneydogu'da ögretmenlik yapiyorlar ve "birileri" gelip sen nasil Kürt ocuklarina Türkce ders verirsin diye kursunlayarak öldürüyorlar. Ya da üniverstede Türk ögrencileri sindirip, siz burda Kürt genclerinin yerlerini aliyorsunuz diyorlar vs.. Malesef Türkiye irkcilarin kiskacinda.. Ama buna ragmen MHP bu yönetimle bi baltaya sap olamiyor.. Iyi bir demagoiji ve populizim yapan bir genel baskan bu milletten en azindan yüzde < %20'i cikarirdi. Ki bu millet bir kac kilo makarnaya, oduna ve kömüre oylarini zatan bir millet ![]() Muharrem Ince'yi bende cok seviyorum. Mustafa Sarigül'e gelince o gönülden CHP'li. Eninde sonunda bir sosyal demokrat olarak yuvasina dönmesi kadar dogal bir sey yoktur.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Ama tipik bir AKP'li zihniyeti iste böyledir. Camur at izi kalsin. Senin burda bana yaptigini AKP'de Muharrem Ince'de deniyor. Sözde Muharrem Ince bir kadina sarkintilik etmis.. Isin gülünc ve ilginc yani ne biliyormusun O kadin AKP'li cikti.. Anlat hele ne is yapiyon lan? ![]() Geändert von Der_Levantiner (28.11.2012 um 15:05 Uhr). |