| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Yildizlarin falcilikla alakasi ne? Yoksa sende bu kücük beynin ile burda Burc Suresinimi red ediyorsun? Masaallah her tarafindan zeka fiskiriyor...
Allahin ahlaki Islam´dan baska nerde var? Iste buda senin Cehaletin. Islam i uzak dogu kültürleri, yehovacilarin düsünceleri ve budistlik ile karsilastirana ben ancak cahil terimini uygun görürürüm... |
|
|||
|
|||
![]() Halife Ömer onu nicin döverdi deynekle bilirmisin? Cünkü peygamberin sözlerini yazili bir sekilde tutmasin ve yeni bir din icaat etmesin diye? Sen bu adamin din adami oldugunu inaniyorsun degil mi? Bende. Ama aradaki vark Senin O"nu Allah"inin hizmetkari olarak ve benim de o sahisi seytanin hizmetkari olarak görmen.
|
|
|||
|
|||
![]() Halife Ömer onu nicin döverdi deynekle bilirmisin? Cünkü peygamberin sözlerini yazili bir sekilde tutmasin ve yeni bir din icaat etmesin diye? Sen bu adamin din adami oldugunu inaniyorsun degil mi? Bende. Ama aradaki vark Senin O"nu Allah"inin hizmetkari olarak ve benim de o sahisi seytanin hizmetkari olarak görmen.
|
|
||||
|
||||
![]() hey leute,
ich glaube der hass gegen uns muslime wird sich in europa irgendwann entlade, deshalb ein vorschlag: Geniesst eine ordentliche bildung in deutschland und dann wandert aus ![]() sonst fi.....en die uns wie die juden |
|
|||
|
|||
![]() Der Deutsche lernt langsam aber stetig, und er kriegt immer mehr mit wie die für mehr Freiheiten pledierenden Moslems (im Grunde heidnische Götzenanbeter die Message des Kurans nicht verinnerlicht haben) in Ihren jeweiligen Ländern diese Portion Toleranz aber nicht an den Tag legen und Andersdenkende als Freiwild frei zum Abschuss betrachten. Was Dir Recht ist, ist dem Deutschen doch billig oder?
|
|
||||
|
||||
![]() olamazda.
hz. ömerin ebu hureyre yi dövmüs olabilmesi onun seytanin hizmetcisi olabilecegi sonucunu getirmez. cünkü o insan buna ragmen elcinin yaninda mücadele etmis bir insan. Eger Allah insanlari isledikleri günahlarindan dolayi hemen cezalandirsaydi, dünyada insan kalmazdi. Ama Allah insanlara mühlet verdi. Bu dünya imtihan dünyasi. Ebu Hureyre"nin yaptiklarinin hepsini silip süpürecek bir günahda bulundugu rivayet edilmemistir. bize düsen bize yakisan edeb kurallarina uygun konusmaktir. |
|
|||
|
|||
![]() Wir haben ein Land wo wir hinkönnen die Juden hatten nichts.....
Ich denke Wenn wir nicht in die EU aufgenommen werden, dann sollten wir hier sofort am nächsten Tag abhauen..... dann ist Ärger vorprogrammiert... |
|
|||
|
|||
![]() Ben burada Ebu Hürreye denen sahisin KURAN"A MUHALEFETTEN dolayi bizzat halifenin kendisinden cezalandirildigini anlatiyorum cünkü yaptigi KURAN"A SIRKTIR! Ama Senin isine gelmiyor her nedense? SIRF KURAN KAINAT VE ADEMOGLU"NUN IMTIHANI SIRF KURAN TEMELI ÜZERINE KURULMUSTUR! Esege vurdum dayagi yine bayagi bayagi! Hayret bir olay!
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text