Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.05.2017, 19:50
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

OKUMUYORUM ZIRVALARINI; CÜNKÜ KÜFÜRDEN BASKA ZIRVALAYACAGIN NE BIRIKIMIN NEDE ZERRE AHLAKIN OLMADIGINI BILIYORUM SENIN GIBI ONUN BUNUN COCUKLARI ANCAK AYNADA GÖRDÜKLERINIZI YAZARSINIZ...Kani bespara etmeyen yavsak..binkez iade az geldi demek ..NEKADARDA ALCAK BIR IBNEYIMISSIN...DEMEK SEN YEDI SÜLALENI PESKES CEKECEK KADAR CUKURMUSSUN...o zaman onbin sefer küfür ve hakeretlerini sana yedi sülalene iada ettim, BUNDAN SONRADA KATLAYARAK EDIYORUM.....YANI ONBIN HANELIK BIR SEHIR SENIN, KARININ YEDI SÜLALENIN ÜZERINDEN GECTIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..BINI KABUL EDEN ONBINIDE EDER .. SEREF YOKSUNU SANAL SAPIKLARI COK AYAKLARIMIN ALTINI ÖPTÜRDÜm. .SEN ANCAK SANALDA ZIRVALARSIN.ZERRE SEREFIN VARSA SENIN GIBI TÜM IBNE ALCAK SOYSUZ YOLDASLARINI TOPLAR GELIR KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLESANA!BURDA ANCAK SENIN GIBI CÜKÜRLAR KÜFÜR EDER.......SIKIYORSA ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYEBILIRSIN.YOLMASRAFLARINDA BANA AIT...SENIN GIBI IBNE BOYNUZLU DOMUZLAR ANCAK INLERINDEN HAVLARLAR......BUNDAN SONRA BURDA TEK KELIME YAZARSAN YEDI SÜLALENI, Dünyadaki BÜTÜN IBNELERE PES KES CEKTIRDIGINI, BINDIRDIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR...
Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Siktir lan ordan, o yalan konusan agzina yaragimi sokarim senin. Sanalmiyiz gercek miyiz, korkudan eli ayagi titreyen fosile sor bi bakiyim, kasalara nasilda sariliyordu, ya da kasanin önündekinin gözlerini bi görseydin.
Yigit adammis, senin yigitligini yatirir kari diye sikerim lan. Sen kim yigit kim? Sen yigitligin yüz karasi bile olamazsin.
Amina kodugumun korkaklari. Aldiginiz nefesten korkuyorsunuz sonra klavye arkasinda kahramanlik tasliyorsunuz. Önce küfürleri et sonra küfüleri yedikten sonra karsi tarafi sucla. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir gibi. Böyle olacak bu gidisle ama senin istedigin gibi degil. Yalan konusan agzini siktigimin yavsagi

Geändert von YigitAdam (11.05.2017 um 20:02 Uhr).
Alt 12.05.2017, 13:04
seyrangah_06

Standard

Amina kodugumun Alevi dönmesi seni. Alevilere fazla hakaret etme lan, dedelerin olan dönek yavsaklarin kemikleriniz sizlatirsin. Cok mu istiyon lan süalenin götünde cola siselerini kirmami? Sana Ensar Vakfi'nda ne yaptilar böyle? Gerekisz yalan yanlis seyleri ezberlitmisler bol bol cola icirtmisiler ve siselerin üstüne mi oturmuslar. Sizin en kabadayilarinizi sikeriz lan sizin vereceginiz adresi de sikeriz. Biz sizi bulmak istedikten sonra elimizle koymus gibi buluruz. Yavsaktan yigit olmaz yigitten yavsak olmaz. Götü yere degenden baska bir sey olur. Sen daha kendi nefesinden korkuyon. Senin cagrilarin ayni ormanda korkan birinin islik calmasina benziyor. Bence de korkman yerinde. Sonun Bergen gibi olabilir lan yavsak

