| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
artik acikca atatürk, ve kemalist zihniyetinin ürünlerini oldugunu söyleyebiliriz. bu carpik zihniyet bizleri bu hale getirdi. ve hala bu zihniyete odaklanmis cahil insanlarimiz var. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tja, du als deutsche wirst das auch gemerkt haben, wenn deutsche dich fragen, woher du kommst. es kommt immer auf den kontext an. türkün türkden baska arkadisi yoktur. - wenn du von dem spruch ausgehst, ist es kein wunder, wenn der kurde nicht dein homie werden möchte. life is shit. nutze den dünger. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Tabii haklisin üzücü. Her kürde Pkk gözüyle bakilmaz. Ama "ich komme aus der Türkei" diyememek, Türkiyenin varligini inkar etmek belki PKK li olmak demektir. Güneydogu Türkiye sinirlari icindedir. Herkes sütten cikmis ak kasik degil. Ne türkler ne kürtler. Ki benim okudugum Unide cook PKK toplantilari oldu. Yani bariz bir gruplasma var zaten. PKK lilar hemen belli ederler kendilerini. Bi kiz vardi durmadan "eskiden Gerillaya katilmak istiyordum" derdi. Ve benim arkadasimdi. Öyle biriyle hemde en yakin arkadaslik ettim. TR de anlattigim zaman nasil öyle biriyile arkadaslik ediyorsun derlerdi. Ben hayatta Politik toplantilara katilmam, gruplasmam. Sevmiyorum. Bizde burada azinlikta olabiliriz, ama durumumuz Türkiyedekilerden farkli. Biz Almanyayi bölmek istemiyoruz. Su NRW yi Türkistan yapalim, bizim olsun demiyoruz. Ayrica bizler sonradan geldik buraya. Yani karsilastirilamaz. ![]() Geändert von OnMyOwn (09.04.2013 um 17:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() birakin bu ayaklari.
isteyen kendisini istedigi gibi tarif eder. hosunuza gitmiyorsa o kisilerin yüzüne söyleyin arkasindan konusmayin. bu sordugunuz sorulari o kisilere yüzüne bakarak sorun. öyle arkasindan "ben kürdüm diyen Pkk'li" demek basit ama edepsizlik. keske düzgün insan olsakta öyle arkalarindan konusmasak. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
O kiz belki türkce bilmiyor diye öyle dedi sana ...düsündünmü bunu hic? Ve ben türkiyeden geliyorum dememeklen türkiyeyin varligini inkar etmegin hic bir alakasi yok...demiski ,,ja aber bin kurdin" ..nicht mehr und nicht weniger. |
|
||||
|
||||
![]() stimmt es, dass kurden teilweise keine türken sind?
|