Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.05.2004, 12:54
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gings da nicht um die Fans ???

Oder um die 1. und 2. Bundesliga ???

Kes uykudan gercekden yeni kalkmissin hehehhehehehheh ;-)

Lies nochmal ;-)

Es geht um die "besten DEUTSCHEN Fans" ;-)))

Für mich eindeutig die Freiburger Fans ...
:-)

al"

PS: Aber die St. Paulianer finde ich auch sehr symBADISCH ;_)
Alt 24.05.2004, 12:55
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard TÜRKYE - AUSTRALYA 1-0....nihat..

KANDAL D´DE..söylemeyi unutdum
Alt 24.05.2004, 12:56
Neuer Benutzer

Standard Kennt jemand den Film:

"Die Unaufsteigbaren" ;-)))

hhehehehhehehehhehehehehhe

Wurde Mainz nicht so tituliert ;-)

al"
Alt 24.05.2004, 12:57
unknown

Standard "die unbestechlichen" ist besser

Alt 24.05.2004, 12:57
Neuer Benutzer

Standard http://www.kanald.com.tr/canliyayin/ o.T

ohne Text
Alt 24.05.2004, 13:01
tarik21

Standard MURAT ERDOGANDAN SOK SÖZLER!!!

"Kötüler oynuyor"
Galatasaray"ın tecrübeli oyuncusu Murat Erdoğan, Florya"da adalet olmadığını iddia etti...

Sarı - Kırmızılı forma altında bir türlü istikrar yakalayamayan Murat Erdoğan, suskunluğunu bozdu, belki de kulüple yollarının ayrılmasına sebep olacak açıklamalar yaptı. Galatasaray"a transfer olduğu günden beri şans bulamayan tecrübeli futbolcu, "Florya"da adalet yok. Şartlar eşit olsa savaşırım ama, bu ortamda ancak salaklar savaşır" dedi.

Çok büyük haksızlıklara uğradığını iddia eden Murat Erdoğan, futbolcu seçimlerine de ateş püskürdü. Yıldız futbolcu şunları söyledi; "Bir sene boyunca rezil bir şekilde oynayanlar, ilk on birde kalmaya devam ettiler. Kötü oynuyorlar, ben giriyorum gol atıyorum, haftaya yine yokum. Burada başarı gelmez. İki senedir yaşananlar ortada. Yeni sezon daha beter olacak."

Murat Erdoğan, 1 yıllık daha sözleşmesinin olmasına karşın kulüpten kesinlikle ayrılacağını açıkladı. Her şeyi göze aldığını belirten Murat, "Galatasaray"a iki defa elimde bonservisimle geldim. Bu saatten sonra benim için para istemeleri saçma olur. Beni takasta kullanamazlar. Milan bile gelse kesinlikle takas olarak gitmeyi düşünmüyorum" yorumunu yaptı.

"Hagi"nin olduğu yerde ben durmam. O varsa, ben yokum. Başarılı olacağına da inanmıyorum. Takımda gruplaşma yok ama, yeni hocalar bazı yüzlere zorunlu olarak sıcak bakıyor. Yoksa başarılı olamayacaklarını düşünüyorlar. Bazı isimler bu takıma oturmuş. Maradona gelse, Pele de gelse onlara bir şey olmuyor. Yeni gelen futbolculara kesinlikle şans verilmiyor."

"Gaziantepspor"da iken beni 30 kere aradılar. Dönmeye hiç niyetim yoktu. Menajerime olağanüstü şeyler söylediler. Hem yöneticiler, hem de Fatih hoca telefon açtı. Hatta Fatih hoca bana, "Hem oynayacaksın, hem de çok para kazanacaksın. Kariyerin için benim yanımda olman önemli" dedi ve beni ikna etti. Sonra Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile alınmadım. Resmen aldatıldım."

quelle: www.galatasaray.com
Alt 24.05.2004, 13:01
Neuer Benutzer

Standard Schade um die Alemania :-/ o.T.

ohne Text
Alt 24.05.2004, 13:03
Neuer Benutzer

Standard Besiktasa Cordobanin yerine ;-) o.T.

ohne Text
Alt 24.05.2004, 13:06
tarik21

Standard BU DÜZEN DEGISMELI

Bu düzen değişmeli

F.Bahçe Başkanı, Ulusoy’un gitmemesi durumunda bile zihniyetin değişmesi gerektiğini açıklarken, Kulüpler Birliği aday çıkarmaya çalışıyor

‘Sorumlu Federasyon’
Futbol Federasyonu’nun tutumu ve kararlarından memnun olmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düğmeye bastı... Federasyon’da önemli değişiklikler için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım, son yıllarda Türk futbolunda kirlenmenin sözkonusu olduğunu dile getirdi. Yıldırım şunları söyledi: “Bunun sorumlusu Federasyon’dur. Bursaspor küme düşmeseydi seneye Rize’deki maç nasıl olacaktı? Şimdi merak ediyorum, yeni sezonda Akçaabat Sebatspor, Ankara’da nasıl oynayacak?”

‘Yeni oluşum istiyoruz’
‘Tüm bunlara Ulusoy ve zihniyeti neden oldu. Benim Ulusoy ile bir problemim yok. Ama icraatlarına ve kurumlarına karşıyım. Bu düzen değişecek. Sayın Cemal Aydın ile Sayın İlhan Cavcav da aynı eleştirileri yüzüne karşı yaptı. Biz yeni bir oluşum istiyoruz.” Yıldırım’la aynı görüşü paylaşan Kulüpler Birliği de çoktan harekete geçti. Kulüpler Birliği, Ulusoy’dan yönetim kurulu listesine, haklarında teftiş kurulu raporuyla “yönetici olamaz” kararı bulunan Orhan Saka ve Ali İpek’i almamasını isteyecek.

3 isim kabul edilmeyecek
Başkan’ın listesine gireceği iddia edilen Hasan Doğan, Serdar Güzelaydın ve Mustafa Yazıcı isimlerinin doğruluğu soruşturulacak. Birlik, mevcut yönetimde yeralan İsmail Dilber, Levent Kızıl ve Mukan Perinçek’i de istemediğini bildirecek. Federasyon tasarısının yasallaşmasını beklediklerini belirten Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Aydın son gelişmelerle ilgili olarak, “Her sene bir öncekini aratıyor. Bu vebalin altından kimse kalkamaz. İstediğimiz sonucu alamazsak genel kurulu boykot ederiz” dedi.

Aydın: İstifa da ederiz
Parmak hesabıyla bu işin gitmeyeceğini de vurgulayan Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni yasayı sayın bakanın aklına Ulusoy’un başdanışmanı Gündüz Tekin Onay soktu. Ulusoy’a iki kez şans verildi. Lokomotif, Süper Lig kulüpleridir. Onları yok sayarak orada oturamazsın. Bazı kulüp başkanları durumun düzelmemesi halinde görevlerini bırakacak. Bunu diğerleri de izleyebilir. Gerekirse birlik de istifa eder. Yasanın meclisten nasıl çıkacağı gerçekten çok önemli.”
Alt 24.05.2004, 13:14
airdem

Standard Die gleiche Quelle, die du auch

erwähnt hast ajansspor!!
Antwort