Zitat:
Zitat von YigitAdam
OKUMUYORUM ZIRVALARINI; CÜNKÜ KÜFÜRDEN BASKA ZIRVALAYACAGIN NE BIRIKIMIN NEDE ZERRE AHLAKIN OLMADIGINI BILIYORUM SENIN GIBI ONUN BUNUN COCUKLARI ANCAK AYNADA GÖRDÜKLERINIZI YAZARSINIZ...Kani bespara etmeyen yavsak..binkez iade az geldi demek ..NEKADARDA ALCAK BIR IBNEYIMISSIN...DEMEK SEN YEDI SÜLALENI PESKES CEKECEK KADAR CUKURMUSSUN...o zaman onbin sefer küfür ve hakeretlerini sana yedi sülalene iada ettim, BUNDAN SONRADA KATLAYARAK EDIYORUM.....YANI ONBIN HANELIK BIR SEHIR SENIN, KARININ YEDI SÜLALENIN ÜZERINDEN GECTIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..BINI KABUL EDEN ONBINIDE EDER .. SEREF YOKSUNU SANAL SAPIKLARI COK AYAKLARIMIN ALTINI ÖPTÜRDÜm. .SEN ANCAK SANALDA ZIRVALARSIN.ZERRE SEREFIN VARSA SENIN GIBI TÜM IBNE ALCAK SOYSUZ YOLDASLARINI TOPLAR GELIR KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLESANA!BURDA ANCAK SENIN GIBI CÜKÜRLAR KÜFÜR EDER.......SIKIYORSA ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYEBILIRSIN.YOLMASRAFLARINDA BANA AIT...SENIN GIBI IBNE BOYNUZLU DOMUZLAR ANCAK INLERINDEN HAVLARLAR......BUNDAN SONRA BURDA TEK KELIME YAZARSAN YEDI SÜLALENI, Dünyadaki BÜTÜN IBNELERE PES KES CEKTIRDIGINI, BINDIRDIGINI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR...
Alt 12.05.2017, 13:34
Erfahrener Benutzer

Standard

Kivir kivirmak bedava nasil olsa..Denize girsan bir kova su alirsin onun bunun yosmasi.ibne.Zerre serefin olsaydi burda zirvalamazdin, serefi olan teklifimi kabul edrdi..negezer namussuz alcaklar ancak sanalda küfür etmeyi bilir...korkak capulcu seni..sen alevilerinda sunilerinda sictigi bok olamazsin.olsan olsan ermen bizans kalintisi köprü alti yavsagi olursun.BENI ZORLAN KÜFÜR ETMEYE ZORLADIGINI BILIYORUM; CÜNKÜ SENIN GIBI BOYNUZLU DOMUZLARI TANIRIM KARISINI,KIZINI ANASINI KIZKARDESINE KÜFÜR ETTIRMEKTEN, SIKTIRTMKTEN ZEVK ALIRSINIZ..ANNEN SENIN GIBI BIR IBNEYI DOGURACAGINA SICSA DAHA RAHAT EDERDI.CÜNKÜ KAC GÜNDÜR GEL YEDI SULALEMI SIK DIYECEK KADAR DOMUZLASTIN.SADECE BANAMI 10 BIN NUFUSLU BIR SEHIRE BILE YEDI SULALENI PESKES CEKECEK SIKTIRICEK KADAR BOYNUZLU BIR DOMUZSUN CUKURSUN SEN.. ..demek 10 binda az geldi yüzbin yapalim..yüzbin nufuslu bir sehir yedi sulaleni ve seni sikmeyi kabul ediyorsan , küfürlerine devam ede!!

