| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() F.Bahçe - Adana [3:1]
Elazığ - Denizli [0:2] Trabzon - Malatya [2:2] D.Bakır - A.Gücü [2:1] G.Saray - Samsun [1:0] İstanbul - Bursa [1:1] G.Antep - Beşiktaş [2:1] G.Birliği - Ç.Rize [3:0] Konya - A.Sebat [2:1] |
|
|||
|
|||
![]() F.Bahçe - Adana 4:0
Elazığ - Denizli 0:1 Trabzon - Malatya 3:0 D.Bakır - A.Gücü 1:1 G.Saray - Samsun 2:0 İstanbul - Bursa 0:1 G.Antep - Beşiktaş 1:2 G.Birliği - Ç.Rize 3:0 Konya - A.Sebat 2:1 |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() neden ahmet dursun? warum nicht sinan?
niemand ausser lucescu kennt wohl die antwort |
|
|||
|
|||
![]() F.Bahçe - Adana 2:0
Elazığ - Denizli 3:1 Trabzon - Malatya 1:2 D.Bakır - A.Gücü 0:0 G.Saray - Samsun 1:0 İstanbul - Bursa 3:0 G.Antep - Beşiktaş 2:2 G.Birliği - Ç.Rize 1:0 Konya - A.Sebat 1:1 |
|
||||
|
||||
![]() Ama yinede de degdi herseye ragmen !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Ahmet bu sene kac mac oynadiki hazir olsun suc ahmette degil onu hazir tutmayanda. bak ata gardas nerede görülmüs bir takimin iki gölcüyle clye katildigi sezon basi herkes dedi bir gölcü alin ama vizyonsuz luce duygusalik yapip almadi. tamam neticede iki forvetin var ve transfer yapmamissin o zaman elindekinin degerini bilsene bu sezon ahmete ne zaman sans verildi adamin mac eksigi vardi ve luce bunu göremedi ve hazir tutmadi. bence ahmet herseye ragmen varini yogunu ortaya koydu ve alninin akiyla maci bitirdi. bu olayda tek suc ne yazikki lucededir adam trde basarili ama avrupada bir mok yapamiyor. gsdeyken clde terimden daha basariliydi ama gs maclarinin cogunu berabere bitiriyordu. lucenin oyun anlayisi bu yenilme yenmezsende olur bu anlayisla bjk belkide trde her zaman ilk ikiye girer ama avrupada birsey yapamaz. bjk otursun karar versin bence eger trde basarili olacaksa luceyle sözlesmesini on sene daha uzatsin eger avrupayida düsünüyorsa sezon sonu lucenin biletini elene versin göndersin sezon sonu diyorum cünkü dere gecirilmeden at degistirtilmez bunun kötü örneklerini gecen sezonlar fbde gördük.
|
|
||||
|
||||
![]() ben lucenin avrupada basarisiz olduguna katilmiyorum, bak prag macinda ahmet dursun haricinde hangi golcü oynasa o iki pozisyonun en az birini atardi ve biz ordan 3 puanla cikardik. evet luce ahmeti oynatmakla hata yapiyor ama macta yeterince pozisyonda yakaladik bunlari degerlendiremedik. Bak chelsea macina orda daha sansliydik ve iki pozisyonuda gol yaptik.
Ama ben böyle olacagini tahmin etmistim, yani forvet transferi yapsinlar diye götümüzü yirttik ama luce istemedi ve simdide boktan yere puan kaybediyoruz. Ben lucenin arkasindayim, unutmayinki gecen sezon sadece 1 mac yenildik ve bu senede hala namaglubuz ligde. Avrupada ise herseye ragmen gruptan cikacagiz diyorum. HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() ligde bu sene belkide namaglüp sampiyon olabilirsiniz ama avrupada basari beklemeyin luceyle olmaz ama insallah sen ve bazi gsli arkadaslarimiz hakli cikarsinizda bu sene iki türk takimida clde final oynar iste o zaman biz fbliler ayaga kalkip günlerce sizlerí alkislariz helal olsun deriz
|
|
||||
|
||||
![]() F.Bahçe - Adana 3:1
Elazığ - Denizli 2:1 Trabzon - Malatya 2:1 D.Bakır - A.Gücü 3:1 G.Saray - Samsun 2:1 İstanbul - Bursa 0:2 G.Antep - Beşiktaş 1:1 G.Birliği - Ç.Rize 3:0 Konya - A.Sebat 3:0 |