| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ekonomiden anlamayan zekasiz, dolar yükselince bu bizim zararimiza. brent yani crude oil dolar bazinda satilir. onun icin dolarin herhangi bir para birimine karsi degerlenmesi veya düsüsü bunu etkilemez. türkiye isid petrolünü satiyor diye mesnetsiz yalanina kaynak göster diyecegim ama biliyorum bu sahsiyetsiz yalanina kaynak göstermeyip laf karistiracaksin. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Gecen haberlerde cikti cogu eski ve ise aramazmis silahlarin. Yenilere yer gerek depoda degilmi |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sirf türkiyeyi kötülemek icin yalan söylemekten bile cekinmeyen onursuz birisin. |
|
||||
|
||||
![]() Bütün dünya? Petrol pazarlamasini avrupa/abd Monopol haline getirdi hemen hemen. Elimizden alacaklar diye onlar böyle anlatirdir.
Geändert von SevtapTuran (19.10.2014 um 11:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu pkklinin uydurmasini arastirmadan kabul etme lütfen. |
|
||||
|
||||
![]() Kabul etmis Gibi Bir anlam cikmasin. Ben böyle Bir Haber okumadim amaa " bütün dünya" kelimesinin anlami bence olsa olsa belirli firmalar icin gecerli. Bilirsiniz hangi firmalar. PKK nin cirpinis yalanlarina hic gecmeyelim. Almanyada onlara destek verme cabasinin altinda yine Petrol kokusu aldiklari icin bu hevesleri diye düsünüyorum
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bunlar türkiyeyi kötülemek icin her türlü yalana basvuruyorlar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
musul petrolu türkiyeye gelmesi icin ya petrol hattini kullanmasi gerek yada tankerlerle gelmesi gerekir. petrol hatti kürt bölgesel yönetimi elinde oldugu icin bu mümkün degil. petrolu tankerlerle türkiyeye göndermek istese kürt bölgesinden gecmesi lazim. barzani bile bu senin dediklerini inkar ediyor ![]() cahilsin bu yalanlari söylemeden önce biraz cografi bilgi toplasan daha düzgün bir yalan uydururdun. |