Zitat:
Amina kodugumun Alevi dönmesi seni. Alevilere fazla hakaret etme lan, dedelerin olan dönek yavsaklarin kemikleriniz sizlatirsin. Cok mu istiyon lan süalenin götünde cola siselerini kirmami? Sana Ensar Vakfi'nda ne yaptilar böyle? Gerekisz yalan yanlis seyleri ezberlitmisler bol bol cola icirtmisiler ve siselerin üstüne mi oturmuslar. Sizin en kabadayilarinizi sikeriz lan sizin vereceginiz adresi de sikeriz. Biz sizi bulmak istedikten sonra elimizle koymus gibi buluruz. Yavsaktan yigit olmaz yigitten yavsak olmaz. Götü yere degenden baska bir sey olur. Sen daha kendi nefesinden korkuyon. Senin cagrilarin ayni ormanda korkan birinin islik calmasina benziyor. Bence de korkman yerinde. Sonun Bergen gibi olabilir lan yavsak

Zitat:
Zitat von YigitAdam

Geändert von YigitAdam (12.05.2017 um 14:36 Uhr).
Alt 13.05.2017, 18:08
seyrangah_06

Standard

Senin o yalan konusan ve küfür eden agzina yaragimi sokacagim Alevi dönmesi seni. Her ettigin küfürü götünüzde kirilmis cola siselerinin cinciklari gibi teker teker cikaracagim.

Süalenin götünde cola sisesi kiracagim lan.

Sen kim? Benim karsima cikmak kim lan tavsan yürekli ipne?

Burda benim karsima cikacak adamin taaa anasinin götünde kola sisesi kirarim lan.

Hadi adresi ver de görelim bakalim

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Kivir kivirmak bedava nasil olsa..Denize girsan bir kova su alirsin onun bunun yosmasi.ibne.Zerre serefin olsaydi burda zirvalamazdin, serefi olan teklifimi kabul edrdi..negezer namussuz alcaklar ancak sanalda küfür etmeyi bilir...korkak capulcu seni..sen alevilerinda sunilerinda sictigi bok olamazsin.olsan olsan ermen bizans kalintisi köprü alti yavsagi olursun.BENI ZORLAN KÜFÜR ETMEYE ZORLADIGINI BILIYORUM; CÜNKÜ SENIN GIBI BOYNUZLU DOMUZLARI TANIRIM KARISINI,KIZINI ANASINI KIZKARDESINE KÜFÜR ETTIRMEKTEN, SIKTIRTMKTEN ZEVK ALIRSINIZ..ANNEN SENIN GIBI BIR IBNEYI DOGURACAGINA SICSA DAHA RAHAT EDERDI.CÜNKÜ KAC GÜNDÜR GEL YEDI SULALEMI SIK DIYECEK KADAR DOMUZLASTIN.SADECE BANAMI 10 BIN NUFUSLU BIR SEHIRE BILE YEDI SULALENI PESKES CEKECEK SIKTIRICEK KADAR BOYNUZLU BIR DOMUZSUN CUKURSUN SEN.. ..demek 10 binda az geldi yüzbin yapalim..yüzbin nufuslu bir sehir yedi sulaleni ve seni sikmeyi kabul ediyorsan , küfürlerine devam ede!!

Geändert von seyrangah_06 (13.05.2017 um 18:11 Uhr).
Alt 13.05.2017, 19:53
Erfahrener Benutzer

Standard

Hadi ordan deyuz boynuzlu kavat...Onun bunun yavsagi..10 bin az geldi , seref yoksunu .100 bin kisiye karini kizkardesini yedi sulaleni bindirterek kavatlikta dünya rekoru kirdin milyon, hatta 10 milyonluk bir sehir bile yedi sulaleni bellemsine razi geleceksin....Artik sana diyecek birsey yok..boynuzlu domuz buralarda kendini rezil ettin. miletin midesini bulandiracagina özelime yazip ADRES ISTE DEDIK , halen burda söv yapma pesinesin ibne bozuntusu travesti, gELEBILECEKSEN ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYECEKSIN,halen burda kivirip durma SIKIYORSA GEL KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLE SENI TEBRIK EDEYIM...fakat biliyorum senin gibi korkak alcaklar benim gölgemden bile korkarsiniz....bilyorum burda zirvalamaya devam edeceksin,,sana her yazdiginda yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle katlayarak sana iade ediyorum..istedin kadar devam et simdi !!!

Zitat:
Senin o yalan konusan ve küfür eden agzina yaragimi sokacagim Alevi dönmesi seni. Her ettigin küfürü götünüzde kirilmis cola siselerinin cinciklari gibi teker teker cikaracagim.

