| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() kirk kesde yalani söylersen inanmam...
sen kafirlerin cennete girecegini iddia ediyorsun o senin görüsündür! Ama ALLAH öyle söylemiyor cogu ayetinte kafirlerin yerlerini anlatiyor! neyse anlama gücün biraz zayif galiba. Baskalarina laf atacagina kendini gelistir ezbere konusma |
|
||||
|
||||
![]() Yasarin kitaplarini satmak icin MODERN KESIME yani senin nefsine uyduruyor. Senin rahat etmen icin.
|
|
|||
|
|||
![]() küfürbazlari asmaz... öylemi....
Wir brauchen uns nicht mehr zu Unterhalten.... |
|
|||
|
|||
![]() ama sen onlarin kadar bir dün Üstadimisin ????
40-60 yilini bir Üniversite ayarinda dine verdinmide.... kendin yorum pesinde kosuyorsun..... Su an bildiklerinide birilerinden almissin.... Ya onlar yanlissalar... was dannn ?? |
|
|||
|
|||
![]() kimse kimsenin din anlayisina karisamaz... kaldiki Resülede baska kimse fetva verme hakkina sahip degildir...
Ama bak Araplara fetva cikarip din adina insanlari kendi zevklerine göre yönlendirilyoirlar..... Bu Islam dinine ve Allaha karsi sirk kosmaktir.... yani baskasinin dini algilayisina karismaktir.... Ben bunlari siddetle elestiriyorum.... Dünyanin gidisatina uymak mutlaktir... cünkü zaman her zaman ileri dogru yürür... geri baklmaz..... |
|
|||
|
|||
![]() Allahin Rahmeti sadece bizlerin üzerine degil... tüm Insanligin üzerinedir...
Kiyametteki bu olay Allaha kalmis bir istir... ben sadece Allahinda bu gibi durumlarda bir acik kapi yada bir isaret biraktigini söyledim.... Inanmakla alakali degil..... israrda degil.... Elbette sen normal hayatta bu hataya girmemek icin ugrasacaksin... Tüm insanlik cehennem serüveninden gecip temizlendikten sonra cennet hayatina ulasacaktir... Resüller bile cehennem serüveninden gececektir..... Allahin sevgisi sonsuzdur... ama sonunda hersey salih Amele göredir... |
|
|||
|
|||
![]() evet ve hayir de.....
Ben burda Aysarin avukatligini yapmiyorum..... Ama gercek suki sen adama düsman kesildin diye... onun yaptigi ayni sey yanlis baskasinin yaptigi ayni sey dogru olamaz... Efendi ve dinine bagli insan . Kralin hakkini Krala verir... Selam |
|
||||
|
||||
![]() karsi bir sitemim yok. Hepsi alimlerdir. Hepsini sayarim severim. Yasar haric. Onu sevmem. Onu öbürlerinden ayiran bir nokta var onu bul belki anlarsin beni!
20-60 senesini vermis derken bu bir fazlalik degildir. Bazilarina 20-60 sene yaramistir. Bazilarida (YASAR) kafasi karismistir. Bu benim düsüncem. |
|
||||
|
||||
![]() bilmiyorsun.
Fetva Kurana ve Peygamberimizin sünnetine göre verilen bir Yasadir! Tabiiki hic bir ülkede bu uygulanamiyor. Gelelemki bizim Türkiyeye tuturmusus bir devletimiz dinsiz olacak yani laik olacak ve laik kalacak diye öyle sürünüp gidiyoruz. 16 yasindaki kiz cocugun bas örtüsünde buluyoruz irticayi. Yazik yani. Sen baska ülkeleri begenmeden önce kendi icinde bulundugun milleti oldugun ülkeye bak. Neyse ben arablarin savunucusu degilim. Ben genellemeye karsiyim. Eskiden bende kötü gözlerle bakiyordum ama artik öyle yapmiyorum. Cünkü iyi dindar arablarlada karsilastim. Simdi arablarinda bir iki türkü alkollü görmesiyle türkler alkoliktir demeleri dogrumudur? Aynisini sende onlar icin yapiyorsun. Gennelleme yapma diyorum sana. o kadar ! |
|
||||
|
||||
![]() Ya kaynagin ney onu söyle bana neye göre konusuyorsun. Kuranda ayet ayet anlatiyor Allah. Resüller bile cehennem serüveninden gececek diyorsun yani onlardami yanacak ?
Sen bu bilgileri kurandanmi aliyorsun ? |