Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.02.2014, 18:33
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Neden Almanca yazdim biliyormusun? Merkel de senin sacmaligini okuyabilsin diye. Ve Merkel'i secenlerde senin yalanlarini okuyabilsin diye.

Siz Tayyip-Tayfalarindan zaten baska birsey beklenmez. Yalncilik dolancilik birkere kana islemis. Hirsizlik babadan ogula gecer.

Erdogan kendini ses kaydi konusunda ele veriyor.

"Basþbakan Erdoðan ile oðlu Bilal Erdoðan'a ait olduðu iddia edilen ses kaydý sonrasý Baþbakan yaptýðý açýklamada, "Bunlar devletin kriptolu telefonlarýný bile dinlediler, TÜBÝTAK'ta deðiþime gideceðiz." demiþti. Erdoðan'ýn bu açýklamasý sonrasý dün TÜBÝTAK'ta 5 araþtýrmacý açýða alýndý."...

Tikla, taze habere, ve izle

27 Þubat 2014 07:53
http://www.haberler.com/kriptolu-tel...720733-haberi/

Taze haber
Dienstag, 25.02.2014 – 14:46 Uhr
Vorwurf der Erdogan-Regierung: Staatsanwälte sollen Tausende Telefonate abgehört haben
http://www.spiegel.de/politik/auslan...-a-955561.html

http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Po...raengnis-.html
Biraaak bu ayaklari, merkel de zaten dun vaybee'ye uye oldu, sonra e-posta adresine gidip profilini aktiflestirdi, profiline bir foto koyup duzenledi, sonra foruma tikladi, sonra senin gibi issiz iftiracinin sacmaligini okudu zaten. LOL. Sizofreni olmussun sen. Hem iftiraci, hem parali asker hem sizofren Bilmedigim bir dilde yazarak kacmaya calistin. merkel'i secenler Turkce de biliyor, Turkce de yazabilirdin, yazamadin. Ayrica sen almanca konustun, ben degil. Dolayisiyla kendi sacmaligini almanca kendin anlattin

Bu arada ne kadar sacma bir yaratik oldugunu yine alakasiz basliklarda alakasiz konulari yuzlerce kez kopya-yapistir yaparak kanitladin, insan ol biraz konulara kattigin 1 tane bile arguman ve tartisma yok, isin gucun sozcu gibi skik kaynaklardan gercekligi belirsiz ivir ziviri kopya-yapistir yaparak troll'ce ortalikta dolasmak, millet linklerine tiklamiyor bile. Ama troll'lugun bile cogu kisiyi AKP tarafina gecirmeyi basardi.

Ne kadar para aliyorsun bu kadar kopya-yapistir copluk karsiliginda?

Bu arada unutturmaya calisiyorsun ama bundan da kacamazsin, ne zaman ozur dileyeceksin basortulu kadinlara ettigin sayisiz hakaretten dolayi? Kadin dusmanligini kiniyorum...
Alt 28.02.2014, 19:42
Benutzerbild von WpumaC
WpumaC WpumaC ist offline
Erfahrener Benutzer

Lächeln

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Biraaak bu ayaklari, merkel de zaten dun vaybee'ye uye oldu, sonra e-posta adresine gidip profilini aktiflestirdi, profiline bir foto koyup duzenledi, sonra foruma tikladi, sonra senin gibi issiz iftiracinin sacmaligini okudu zaten. LOL. Sizofreni olmussun sen. Hem iftiraci, hem parali asker hem sizofren Bilmedigim bir dilde yazarak kacmaya calistin. merkel'i secenler Turkce de biliyor, Turkce de yazabilirdin, yazamadin. Ayrica sen almanca konustun, ben degil. Dolayisiyla kendi sacmaligini almanca kendin anlattin

Bu arada ne kadar sacma bir yaratik oldugunu yine alakasiz basliklarda alakasiz konulari yuzlerce kez kopya-yapistir yaparak kanitladin, insan ol biraz konulara kattigin 1 tane bile arguman ve tartisma yok, isin gucun sozcu gibi skik kaynaklardan gercekligi belirsiz ivir ziviri kopya-yapistir yaparak troll'ce ortalikta dolasmak, millet linklerine tiklamiyor bile. Ama troll'lugun bile cogu kisiyi AKP tarafina gecirmeyi basardi.

Ne kadar para aliyorsun bu kadar kopya-yapistir copluk karsiliginda?

Bu arada unutturmaya calisiyorsun ama bundan da kacamazsin, ne zaman ozur dileyeceksin basortulu kadinlara ettigin sayisiz hakaretten dolayi? Kadin dusmanligini kiniyorum...
...ben eskiden WPC'liydim, simdi AKP'li oldum
Alt 28.02.2014, 21:53
KENAN_KILICKAYA

Standard

Zitat:
Dostum 'ironi', 'ironi'. Ac oku biraz terimin anlamini.
Bu konu hakkinda yazilacak cok sey var ama bugün biraz canim istemiyor. Her seyin asirisi bana zit düsüyor. MHP malesef 1960'larda takili kalmis. AKP'de hirsizliga. Mustafa Sarigül bence her kesimi birlestiren bir noktada ince siyaset yapabilecek nadir siyasetcilerimizden birisidir.
Aslindan ben bizim baskakana aciyorum. Ahiret inancinin sart oldugu dinimizde bir insan böyle bu durumlara nasil düsebiliyor. Bilmiyor mu ki onun bu dünyada Türk Milleti'ne ahirette de yüce Allah'a hesap verecegini?
Ahirettini iki kurus dünya mali icin satmis gibi geliyor bana
Alt 28.02.2014, 23:56
Benutzerbild von Milliirade
Milliirade Milliirade ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

http://www.youtube.com/watch?v=05UHO-lZJmM
Alt 01.03.2014, 14:52
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Önce yalan anlat sonra da "ironi" diyerek döneklik yap.

