| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() bakalim kendi ne olacaksin... öyle baskalarinin hakkinda fetva ver dur.....
|
|
||||
|
||||
![]() cahiller derken islamla ilgisi olmayanlardan bahseydiyorum. Insan bilmediginin düsmadidir dimi.
|
|
|||
|
|||
![]() su anki devlet sistemimizi o halde nasil Kurandan bulacaksin.....
Mutlaka cevap belkliyorum..... ekndi kazdiginiz kuyuya kendiniz dütünüz.... cevabini merakla bekliyorum .... ama eminim yine BOS BOS BOS laflar gelecek ve icinde cavap yok..... cünkü buna hic kimse cevap veremez cevap Kurnada degil hayatta, yani Demokraside |
|
||||
|
||||
![]() Türkiye laik bir devlet
Ama Almanya demokratik bir ülke ikisi bir birinden farkli seylerdir ! Karistirmamak lazim |
|
|||
|
|||
![]() kir yillik yola kovarmislar............
No comment again |
|
||||
|
||||
![]() gece rüyanda sakalli hocalarmi söyledi ????
nasil böyle bir hüküm cikariyorsun ? 62:9 Ey inananlar, cuma (toplantı) günü namaza çağrıldığınızda ALLAH"ı anmak için acele edin ve alışverişi bırakın. Bilseniz, bu sizin için daha iyidir. 62:10 Namaz bitince, yeryüzüne yayılarak ALLAH"ın lütfunu arayın ve ALLAH"ı sürekli anmaya devam edin. ben bu ayetlerde sadece erkeklerin cuma namazina cagrildigini tesbit edemedim..senin basörtlü bacin hangi kurandan tesbit etti acaba??? ama senin gibiler icin yani UYDURMASYON din cikaranlar icin buna farz buna degil bu sevabdir bu helal diyenler icin söyle bir ayet var iyi oku... 16:116. Dillerinizin yalan yere nitelendirmesinden ötürü "Bu helaldir, bu haramdır," demeyin. Böylece ALLAH"a yalan yakıştırmış olursunuz. ALLAH"a yalan yakıştıranlar başarıya ulaşamazlar. hadi inkar et bakalim yüzkere cuma namazi kilsan neye yararki bunlari inkar ettikden sonra? |
|
||||
|
||||
![]() BIZIM BURADA KILINIYOR DEDIM oruc kafana vurdu galiba.
Benim izin vermedigimi nerden cikariyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() yazik, pisikolojisi bozulmus.. Allah yardimcisi olsun...! Bu vakalarda bi sizofrenik testi yaptirsa hic de fena olmayacak! Nede olsa, bilim ilerledi, ona care bulunacagini pek zannetmiyorum ama denemekde fayda var...
|
|
||||
|
||||
![]() bre mendebur
yobaz assagilik cirkef önce kuran oku sonra gel burda öt |
|
|||
|
|||
![]() Abine verecek cevabin kalmadi diye... Laga luga... baska bir sey yok....
Ilahiyatcilar haksiz... ama sen hakli..... was.... Zamaninin esnafi olan Muhammed okur yazar degilmis..... wie blöd sind die MenschenAllahim Kurani bile deforme ediyorlar.... Sen Ümmilik nedir bilirmisin..... ???? Hic bir Tefsir yada bir Ilahiyatcilan konustun yada yazistinmi... yoksa piyasda duyduklarinimi satiyorsun ???? |