| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() naja berechtigt ist es, aber hier ging es wirklich um nix wenn man eure vergleicht glich 2 wochen hintereinander...
ich bin sicher dass fb anders gespielt hätte wenn es abstiegs oder um uefa plätze gingen würde....wir wollten gewinnen, aber letz endlich war es einfach falsch den pokal vor dem spiel zu geben ...öyle olunca kac tur döndüler zipladilar .... zaten takim koca hafta icmis ; ) anla artik yani bjk ile fb arasindaki fark daha cok ; ) selamlar |
|
|||
|
|||
![]() hafta düsme tehlikesinde bir takimla veya uefaya gitme imkani olan bir takima karsi oynayacak olmus olsaydi yine sonuc ayni olacakti, hafta boyunca eglenecektiler.
Besiktasa gelince, durumu ortada. Kazanma arzusu yok, uefayi garantilemis. Yönetim degisecek. moraller sifir. Was hast du erwartet? Ayrica o begenmedigin Sebat ve Rize sizdende cok önemli puanlar kopardilar! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Versucht dieser Mensch mit allen Mitteln seinen Posten zu retten !??!?
War er in einem anderen Stadion ??? Der Artikel ist zuuuuuu guuuuut! Also an alle türkischen Fussball Fans! PFEIFFT ULUSOY AUS und BUUUHT IHN AUS und fordert ihn zum RÜCKTRITT AUF !!! (Ulusoy: F.Bahçe taraftarı örnek ) "Mich dünkt der spricht im Schlafe!" al" ----------------------------------------------- Ulusoy: F.Bahçe taraftarı örnek İsmail ER Futbol Federasyonu Başkanı, ‘F.Bahçe ile gurur duydum. Taraftarları centilmen bir tavır gösterdi. Şampiyonluk maçında bana gösterilen ilgiden memnun kaldım’ dedi. FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki atmosferin Avrupa’da bile yaşanmadığını ifade ederek sarı lacivertlilere övgü yağdırdı. Her takıma eşit mesafede olduğuna değinen Ulusoy, F.Bahçe’nin şampiyonluğundan gurur duyduğunu söyledi. Ulusoy şöyle dedi: ‘Son maça federasyon yönetim kurulu üyelerimle geldim. Taraftarların uzattığı F.Bahçe kaşkolunu takınca inanılmaz tebrik aldım. Ligde yüreği ve tribünleri ile mücadele ederek şampiyonluğu hak eden F.Bahçe ile gurur duydum. Sadece maça girişte ve çıkışta birkaç eleştiriye maruz kaldım. Bunun dışında şampiyonluğu ve başarıyı F.Bahçe yönetimi ve taraftarları ile paylaşmanın sevincini yaşadım. F.Bahçe taraftarları centilmen tavırları ile örnek oldular. Bana gösterilen ilgiden çok mutlu oldum. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna organizasyondan dolayı teşekkür ederim.’ ----------------------------------------------- <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~413271,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~413271,00.asp</a> |
|
|||
|
|||
![]() O sezonki yabanci kontenjanini bilmiyorum maalesef.
Evet, son iki sezonda degistirdikleri yabancilari toplasan bir takim kurarsin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Mahalle" Takimi ha ???
LOL Gut :-) Bizim Mahalle Türkiye !!! Ve degisik Liglerde ve zamanlarda aldigimiz 24.üncü Sampiyonluk ! al" PS: Lucescuyu seversin sevmezsin! Ama yaptigin bir hakarettir! "cingene" lafi bence yersiz! |
|
||||
|
||||
![]() du solltest unbedigt rebortage von lucy lesen ...seni anliyoruzda sen bizi anlamiyorsun hep bize atiyliyor bu tür demecler yok sampiyon yapilmisiz yo su yok bu ..bütün alem biliyo biz 3 senedir fedarasyonla kavgaliyiz yani laf/camur atmak belgesiz hep bjk den geldi bu sene o bakima ben sahsen sizin camiayaya bunu yakistiramadim ...kendi hatalarinizi aramadiniz ..bak daha gecen gün yien baskana küfür ... ve lucy lig bitti hala konusuyor ...
nasil is bu ????? böyle haliniz seneyede duma ; ) aidem bence akilli ol ; ) fenerli ol ; ) diyecegim hehe ; ))) aramizda ufak defek kizdirmalar ist schon oki ; ) benim deddigimi sen anliyon zaten ; ) selam |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() erreicht haben usw.
... und das Fenerbahce nur mit ausländischen Spielern gespickt sei! Wer war denn der Hauptfaktor in der Mannschaft von 99/00 ? War es ein Türke oder ein Rumäne ??? Dementsprechend sollten sie vorsichtig sein mit Vorwürfen dieser Art. "Wer ohne Sünde ist, der werfe den ersten Stein!" al" |
|
||||
|
||||
![]() yanliz biz köpekler gibi kosarak kaybetik ; ))
hehe fark orada siz teslim oldunuz ; ) |
|
|||
|
|||
![]() kaptirdigi sampiyonlugu ve bu yüzden gitme gerektigini.
Ben ise kaldirdim ![]() Bu kadar basit! |