| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yanlisimiz varsa bilgilendir ve cehaletimizi gider..... Bos laf Mecliste bile var.....
Baska kapiya... |
|
|||
|
|||
![]() klar zamanin din üstadlarindan......
Misal Diyanet, Üniversiteler, yani Ilahiyatcilar..... Bunlar en iyi kaynaklardir...... Simdi senin kaynaklarinida görelim..... |
|
|||
|
|||
![]() Realität onlari Müslüman saymiyor... tam anlamiyla Müslümanlik zaten yoktur... is ferdi olaydir... yani herkes Müslümanligi kapasitesine göre algilar uygular... kapasiteler farkli farkli oldugu icin senin ve benim Müslümanligim ayni olmaz....
Isin püf noktasi hayati ve evrensel Hukukta mutabik olmamizdir... yani din olayi farkli devlet olayi farkli.... Araplar bunun farkinda degiller...... din Hükmü sadece insana yönelik, insani gelecek hayata hazirlamak oldugunu anlatmak icin vahyolmustur.... Araplarin tasavvufta büyük hatalari var.... Kurandaki tasavvuf ruhu.... insanin deger üretmesi üzerine kuruluyken.... Ararplar siddet ve Terör üretiyorlar...... Bunun dinle yakindan ve uzaktan alakasi yok.... |
|
|||
|
|||
![]() En son gecen yilda Yasar Hocanin söz ve isik Programinda Bayraktar Hoca Öztükün konugu olarak 4 gün boyunca Programm yaptilar....
Sana kirk sefer dedimki Alimler arasinda fark olmaz üslup farki her zaman vardir...... das ist völlig Menschlich und normal.... Allah elbet sirk kosanlari cezalandiracig derki kimse sirke bulasmasin... ama ayni zamanda onlarin ebedi cehennmede kalacaklarini söyler.... ve ekler... eger Allah baska dilemezse.... Yani son söz olarak Allaha sirk kosanlarin isi ve affi Allaha mahsustur ve bizde Kurandan Allahi tanidigimiz kadariyla sonsuz bir Affetme gücüne sahip oldugu icin... tüm insanligi eninde sonunda hidayete erdirecektir.... Tabi burada en iyi yerleri kapma cabasi icndeyiz... yani en yüksek kademedeki cennete ulasmak.... |
|
|||
|
|||
![]() Sen Bayraktarin kitaplarini bedavami aldin...????
|
|
|||
|
|||
![]() Dini bilen bir Ulus böyle sacma sapan seylere zaten kulak asmaz......
Zaten isleri kimin yanlis giderse topu Yahudilere atar.... bunu hem Araplar yapimistir... hemde saydigim o serefsiz tarikatcilarda...... Yani onlar Iyi digerleri kötü...... bu cehalet raplarinin üretdigi caresizlik cevabidir... Yani biz iyi olacagizda, ama su yahudiler olamsa.... BOS BOS BOS BU LAFLAR... artik bunlarin hic biri söymüyor.... Hirstiyanlarda Resül Muhammede o bir deve cobanidir diyorlar... bunlarda sökmüyor..... |
|
|||
|
|||
![]() Resulün azamninda bu sekilde Banka falan yoktu....
O zamandaki faiz kavrami senin faiz kavraminla es degerde degil...... Artik lassmich in ruhe mit deinem Faiz.... dalga gececek baskasini ara..... Kendi Ideolojini Kuranda dayatiyorsun... bu su anladidir diyorsun..... Sen onu kendi anlamak istedigin sekilde degilde Kuranin inins zamaninda ne demek istedigine bakacaksin.... ve sen buna bakmiyorsun..... Keine Lust mehr mich mit dir zu Unterhalten.... |
|
|||
|
|||
![]() Wer nicht glaubt kann Fragen oder es wiederlegen....
Probiert mal.... |
|
|||
|
|||
![]() Esas olan Kur"an"dır
Soru: "Asıl yasak faiz hangisidir?" başlıklı yazınızdaki fikirlerinize katılıyorum. Ancak sizin de bildiğiniz gibi Peygamberimiz Veda Hutbesi"nde bu konuya değinerek, "Faizin her türlüsü ayağımın altındadır" buyurmuşlardır. Yazınızdaki düşünceleri, Peygamberimizin bu ifadesiyle nasıl bağdaştırıyorsunuz? (İsmail Ulus) Cevap: Peygamberimizin sözünden maksat, o zaman Araplar arasında uygulanmakta olan nesie, fadl ribası gibi çeşitli ribalardır. Ayrıca Peygamberimize nispet edilen Veda Hutbesi de yüzde yüz Peygamber"in sözlerini yansıtmaz. Çünkü çeşitli varyantlarla aktarılmış olan bu hutbe, kimi rivayetlerde uzun, kiminde kısa, farklı farklı şeyler içerir. Bizim için esas olan Kur"an"dır. Zamanın gerçeklerinden de kaçamazsınız. Yoksa dini, belli bir çağa sıkıştırmış olursunuz. Bu Linkin sonuna dogru senin sorunun aciklanmistir.. <a href="redirect.jsp?url=http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29 " target="_blank">http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29 </a> |
|
||||
|
||||
![]() Kardesim cem olayini bizde biliyoruz.Cem i takdim ve cem i tehir. Niye boyle provoke eder gibi yaziyorsun anlamis degilim. Tuh tuh istedigin olmadi, karsi cikmadim yada cikmadilar degilmi. Sen her zaman dogruyu yaz ben seni her zaman tasdikleyim. Canim kardesim benim...
|