| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Oder wieso verwechselst du mich mit Ihr ?
|
|
|||
|
|||
![]() 1. FC Nürnberg *die schon wieder?!*
![]() und Arminia Bielefeld *wiedermal nach Jahren* ![]() Der Dritte wird am letzten Spieltag bekanntgegeben. Anwärter sind: Allemania Aachen FSV Mainz05 und Energie Cottbus RW Oberhausen Hoffe, dass Allemania Aachen es schafft! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() artik senin gibi provokatörlere tepki göstermiyorum... uda sana olan son yazi!
eins steht fest... was ich nie lernen werde ist das selbe wie das was du nie lernen wirst,.... iyi aksamlar |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Beşiktaş, sezonun gol kralı Zafer Biryol"un bonservisini Konyaspor"dan aldı.. A Milli Takım kampına katılan yıldız oyuncu, siyah beyazlılarla transfer görüşmesi yapmadığını belirtirken, "Bonservisimi aldığını biliyorum" dedi...
Birinci Süper Futbol Ligi"nin 2003-2004 sezonunda gol kralı olan Konyasporlu Zafer Biryol, Beşiktaş"ın kulübüyle görüşerek bonservisini aldığını açıkladı. Zafer, Beşiktaş ile bir transfer görüşmesi yapmadığını dile getirirken, ""Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu"nun bonservisimi aldığını biliyorum. Ben menajerime yetkiyi bıraktım, milli takımda bulunduğum sürede kendisi görüşmeleri yapacak. Umarım olur, tabii ki Beşiktaş formasını giymek isterim"" diye konuştu. Zafer, Türkiye Ligi"ni gol kralı olarak tamamlamaktan dolayı gurur duyduğunu sözlerine ekledi. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Selbst du hast dazu beigetragen :-)
Es ist mir auch gleich ob du auf meine Beiträge reagierst oder nicht ... ich für meinen Teil werde auf die deinen reagieren, wenn ich es für notwendig erachte. al" |
|
||||
|
||||
![]() Bravo bu Federasyona!
al" -------------------------------------------- Sebat etti, kaldı: 3-2 Ankaragücü karşısında iki kez yenik duruma düşen Karadeniz ekibi, ilk 45 dakikada galibiyete ulaştı, kümede kalmayı başardı. Akçaabat"ın gollerini Oktay (2) ve Orhan kaydetti ... Tehdit ve olay DEVRE arasında soyunma odalarına giden Ankaragücülü futbolculara, Sebatlı taraftarlar tacizde bulundular. Koridorlarda da itiş - kakış yaşanırken, karşılaşmadan sonra bir grup seyirci Ankaragücü otobüsünün önünü kesti. Başkentli oyuncular da hakaretlere karşılık verince, ortalık karıştı. Ancak polis olayların büyümesini önledi. -------------------------------------------- |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|