Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.11.2004, 13:26
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Dikkat etde bogulma!

Yildizlarin falcilikla alakasi ne? Yoksa sende bu kücük beynin ile burda Burc Suresinimi red ediyorsun? Masaallah her tarafindan zeka fiskiriyor...

Allahin ahlaki Islam´dan baska nerde var? Iste buda senin Cehaletin. Islam i uzak dogu kültürleri, yehovacilarin düsünceleri ve budistlik ile karsilastirana ben ancak cahil terimini uygun görürürüm...
Alt 13.11.2004, 13:57
unknown

Standard Ebu Hürreye mi?

Halife Ömer onu nicin döverdi deynekle bilirmisin? Cünkü peygamberin sözlerini yazili bir sekilde tutmasin ve yeni bir din icaat etmesin diye? Sen bu adamin din adami oldugunu inaniyorsun degil mi? Bende. Ama aradaki vark Senin O"nu Allah"inin hizmetkari olarak ve benim de o sahisi seytanin hizmetkari olarak görmen.
Alt 13.11.2004, 14:15
unknown

Standard pardon, dieser Beitrag gehört hierhin

Halife Ömer onu nicin döverdi deynekle bilirmisin? Cünkü peygamberin sözlerini yazili bir sekilde tutmasin ve yeni bir din icaat etmesin diye? Sen bu adamin din adami oldugunu inaniyorsun degil mi? Bende. Ama aradaki vark Senin O"nu Allah"inin hizmetkari olarak ve benim de o sahisi seytanin hizmetkari olarak görmen.
Alt 13.11.2004, 14:52
Benutzerbild von cimbomyilmaz
cimbomyilmaz cimbomyilmaz ist offline
Neuer Benutzer

Standard Moslems raus!!! aber schnell

hey leute,
ich glaube der hass gegen uns muslime wird sich in europa irgendwann entlade, deshalb ein vorschlag:
Geniesst eine ordentliche bildung in deutschland und dann wandert aus
sonst fi.....en die uns wie die juden
Alt 13.11.2004, 15:20
unknown

Standard Da ist was wahres dran...

Der Deutsche lernt langsam aber stetig, und er kriegt immer mehr mit wie die für mehr Freiheiten pledierenden Moslems (im Grunde heidnische Götzenanbeter die Message des Kurans nicht verinnerlicht haben) in Ihren jeweiligen Ländern diese Portion Toleranz aber nicht an den Tag legen und Andersdenkende als Freiwild frei zum Abschuss betrachten. Was Dir Recht ist, ist dem Deutschen doch billig oder?
Alt 13.11.2004, 15:47
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yok öyle ucuz olmaz

olamazda.
hz. ömerin ebu hureyre yi dövmüs olabilmesi onun seytanin hizmetcisi olabilecegi sonucunu getirmez. cünkü o insan buna ragmen elcinin yaninda mücadele etmis bir insan.

Eger Allah insanlari isledikleri günahlarindan dolayi hemen cezalandirsaydi, dünyada insan kalmazdi. Ama Allah insanlara mühlet verdi. Bu dünya imtihan dünyasi.

Ebu Hureyre"nin yaptiklarinin hepsini silip süpürecek bir günahda bulundugu rivayet edilmemistir. bize düsen bize yakisan edeb kurallarina uygun konusmaktir.
Alt 13.11.2004, 16:03
eniskaya

Standard Wohl kaum

Wir haben ein Land wo wir hinkönnen die Juden hatten nichts.....

Ich denke Wenn wir nicht in die EU aufgenommen werden, dann sollten wir hier sofort am nächsten Tag abhauen..... dann ist Ärger vorprogrammiert...
Alt 14.11.2004, 00:37
unknown

Standard Senin algilama kabiliyetin kisitli mi?

Ben burada Ebu Hürreye denen sahisin KURAN"A MUHALEFETTEN dolayi bizzat halifenin kendisinden cezalandirildigini anlatiyorum cünkü yaptigi KURAN"A SIRKTIR! Ama Senin isine gelmiyor her nedense? SIRF KURAN KAINAT VE ADEMOGLU"NUN IMTIHANI SIRF KURAN TEMELI ÜZERINE KURULMUSTUR! Esege vurdum dayagi yine bayagi bayagi! Hayret bir olay!
Alt 14.11.2004, 09:13
airdem

Standard Ramazan Bayraminiz mübarek olsun! :)) o.

ohne Text
Alt 14.11.2004, 09:40
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard :o) o.T.

ohne Text
Antwort