| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Koca herzaman bulunur. Önemli olan herhangi birisiyle evlenmis olmak icin evlenmek degil, özel bir kisiyle evlenmek.
evlenmek nedirki bizim türklerde? Cocuk oyuncayi. Sen hic bekar kalmis bir insan gördün mü? Eninde sonunda evleniyor hepsi. En cirkini bile iki günde koca buluyor :-) Tabii bulduguna koca denirse. her insan farkli mutlu olur. Onlar öyle mutluysa ne denir ;-) Benim "Evet" diyebilecegim insan cok özel bir insandir. Evlenme teklifleri yiginla..ama ben yüzde yüz veya doksandokuz hayalimdekini bulmaliyim. |
|
||||
|
||||
![]() das ist gemein!
weiblich und 30 = evde kalmis männlich und 30 = hayatini yasiyor ne ne ne..... |
|
||||
|
||||
![]() genelde disarida olduklarindan, evde kalmalari biraz güclesiyor
![]() |
|
|||
|
|||
![]() o zaman benim yilbasina kadar nisanlanmam ya da evlenmem lazim yoksa evde kalmis olcam.
|
|
|||
|
|||
![]() Alla Alla
ya zaten 30 yas komplimanim var bir de sen gülüosum jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() naja,,,wenn man jede spontan ansprechen würde..ohooooooooooooo wohin käme ich dann ?!
.."spontane" "orgie" vielleicht ?! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bir erkek nasil edvde kalsin yaww?!?!? Erstens können wir unser Leben sowieso Leben egal verheiratet oder nicht!..können tuen und lassen was wir wollen und auserdem wird ab 30 bei den frauen schwierig mit kinder in die welt setzten!!!!! und Heiraten tut man ja um eine familie zu gründen! Die biologische uhr hat euch das eingebrockt!
|
|
||||
|
||||
![]() Fr
6 Jan -------------------------------------------------------------------------------- 13:55 zagax aliercan63@hotmail.com msn adresim ece sensen eyer seni cok seviyorum hala unutamadim inan sevgiler yeni yilini kutlarim askim |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ben sana gülmedimki öylesine gülümsedim ;-)
|