Süalenin götünde cola sisesi kiracagim lan.

Sen kim? Benim karsima cikmak kim lan tavsan yürekli ipne?

Burda benim karsima cikacak adamin taaa anasinin götünde kola sisesi kirarim lan.

Hadi adresi ver de görelim bakalim

Geändert von YigitAdam (13.05.2017 um 19:57 Uhr).
Alt 13.05.2017, 20:20
seyrangah_06

Standard

Hadi lan alcak herif gönder adresini özelden. Ne bekliyosun lan?

Ya gönder adresi ya da kes lan kancik karilar gibi cen cen ceneye yapmayi.

Zitat:
Hadi ordan deyuz boynuzlu kavat...Onun bunun yavsagi..10 bin az geldi , seref yoksunu .100 bin kisiye karini kizkardesini yedi sulaleni bindirterek kavatlikta dünya rekoru kirdin milyon, hatta 10 milyonluk bir sehir bile yedi sulaleni bellemsine razi geleceksin....Artik sana diyecek birsey yok..boynuzlu domuz buralarda kendini rezil ettin. miletin midesini bulandiracagina özelime yazip ADRES ISTE DEDIK , halen burda söv yapma pesinesin ibne bozuntusu travesti, gELEBILECEKSEN ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYECEKSIN,halen burda kivirip durma SIKIYORSA GEL KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLE SENI TEBRIK EDEYIM...fakat biliyorum senin gibi korkak alcaklar benim gölgemden bile korkarsiniz....bilyorum burda zirvalamaya devam edeceksin,,sana her yazdiginda yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle katlayarak sana iade ediyorum..istedin kadar devam et simdi !!!
Alt 13.05.2017, 23:19
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
gELEBILECEKSEN ÖZELIME YAZIP ADRES ISTEYECEKSIN,halen burda kivirip durma SIKIYORSA GEL KÜFÜRLERINI YÜZÜME SÖYLE SENI TEBRIK EDEYIM...fakat biliyorum senin gibi korkak alcaklar benim gölgemden bile korkarsiniz....bilyorum burda zirvalamaya devam edeceksin,,sana her yazdiginda yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle katlayarak sana iade ediyorum..istedin kadar devam et simdi !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alt 14.05.2017, 22:11
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ne demiş; Atatürk soyadının mucidi 2 mason!Mustafa Kemal’in kendisine aldığı soy ismi aslında “Öz”dü; Mustafa Kemal Öz. Hatta bir süre imzalarını dahi Mustafa Kemal Öz diye atmıştı. Atatürk soy ismini ise her ikisi de mason olan Agop Dilaçar ile Necmettin Arıkan bulmuştu. Arıkan ve Dilaçar şöyle diyordu: “Artık Türklerin İslam alemiyle ve Müslümanlarla ilgileri kalmadı, nasıl İslam Peygamberi Muhammed, Hiristiyanların İsa’sı varsa, Türklerin de bir atası olması lazım.”Buradan hareketle Dilaçar ve Arıkan Atatürk soy ismini bulmuşlardı, önerilerinin benimsenmesi üzerine, Meclis’ten çıkartılan bir kanunla Mustafa Kemal Atatürk soy ismini aldı.

Kaynak;Mustafa Yılmaz Masonlar- Dul Kadının Oğulları

Atatürk demek tür’kün atası demektir bu miletin atasımı M.Ke-mal’ mi hayır bunu niçin yaptılar atatürk yani bu miletin tarihi mustafa kemal ile başlaması … için yaptılar türk tarihi mustafa kemalle başlasın millet atasını unutsun tarıhını unutsun dini degerlerini unutsun diye tarıhı mustafa kemal ile başlattılar..biz osmanlı torunlarıyız bizim atalarımız bellidir ..ama onun atasının kim oldugunu biz bilmiyoruz bunu incelemeye ve bilmeye bizim hakkımız vardır ..

Osmanlı Padişahları Oğuzların kayı boyundandır.
Süleyman Şah’a kadar bütün atalrımız biliyoruz
M.Ke-mal’ın Babası kim? Soyunu sopunu biliyormuyuz?

