| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() kemali sevip sevmemeye baglamak yanlistir diyorum o cahil baynin kabul etmiyor bunu onu söylemek istiyorum ben !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Bizim müslümanlar bu "Van Gogh" olayinin neden bu kadar tepki cektigine anlam veremiyorlar..
öyle acik söylemeselr bile bilincaltlarinda dinimize küfreden,peygamberimize küfreden-elestiren birilerinin öldürülmesinden daha normal ne olabilir.. Bu mantigi da tr.de ögrenmis sivrizekali-primatlar.. Öyle ya; Turan Dursun koyu bir müslüman iken ateist olup din bu adi altinda kitaplar yazinca telef edildi ve kimsenin giki cikmadi cünkü allahsiz öldürmek normaldi..normali birak sevap bile kazanilir alimallah.. -derken baska bir gün bodrum yakinlarinda sirtinda arapca allah yazan bir barmen bicakla öldürüldü..Burasi türkiye yok öyle!! -derken allahin fedailigini yapan müslüman cemaat tek tek öldürmekle is olmayacagini anlayip sivasta 37 sair-yazar ve ozani telef etti..öyle ya müslümanlarin dini duygulariyla oynaninca sonuclarina katlanmali bizim ölüme ve siddete tapan,dini duygulari zedelenince "katli vaciptir"diyen primatlar.. ama burda tr.deki mantik gecmez delikanlilar..onun icin tepki topladi bu öldürme olayi.. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Wenn man sagt die Religion darf sich nicht in die Angelegenheiten der Länder nicht einmischen. Was meint man damit ?
Das Allah da nix verloren hat oder was ? Das sich Allah nicht zu einmischen hat ? |
|
||||
|
||||
![]() capini kavramadin tabii..
o olaydan sonra 20 küsür cami kuran kursu ve 5-6 kilise saldiriya ugradi..olay almanyaya bile tasti kocum..etrafina bak haber izle biraz:-) |
|
||||
|
||||
![]() Bende demokraside fuhus sitemi desem yanlistir. Niye böyle ön yargili oluyorsun !
|
|
||||
|
||||
![]() Yasar ?
|
|
||||
|
||||
![]() kurma pesinde degilim.
Ebu cehil nerem benzedigini bilmiyorum. Asil senin sihniyet benzer. Ben nerede problemler var onlari söyliyorum. Benim gücüm yetmez zaten bunlari degistirmeye |