| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
SANA MAL BEY DEDIYSEK IYICE MAL MI OL DEDIK ZIBIDI BEN SANA NE DEDIM SEN ANNANA YAPTIR O TESTI DE BABANI TANI SANA VERSELER VERSELER PERIOD BEZLERINI VERIRILER YINE KARIYERINE KARIYER EKLEMI$SIN ZIBDI ANNANA IYI KOYDURMU$UN FORUMDA .. PÜÜÜH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA SENDE BIR GIDIM ERKEKLIK ONURU OLSA BURDA 24 SAAT ANNAN SÖVDÜRMEZSIN REZIK KEPZE.. COK MU HO$UNA GIDIYOR ANNANA SÖVDÜRMEK PACAVRA... Geändert von Lara_ (21.04.2015 um 22:14 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Kalbımın Dımdımlerı Keyfler Nasıl??????
|
|
||||
|
||||
Vaybee Dostlarım Ben Yarın Sabah Adanaya Ucuyorum!!!!!! Türkıyeden ıstegınız Varmı?????? Mesela Adana Kebab?????
Eyvallah!!!!! Ben Yokken Vaybeedekı Karektersızlerı Buraları Zehır Zemberek Edın!!!!!!!! Kendınıze Cooooooh Ama Cooooooh ıyı Bakın!!!!!! |
|
||||
|
||||
Denizrocky'e hitaben;
Zitat:
Birader yolun Manisaya düşerse buyur gel haber etmen yeterli. Telefon numaram forumda yazılı.. Ağırlarım seni başım gözüm üstüne. |
|
||||
|
||||
Akmayan su bozulur. Her bir damla denizden gelir, geri denize döner. Yollara düşeceksin. Lâkin dikkat et. Bu yollarda çer çöple eğleşme. Doğrudan denize dal ki hem akmaktan kurtulursun, hem KOKMAKTAN!
|
|
|||
|
|||
devir
Bu Dünyada özetle 3 Devir yasandi Tasdevri Tuncdevri -bide Pust devri sansa bak oda bize denk geldi
|
|
||||
|
||||
Kalbimin dimm dimmleri :-)))
|
||||
|
||||
"Kalbimin dimm dimmleri" ?!?
neuer Slogan hier auf Vaybee ? neyse ,tatli yiyelim tatli konu$alim dedim |
|
|||
|
|||
Lara bende dahil hic kimseye burda hesap vermek zorunda degil. Ama bana anlattiklari o'nun iftiralara ve yalanlara kurban gittigini gösteriyor.
Ben Lara'dan bir sey sormak istersem kendim sorarim, bunun icin baskasina gerek duymam! Ama belirttigim gibi, Lara'ya hesap soracak derece de soru yöneltmek ne benim ne de kimsenin haddine. O özgür ve re$it bir bayan! Benim Lara'ya sorulacak bir sorum yok! Özel seyleri de ben kimseye ne sorarim, ne de söylerim. Bu benim kitabima, terbiyeme ters düser. Anlasilan Lara'dan baska konu da kalmadi burda.. Lüften beni böyle kayikci muhabbetlerine alet etme. Ben yazacagimi yazdim, fikirlerim de degismedi. NurBanu ve Lara hanimlarin hakkinda olumlu düsüncelerimi hic bir sey degistiremez! Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 14:50 Uhr). |