Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.05.2004, 11:27
unknown

Standard Brad koc

Besiktas cok professionel calisan bir takim bunu herkez biliyor,bilmeyenlerde futbol"dan anlamazlar zaten.
Bence Serdar Bilgili cok disziplinli ve profesionelce calisiyor.
Gercek bu degilmi? Yani birkac cok zor oyuncular var ve vardi Besiktas"da yillarda.
Kötü oyuncular olduklarini demiyorum,cünkü degiller ama karakter yöneminden zor oyuncular.
Örnek olarak Sergen.1 Mac "Weltklasse" oynar 3 mac konusur.
Ilhan (satildi ama) oda zor oyuncuydu,takim ile daha cok oynamaliydi.
Bir kac daha örnekler var,sende bilirsin.

Düsün siz gecen yil Sampiyon ve uefa finallerde ceyrek finallerde oynayan takimdiniz !!!
Ve bu sene az kala Dev liginde 2.Tur atliyordunuz.Sansizlik yöneminden atliyamadiniz.Chelsea"nin nasil zor takim oldugunuda herkes biliyor.Adamlar maci dün (monaco"ya karsi) zaten kaybetmisti 60 dakikada,ama yinede galip icin son dakikaya kadar oynadilar,ve git sen yen onlari kendi evinde,sana karsi rövansi almiyacaklarmi sanediyorsun? (Schalke"de)

Belkin hatirlarsin bir kac yil evel.galatasaray ve sturm graz"i karsilamisti.Mac berabere biterken ve gs az kalsa kendi evinde yenilirken,herkez öbür maca bakmisti (Rangers - Monaco) macina.O macin beraber bitmesi gs icin ceyrek finali hediye etti.
Demek istiyorumki bu futbol"da sans"ada ihtiyacin var.Bunsuzzor olur kazanmak.
Besiktas gecen ve bu sene 3 defa bu sanssizligin nedeniyle ceyrek final ve 1.Tur"larda ellendi.(lazio,gencler,prag)

Vallahi ben Fenerbahce"li olarak.Cok ama cok sevinirim Fener 1.Tur atlasin.Hayir eski yillarin basarsizligindan degil,adim adim iyi yere gelmesi icin.
Kupasiz bile olsun.

Yildirim döneminde Fenerbahce avrupada en kötü dönemini görmüstü.O zaman Denizliyi kovalamislardi.Zaten ozaman cok yanlis bisey"di bu bence.

Futbol"da coook örnekler var.Madrid"in del bosque"nin kovalanmasi,veya Heynckes"in Bayern"den...

hemen istifa diye bagirip bi bok getirmez..

adim adim ilerlemeli ve bir kac defa sans"a da ihtiyacin var )

yoksa milli takimimizin veya cim bom"un zaferleri bile hic gerceklesmezdi...

hoscakal
Alt 06.05.2004, 12:07
unknown

Standard hast recht!

absolute hackfresse!;o)
Alt 06.05.2004, 12:08
unknown

Standard FB gegen GS

Auch wenn GS momentan ion einer desolaten Verfassung ist...sie werden gewinnen !

Tip: 0 : 2
Alt 06.05.2004, 12:32
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard hey ...

er kann doch nix dafür

finde es von bayern echt super, dass sie ein verletzten spieler erneut eine chance geben.
Alt 06.05.2004, 12:33
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard tahmin

08 17:00 Elazýð - G.Antep 0-3
08 17:00 A.Gücü - Adana 2-0
08 17:00 Malatya - Konya 1-1

09 17:00 Ýstanbul - G.Birliði 2-1
09 17:00 D.Bakýr - Bursa 1-3
09 17:00 Samsun - Ç.Rize 2-3
09 17:00 Beþiktaþ - A.Sebat 0-2
09 19:30 Denizli - F.Bahçe 1-0
09 19:30 Trabzon - G.Saray 2-0
Alt 06.05.2004, 12:47
airdem

Standard Adam bildim bileli sakat :)

Er hat schon mind. 4 mal ne Chance bekommen.

Aber du hast schon Recht. Schließlich hat er ja bei den Bayern sich die Verletzungen zugezogen. Die schmeißen ihn nicht einfach vor die Türe.

Der Typ hat in den letzten drei Jahren nur 25 Spiele bestritten )

Gelsin paraciklar, ooooh...

)
Alt 06.05.2004, 13:01
airdem

Standard Agzindan bal akiyor valla! :)

Helal sana, Fenerli olarak görüsünü dile getirdigin icin. Cogu kisi bu gercekleri bile bile susuyor.

Serdar Bilgilinin tek hatasi son karari bence.
Küfürcülerden dolayi alinmis bir karar diyor. Eh o zaman her küfür edildiginde geri adim mi atilmasi lazim?!

Senin dedigin gibi. Her an kötü bir dönem gecirebilir bir takim, en iyisi olsa bile.
Neden mi en iyisi diyorum? Fener macindan sonra Aykut Kocamanin demeci buydu, ondan yaziyorum.

Senin örneklerine birtanede ben ekleyeyim: Real Madrid. Adamlar kac puan öndeyken simdi birden 4 puan geriye düstüler. Kime karsi?! Valenciaya.

Bizim ibne medya ne demisti zamaninda?! Besiktas bu takimi cok büyülttü gözünde, onun icin elendi. Ne kadarda sacma yazarlarimiz var, anlamiyorum.

Chelsea örnegide cabasi. Adamlari bir bucuk sezondur kendi sahalarinda yenen ilk takim bizdik. Monaco deplasmani harici her deplasmani kazanmis bir takim. Besiktasi Schalkede yenmisde, yok efendim, Besiktas defans oynamisda. Acaba Prag ve Lazio berabere kalsaydilar ne yazacaklardi tur gelince.

Her neyse, gecmiste kalmis olaylar.

Simdi ileriye bakmak lazim. Uefada yine iyi bir sezon gecirebilmemiz icin su yönetim isini her an önce bitirmek lazim. 3 hafta kaldi.

Umarim Demirören kazanir. En azindan Bilgiliyle beraber calismisti. Besiktas sampiyon oldugunda tek onda sevinc gözyaslari görmüstüm. Der wirds scho richten!

Alt 06.05.2004, 13:03
airdem

Standard Valla o isi unut, Kupayi Gencler mutlaka

kazanir derken herkes, Trabzon onlari ezdi gecti!

Hic heveslenme. Trabzon degil, Fener cözecek sampiyonluk yarisini!

Puan kaybetmezse olur, aksi taktirde Trabzon cok saglam basiyor kramponlarinin üzerine!!!
Alt 06.05.2004, 13:09
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ama bilerekde sakatlanmiyorki...

airdem, er würde in der bundesliga in jeder mannschaft stamm-spieler sein. vor 2 jahren wurde doch bayern durch seine beiden tore meister...unutdunmU???
Alt 06.05.2004, 13:18
airdem

Standard Natürlich nicht. Wenn er mal nicht krank

ist, spielt er ja auch gut

Bizim Sergeni gecti yahu!!!
)
Antwort