| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ama bu defa maclari yazmayacam....sans getirmiyor
![]() kazaninca söylerim...kazanmazsam belli olur, cünkü söylemem hehe |
|
|||
|
|||
![]() oddset oynadim ve kazandim diye yazarsin
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hab schon 500 Euro verloren seit 2 Tagen ich brauche gute Tipps Jungs, haut rein ihr Vaybeeyaner:-)
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() spiele..meistens alle spiele die am selben tag statt finden, weiss dann ob es klappt oder nicht...will nicht lange warten hehe
|
|
||||
|
||||
![]() F.Bahçe - Adana 3:0 hätte ich warscheinlich getippt:-)
Elazýð - Denizli 1:2 Trabzon - Malatya 2:2 D.Bakýr - A.Gücü 1:1 G.Saray - Samsun 2:0 Ýstanbul - Bursa 1:1 G.Antep - Beþiktaþ 1:2 G.Birliði - Ç.Rize 2:0 Konya - A.Sebat 1:0 |
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar Kusura bakmayin,
ama Media simdi AhmetDursunun üzerine gidiyor taraftarlar niye gidiyor anlamiyorum, Ilhan herzaman okadar yanlis hareket yapiyor... hic kimse agzini acmiyor... AhmetDursun simdi form krizine girmis herkez üzerine variyor... ne isdir anlamiyorum yani... bir gercek var ahmet dursun gercekden formsuz ama adami öldürdüler bir mac yüzünden, günah be... dedigim gibi simdi ahmete agzini acanlar ilhani unutmasinlar... Insallah Allahin yardimi ile AhmetDursun kendine gelir... A.D. Ama Malubiyete cok üzüldüm hic hak etmedik, canimiz sagolsun Kartallar... Pragi Istanbulda geceriz... sonrasi artik Lucescu ya kalir... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|