Ne alkis, ne alkis...

Zitat:
Dostum 'ironi', 'ironi'. Ac oku biraz terimin anlamini.
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg AKP-PKK secim oy 2.jpg (20,2 KB, 4x aufgerufen)
Dateityp: jpg AKP-PKK uluslararasi platformunda.jpg (43,4 KB, 4x aufgerufen)
Alt 06.03.2014, 21:22
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Önce yalan anlat sonra da "ironi" diyerek döneklik yap.

Ne alkis, ne alkis...
Hadi oradan soytari

merkel'in evinde Erdogan posteri oldugunu dusunuyorsan aptalin tekisindir.

Ama boyle alakasiz seylerle asil konudan kacmaya calistigini farketmedik sanma
Alt 08.03.2014, 08:27
Erfahrener Benutzer

Standard

senin gibi hakaret edenler ancak AKP-PKK'li Naim Köse nin (asagida) oglu, basCalan tayyipin oglu kadar olabilirler.

Sen anca Riza Sarraf gibilerin adami olabilirsin.

Caldigi dolarlarla kiraladigi, nisanli "Arap"'i sana da gönderir, kiyak yapar.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/riza...-kaydi-467252/

http://www.youtube.com/watch?v=a4mz02gc2ZE

http://www.youtube.com/watch?v=cCcyzItzugA

Zitat:
Hadi oradan soytari

merkel'in evinde Erdogan posteri oldugunu dusunuyorsan aptalin tekisindir.

Ama boyle alakasiz seylerle asil konudan kacmaya calistigini farketmedik sanma
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg pezevenk.jpg (23,8 KB, 3x aufgerufen)

Geändert von benekalice (08.03.2014 um 10:14 Uhr).
Alt 08.03.2014, 15:52
Erfahrener Benutzer

Standard

Hakaret tesebbuslerini gormek istiyorsan kendi mesajlarina goz at, CHP kuklasi seni. Aslinda senin varligin basli basina dunyaya hakaret orasi ayri

Bu arada sozcu gibi kaynaklarina kimse tiklamiyor halen, cildirmaya troll'lemeye devam et.
Alt 11.03.2014, 20:48
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ben buraya bütün gazetelerden kaynak veriyorum. hepsine bir kilif uyduruyorsun. Yok trollcu, yok bulvar, yok fethullahci, yok yabanci dil, yok bilmem ne.

Sen sadece SABAH, TRT ve BasCalan Erdogan ve onun soytari takiminin yaptiklarini ve söylediklerini Vaybee'ye aktiriyorsun ve üstelik herkeze birde yedirmeye calisiyorsun.
Hangi kaynaklardan yazdigini sen de biliyorsun ben de biliyorum. Ama en tuhafima giden Zaman Gazetesi sahiplerine seriatci, dinci derken bir yandan da kendi savlarini savunmak icin onlarin gazetelerini kaynak olarak gostermendi :-D

Ben gazetelerden ziyade, senin aksine, kendi dusuncelerimi ifade ediyorum. Senin gibi kopyala-yapistir yapmiyorum.
Alt 13.03.2014, 12:21
Erfahrener Benutzer

Standard

AKP-PKK'nin en derin pisliklerini, eski yoldasi Fethullahci ("beraber yürüdük biz bu yollarda" diye sarki söylüyordu birzamanlar BasCalan)

bilmeyecek de kim bilecek ki?

Simdi ise bir numarali düsmani BasCalan'in. Amerika senelerdir AKP-PKK'yi destekledi ve Türk halkinin basina dikti. Simdi ise yine Amerika oyunu bozuyor, Fethullah Gülen masasi ile.
En yeni haberleri, en yeni tapeleri FBI, CIA sayesinde, Fethulllah Gülen ve gazetesi Todays Zaman araci ile BasCalan hakkinda aliyoruz ve bilgileniyoruz.

Bundan sonra vatanini seven Türk halki kimi sectigini cok iyi iredelemesi gerektigini ögrenmistir.

Yanliz bu pislik temizlensin evvela...

Zitat:
Hangi kaynaklardan yazdigini sen de biliyorsun ben de biliyorum. Ama en tuhafima giden Zaman Gazetesi sahiplerine seriatci, dinci derken bir yandan da kendi savlarini savunmak icin onlarin gazetelerini kaynak olarak gostermendi :-D

Ben gazetelerden ziyade, senin aksine, kendi dusuncelerimi ifade ediyorum. Senin gibi kopyala-yapistir yapmiyorum.

Geändert von benekalice (13.03.2014 um 12:24 Uhr).
Antwort