| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bu kadari kafi, cünkü hakkim bu kadarina gecti.. Bana mum söndü desen bende bu kadar sinirlenirdim.. Forumda olsa kimsenin kimseye küfür etmeye hakki yok. Benim sana da! Adam gibi yazisalim yoksa tadi olmuyor!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bazen bir mimik, bazen bir söz, bazen de kurulan cümleler sahibinin karakterini ve maneviyatını belirler. Senin mayan sağlam babayiğit, senden ricamı lütfen yerine getir. '' Gece kadar gizli, ölü kadar sessiz ol''...Bu işi ben kapatacağım sizler karışmayın, hepinizin sevdiği, bekleyeni, başınıza bir şey geldiğinde ağlayanı muhakkak vardır ve olacaktır. Oysa beni bekleyen bir ağaç bile yok (!). Ben şu anda imkanları araştırıyorum, sözüm söz. Çünkü herşeyin sahibi olan Allah'ın adına yeminim var ve dönemem. Ne kadar tahrik ederse etsin, ne kadar kıvırırsa kıvırsın tek bir cümle bile yazma. Dediğim gibi ''Kaos teorisinden beslenip şerefsizlik yapanlar, Butterfly effect ( Kelebek etkisi) nin tüm şiddetini göreceklerdir''... |
|
|||
|
|||
![]() Tamamdir Tatar beyi, karismayacagim artik. Ben T9'a cevap bile vermek istemiyordum. Ama benim soru sordugum gibi bir algilama ortaya cikmasin diye düzeltme yaptim.
Zaten diyecegimi dedim, yazdigimi yazdim. Fikirlerimde bir degisklik yok. Düsmanin düsmani benim dostumdur diye bir anlayisa da sahip degilim. Ben vaybee'de eglenirim, burda beni düsman olarak görenler olsa bile, ben burda kimseyi düsmanim olarak görmüyorum. Benim düsmanligim da bana düsman olmakta o kadar ucuz degil. Artik bu konu hakkinda yazmayacagim ve yazmaya da gerek duymuyorum. Senin de o'nunla meselen varsa erkekcesine bir sekilde artik kendi aranizda cözersiniz. Ama orasi da beni alakadar etmez! Netice de esek yularindan erkek sözünden tutulur. Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 19:16 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sünepe corabimin i$ adimi yine döktürmüsün forumda pacarva..annana iyi koydurmu$sun yine seyrangah napar bilemem,ben sana bugün benim yaptigimi söyleyim... kaldigin $ehrin gazetesini aradim gazetenin ilk sayfasinda yarim sayfa yazi bana 800Euroya maal olurmu$...ayrica cok ilgilendiler ....dava günüde mutlaka orada bulunmak istiyorlar.. Geändert von Lara_ (22.04.2015 um 21:36 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bizim TÜRKLÜK görevimiz!!!! Allah seni hic bunaltmasin kalbimin dim dimi, canim arkadasim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Nick el degimi$ welcome käÄÄl bey..... yapmayan senin gibi o cocugu olsun...sen benim blöf yaptigimi gördün mü ??? käl den prenz oldugu nerde görünmü§ ,diyer soyatariya gelince babam ya$inda moruk... sahip olmadiklarina deyil olduklarina övün...CIRKINSIN,KÖTÜSÜN,ÜSTELIK KANCIKTAN BETERSIN,IKI YÜZLÜ KANCIK BIR KÖPEKDEN FARKIN YOK...YALAN IFTIRA MAKINASI KEPAZE.. Geändert von Lara_ (22.04.2015 um 22:15 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
MASALARI SILMEYE GITMI$TIR 2 KEPAZE..IS ADAMIYMIS CORABIMI I$ ADAMI BUNUN ÖZ ABISI BUNA SÖVE SÖVE BIR HO$ OLDU TIPLERINE TÜKÜRDÜKLERIMIN TIPSIZLERI...BIRINCI DÜNYA SAVA$INDAN KALMA IKI HÖDÜK ... CHATE KADIN DOLANDIRMAK ,YANLIZ YA$AYAN KADINLARDAN, DUL KADINLARDAN FAYDALANMAYA CALI$MAK I$ ADAMILIGINA GECIYOR ÖYLEMI....PÜÜÜH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA ,LAN KÖPEK BILE SENDEN GURULUDUR LE$... Geändert von Lara_ (22.04.2015 um 22:22 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Geändert von Lara_ (22.04.2015 um 23:01 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Wie ich heute von gewissen Usern wieder höre, geht das Ekelspiel in die nächste Runde.
Die nächsten werden mit Anrufen terrorisiert, bedroht und beleidigt. Glaubt ihr wirklich, dass ihr das Spiel so ewig weiterführen könnt? Denkt ihr wahrhaftig, dass ihr noch immer unerkannt seid? Nun denn... dann zeigt mal, was ihr drauf habt. ------------------------------------------------------- Der Eine selbst sich zum König erkoren, ward er eigentlich zum Trottel geboren. Mit Niedertracht er schacht mit Lug und Trug, alldieweil er erwacht mit Wut und gar nicht klug. Die Andere labert 'wıdı wıdı wıdı duff duff duff' als Hexe, in der Dummheit beschwort sich selbst aber als die Nächste. Sie glaubt sich im Bunde erkoren, doch merkt sie nicht: Selbst ist sie am Schmoren. Der Rotz fließt bereits aus ihre Poren, wovon sich Ekel-König hat sein Bett geschoren. Dämlich und Grämlich am Treten in Missgunst, sind sie im Leerlauf beim Betreten ihrer Wunst. Oh Lord, warum erschufst du so viele, für die man sich schämen muss?!?
|
|||
|
|||
![]() Lecker aber Zitrone?
|