| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yapmis gibi oldum ve sen böyle algilamis olabilirsin. Biraz düsün.Cift vatandaslik nicin ? neden tek bir ülkede kök salmiyoruz. iki ayri tarlada bir agac büyür mü ? Leasingle gidenler kendini zaten belli ediyor! yarasi olan gocunsun. Ama bu kisiler iste adimizi alamanci koyacaktir.Sen yine Eniskayanin belirttigi gibi..bilgilen, ögren.
Yolda yürürken, senin dedigin gibi, antalyada senin almanyadan geldigini anlamasinlar diye! |
|
|||
|
|||
![]() wann es dieses Formular gibt, die ich unterschrieben habe ( bzw. musste) mit dem versprechen nicht nochmal die türkische zu " erschleichen" unter der Androhung die deutsche wieder zu verlieren. Gab es dieses Formular damals schon ??
|
|
|||
|
|||
![]() man lernt nicht die kultur in dem man Schafe hütet.....
Asil orijinal kültürü Istanbullularin yerlilerinde bulabilirisin.... tertemiz Türkceleriyle her zaman Türkiyeye örnek olmuslardir.... das nebenbei.... Mutlaka bir gezici olmalisin ve tüm Türkiyeyi görmelisin.... Bana sahsen izin olsun Internetteki arastirmalarim olsun... Türk TV leri olsun... katildigim konferaslarda olsun.. yeterince Türk kültürü elde etmem cok kolay.... Ve bu cercevede TR de zerre kadar yabnacilik yada unakzeptanza rastlamadim..... Anpassen ist die dewiese |
|
||||
|
||||
![]() ...an so ein Formular erinnern.
|
|
||||
|
||||
![]() satmayim leng?
bu satmak degil..kanuna hukuga uymazsan normaldir bu.. ne yani sen suc isleyecegin devlet seni koruyacak.. bura tr. degil ki,rüsvet ückegat dalavere ile mali götüresin |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Öncelikle Türkce yi dogru konusmakla, kültür saglanmaz. Istanbul Osmanlilarin en son fet ettikleri sehirlerinden birisidir. Ve bizim kültürümüzde esas Istanbullu yoktur! Istanbula türkler daha dogrusu osmanlilar fet edildikten sonra anadoludan gelmislerdir. onun icin kültürün gercegini anadloda görürüsün! üstelik sadece kültür koyun gütmekle bitmez ama tabiki koyun gütmekte bizim kültürümüzün bir parcasidir!
Sen tatil yaptigin yerlerde ne kültürü görüyorsun?? Tatil yerlerinde turistler rahatsiz oluyor diye ezan seslerini kesmedilermi?? bumu kültür?? Sabah ezan sesleri duyacagina, disko dan bass sesleri gelmiyormu? bumu kültür? bumu osmanlilarin biraktigi?? bana kalirsa sen kendi dünyandan devam yasa ve o gördügün seylere kültür diye inan. O senin gördügün kültür bati ülkelerinden TÜRKIYE ye gelen yasam tarzlari. Sen en iyisi biraz daha arastir ve biraz daha konferanzlara katil genc.. senin dedigin anpassen ile kalmiyor! |
|
|||
|
|||
![]() Genc ben simdiye kadar yeter gördüm ve ögrendim, allah a cok sükür. hepsi beraber 17 senden berli masallarda mürekkep tüketiyorum! Senin bir dedigin dogru, o da esastan bir iki kendini bilmez yüzünden bütün türkler kötüleniyor.
Sonrasi bir ülkede kök saglamak istiyorsan, niye almanya da türk olarak yasiyorsun?? niye türkiye ye gitmiyorsun?? Sonucta hepimiz Almanya da yasiyoruz ve buradaki avantajlardan yaralanmak icin alman vatandasligina bas vuruyoruz. Hic olmassa türk konsolosluklarin eziyetinden kurtuluyoruz ve üstelik de türk vatandasligimizi yine de kayip etmek istemiyoruz. Bana kalirsa sen eniskaya nin düsündügünü degilde, kendi düsündügünü kagida getir ve yatkila. Saygilarla |
|
|||
|
|||
![]() Senin o kücük gördügün Anadolu, yani koyun güden Anadolu.
Bak bunlari arastir internettin de. KAYSERI Türkiyenin en güclü sanayi sehri! Ve KAYSERI sanayide bir yilda temel attimlarda Guiness Dünya rekoalar kitabina giren sehir! KAYSERI Anadolunun göbegi. Yani dadace koyun güdmekle kalmiyor kültür. Bir arastir ;-) |
|
|||
|
|||
![]() :-)
|