| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Üc tane cok iyi kalecim olsun diyorlar herhalde!
Ben Rüstünün yerinde olsam daha fazla kalmam. Avrupa Kulübü bir yana, yas ilerliyor, oynamak isterim dogrusu. Yahu adam Dünyanin en iyi kalecileri arasinda sayiliyor ama oynatilmiyor. Ich würde denen sofort meinen Stinkefinger zeigen ![]() Hani Laporta ilk 11 sözü vermisti?! Naja, abwarten... |
|
|||
|
|||
![]() Del Bosque ileride yabanci oyuncu istedigi icin, Zafer Konyada kaldi.
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hehehe ; ) hemen kizmayin benim degil sizin
adaminiz söyliyor bugün Fatih Altali´nin yazisini gördüm ... sonunda oda bizim söyledigimizi söyliyor .....ps:sakin düsmeyin sadece bjk´ile oyanamak zvek vermez ; )grins <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~424576,00.asp Galatasaray" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~424576,00.asp Galatasaray</a> küme düşer mi? GALATASARAY ’da seçimlerden bu yana kulüp hakkında tek satır yazmadım. Çünkü sevgili dostum, başkanım Canaydın bana sitem etmişti ve ben de ‘Bir süre izleyeceğim. Muhalefet de yapmayacağım’ demiştim. Üç aydır Galatasaray’ı ve yönetimini izliyorum ve dayanamıyorum. Açıkçası izlerken pek zorlandığım söylenemez, çünkü ortada yapılan pek bir şey yok. Seçimden sonra kulüp yönetimiyle ilgili ilk şokumu Turgay Kıran’la yaşadım. Ali Dürüst, Özer Saraçoğlu ve Burak Elmas’a ‘medya maymunu’ adını takan ve bu üçlünün Galatasaray’ı koruyan demeçlerini engelleyen Başkan Canaydın’ın asbaşkanı, üç köpeğiyle birlikte son derece şık bir pozla gazetelerdeydi. Transfer çalışmalarına değinmek dahi istemiyorum çünkü tam bir felaket. Eloğlu Alex’ler, malexler. Biz inşallah Hakan’la bir daha anlaşacağız, Arif’le sözleşme yenileyeceğiz, bir de onun bunun artıklarını, tabii diğer kulüplerle yaptığımız fair play anlaşması izin verirse alacağız. Teknik direktör konusuna hiç girmeyeceğim çünkü Beşiktaş del Bosque’yi getiriyor, Türkiye ucuz Yugoslav hocaların cennetiyken Derwall’ı getirerek ülkeyi büyük antrenör kavramıyla tanıştıran Galatasaray ise ‘apranti Hagi’ ile devam ediyor. Stat işi tam muamma. Ali Sami Yen, Şişli Belediyesi’ne ‘boyatılarak’ renove ettiriliyor ama takımın maçlarını nerede oynayacağını hálá sır. Ve koskoca Galatasaray spor sayfalarında artık küçük haber. Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan yer kalırsa, bir kenara Galatasaray haberleri sıkıştırılıyor.. Galatasaray spor sayfalarında ‘küme düşüyor’ Allah muhafaza bu yönetim anlayışıyla bu durum sayfalarla sınırlı kalmayabilir, o da ayrı mesele. Galatasaray’ı yönetemeyenlerin kulüp yönetmekle, hele hele Galatasaray’ı yönetmekle hiç ama hiç alakaları yok. Şimdi ben fikstürü merakla bekliyorum. Niye mi? Bu yönetim üçüncü hafta mı havlu atar, yoksa 7. hafta mı onu görmek için. |
|
||||
|
||||
![]() Habe ich gerade auch gelesen!
(Wenn es stimmt) Entweder wird ihm unter der Hand noch was draufgezahlt oder Trabzon wird sein Budget erheblich erhöhen müssen! (Fatih ... und die anderen wollen garantiert auch "ihren angemessenen Anteil") ;-) Jetzt treten Sie tatsächlich in ein Wettbewerb mit Fenerbahce ein :-D Wollen wir sehen ob Atay Aktug Trabzonspor nicht einen Bärendienst erwiesen hat hehhehehe Angeblich soll er sogar einem "BLANKOVERTRAG" verlangt haben hahhahahhahahhaahahahahhaaha Jetzt bin ich neugierig auf die Vertragsdetails ;-) al" |
|
||||
|
||||
![]() in der FIFA Weltrangliste *G*
|
|
||||
|
||||
![]() *verschämtguck*
|