| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
''Uğrunda ölecek veya öldürecek hiç birşey yok'' olduğu gibi uğrunda heder olunacak kimsede yok... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak bu Usyk öldüresiye tekme atar hayvan gibi dövüsür ring de Geändert von Lara__ (09.09.2017 um 23:14 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
birinimi ? hepinizi geberticem..)))) |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Angut band mail göndermis profile bakmamis...hahahahahah Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen Nachricht anzeigen Absender: kayacan04 [ Blocken ] Betreff: Merhabaa Datum: heute, 23:17 Bir kadin sevildiğini değil. Sahip çikildiğini hissettiği vakit aşik olurr... sizce? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
evet gercekten cok $ansliyim ,ne sans ama..)))))) bir deyil bunlar 2 zavalli ruh hastasi , internet sapigi... benim yok diye üzülme Ezel, ikiside senin olsun tepe tepe kullan ..)))) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bunlar istedigin kilifa girer ,sen iste Gal Gadot gibi olurlar..)))) Geändert von Lara__ (10.09.2017 um 00:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ben yaşlandım sanırım,artık eskisi gibi aşk meşk işlerini yazmıyorum.Eskiden arada birilerine yazardım,şimdi yazmıyorumda.Ben ne diye buradayım diye sorarsanız,alışkanlık işte....
|