Osmanlı Padişahlarının hepsinin atası,dedesi belli… Atam dediğiniz M.Kemal’in babasının kim olduğunu dahi kanıtlayamıyorsunuz. )) Adamın hiç bir akrabası yok.. sanki gökten zenbille inmiş gibi..
Türkiyede herkesin yüzlerce akrabası var değil mi? Pekiyi ”atam” dediğiniz adamın amca,hala,büyükbaba,büyükanne, kuzenleri,yiğenleri, niye yok? 1. ve 2. dereceden bir çok akrabasının olması gerekir…bunlar nerde?

Bizim M.kemal gibi ne mutlu Türküm demeye ihtiyacımız yok. 2. Abdülhamid ne demiş ”Bende bir Türküm” yani Türk olduğunun bilincinde ,kendisini Türk olarak görüyor. Mustafa Kemalin icraatinin bin netice hasıl ettiği kötülükten biri de bu pkk işidir. Ayrıca dindar olduğu için anadolunun doğusunu batısından fazla ezmiştir. Çünkü doğu daha dindar. Sebep budur. Onun kürtle türkle bir işi yoktur. İslamın yerine birşey koymak için ne mutlu türküm diyene dedi. Elhamdülillah müslümanım deme ne mutlu türküm de . Ama onu da becerip söyleyemedi şuur altı baskısıyla . Ne mutlu Türküm diyene de dedi. Yani diyebilene . Ben diyemiyorum demektir.[Türk,Tarihci, Şair, Hukukçu Kadir Mısıroğlu]

Atatürk’ün Kürt sorunu değil, din sorunu vardı.din karşıtı çizgi inönü zamanında değil, Atatürk zamanında başlamıştır.bunu tarih tezlerinden ders kitaplarına (icraatlarına)kadar her yerde gözlemek mümkün. [Prof. Dr. Zafer Toprak..

Kaynak ve devami icin.................
http://yakintarihimiz.org/mustafa-ke...k-isteriz.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Alt 14.05.2017, 23:46
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
.......................
Mustafa Kemal Türk Degil ki Atatürk Olsun!

”Ne Mutlu” sözü, hasret ifade ettiği cihetle Türk olan birinin ağzında garip değil midir?” Ne Mutlu Zengin Olana!..” sözü fakire, ”Ne Mutlu Sıhhatli Olana!.. sözü de hastaya yakışmaz mı? Misaller daha da çoğaltılabilir. Acaba bu, bir şuur altı boşalması mıdır?! [Türk,Tarihci, Şair, Hukukçu Kadir Mısıroğlu]
.......................
Önemli olan Ne mutlu Türk’üm diyene demek değil önemli olan Türk doğmaktır. Ne mutlu Türk’üm deyip ülkemize zarara sokan insanlar Türk’üm deseler nolcak?

Ne demiş; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Prof. Hirsch vardı Türk tebaasına geçen. Yabancı uzmanları getirebilmek için Türk hocaya iki bin lira veriliyorsa, bu Alman hocalara altı bin lira maaş veriliyordu. Tabii o zaman banka diye bir şey olmadığı için tüm hocalar maaş günü muhasebede kuyruğa giriyordu. Sıra Hirsch’e geliyor ve uzatılan parayı alınca bir bakıyor maaşının üçte biri verilmiş. “Maaşım neden eksik?” diye sorunca muhasebeci “Siz eskiden Almandınız, şimdi Türk oldunuz. Türk hocaların maaşı da bu” diyor. Prof. Hirsch, arkasındaki sıraya dönüp elindeki parayı kaldırarak “Ne mutlu Türküm diyene” diyor.

Kaynak; Semavi Eyce İstanbul’un Yaşayan Efsanesi
-----------------------------------------------------------------------[/quote]
Köpek sallasini kavonoza biriktirip kendine beyin yapmi$ ama Gemalizim ama Mustafa kemal diyor yobaz.Agzi sallali yobazlara devleti ver dagitsinlar.

....sana cevap bile verilmez aslinda sana kahkahalarla sadece gülünür

Tarihci sair hukukcu " Kadir Misiroglu " bu Yobazlarin akil hocasi ,mara$dondurmacisi gibi kafasinda fesle dolasan bir akil hastasi 46 tane raporu var.Kendini tarihci olarak tanimliyor.Tayip Erdogan sarayindan eksik etmedigi tarihci gecinin lavuk,Erdogan in tarih hocasi ...

https://youtu.be/MX0CILBIb_E

Bu Yobazin kadir misirogluna sempatisi ,sanirim birazda kendsine benzemesinden kaynaklaniyor.

Kafasında fesle dolaşan bu agzi sallali yobaz , Bakırköy akıl hastanesi Cerrahpaşa psikiyatri kliniğinde yattı. Harbi harbi raporludur yani,tam 46 raporu var .

https://youtu.be/QVGUx2fQBBQ...allah askina izleyin ..migde bulandirici gercekten

Geändert von Lara__ (15.05.2017 um 00:18 Uhr).
Alt 15.05.2017, 00:18
Erfahrener Benutzer

Standard

O geldi salyali capulcu.. binbir kilkli .kemalist kiptilerin marifetidir iftira..kim kemalin pisliklerini ortaya döküyorsa ona mutlaka birkac deli raporu vermislerdir...Nerdeyse unutacaktim,Milletin vergileriyle romanyada putler yaptirmayi ..Kerhane meyhane, ciplaklar köyleri acmayi,cinsiyet degisip travesti olmayi,Kibris rum kesimine sperm bankalarina gidip, atalarina benzer yesil gözlü mavi gözlü picler peydahlamayida cok iyi becerirler.
TAM 80 yil bir wc kagitinin bile bulusuna imza atamayan ezik capulcu kemalistler.Milletin basina zorlan giydirdikleri sapkayi bile italyadan, yahudi firmasindan ithal etmislerdir..Türkiye yari sömürü müstemleke halinde batili efendilerine muhtac yasatilirken.insanlarinn cenazeleri bile hastahanelerde rehin kalirken, 10 cente muhtac hale gelmis bir devlet varken,..ORTADA TAM BIR HAREBE KOYVERILMIS TÜRKIYE VARKEN TÜM ZORBALIKLARA RAGMEN BUGÜN TÜRKIYE NERDEYSE KENDINE YETERLI HALE GELMENIN GURURUNU YASADIGI HALDE, BU KEMALIST ZANGOLAR, KICLARINI YIRTARCASINA BU HÜKÜMETE VERYANSIN EDIYORLAR,,,BU BILE BASLI BASINA KEMALIST ZANGOLARIN SATILMIS ALCAK OLDUKLARININ BELIRTISIDIR

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
-----------------------------------------------------------------------
Köpek sallasini kavonoza biriktirip kendine beyin yapmi$ ama Gemalizim ama Mustafa kemal diyor yobaz.Agzi sallali yobazlara devleti ver dagitsinlar.

....sana cevap bile verilmez aslinda sana kah kahalarla sadece gülünür

Tarihci sair hukukcu " Kadir Misiroglu " bu Yobazlarin akil hocasi ,mara$dondurmacisi gibi kafasinda fesle dolasan bir akil hastasi 46 tane raporu var.Kendini tarihci olarak tanimliyor.Tayip Erdogan sarayindan eksik etmedigi tarihci gecinin lavuk,Erdogan in tarih hocasi ...

https://youtu.be/MX0CILBIb_E

Bu Yobazin kadir misirogluna sempatisi ,sanirim birazda kendsine benzemesinden dolayidir.

Kafasında fesle dolaşan bu agzi sallali yobaz , Bakırköy akıl hastanesinde yattı. Cerrahpaşa psikiyatri kliniğinde yattı. Harbi harbi raporludur yani,tam 46 raporu var .

https://youtu.be/QVGUx2fQBBQ...allah askina izleyin ..migde bulandirici gercekten[/quote]

Geändert von YigitAdam (15.05.2017 um 00:23 Uhr).
Antwort