| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
O kadar fazla kıvırdı, o kadar fazla güneşi balçıkla sıvamaya kalktı ki. Şimdi bana hitaben yazsa, çok gerekmedikçe yazmam (!). Sabah erkenden konuya girip, milleti kışkırtan bir konu yazdı. Ses etme, adres teyid edildi (doğrulandı). Elbette adresi doğrulayan şahıs şıracı değilse (!). Bu şerefsizin geçmiş konu başlıklarını okudum bugün google da kayıtlı olan, geçmişte de böyle kıvırmaları, yalanları vesaire olmuş, şaşırmadım (!). Diyorum ya sabret birader, onun amına sokacak olan babayiğit benim. |
|
||||
|
||||
![]() Adresin teyid edildi ( doğrulandı). Elbette doğrulayan şahısın bir tarafları oynamıyorsa (!).
Adım soyadım: Engin Damarcı. Doğum tarihim 26.04.1978. Nüfusa kayıtlı olduğum ilçe Fatih. TC Kimlik numaram:13706431252 Fırsat bulduğum ilk anda yanındayım Kenan. Elbette 3 mayısta bekleyeceğim seni saat sabah 09:00 dan 15:00 kadar. Bak bu kadar açık ve netim, bu verdiğim ad ve soyadı bana ait, keza kimlik numarası. Alman Polisinden koruma talep et. İşte bu kadar elindeyim Kenan, kendi ahmak zihniyetine göre, şimdi gene laf salatası yapacaksın, erkek ol bak ben herşeyimle ortadayım. Bekle beni, Allahım fırsat verdiği ilk anda yanındayım. Başka da yazmam daha... Bekleyeceğim şu andan itibaren Polise vermeni. Telefon numaram +905384488639. Tüm bilgiler doğrudur. Eğer yazdığım bu mesaj silinirse, bilki bendne kaynaklı değildir. Yetkililer silmiş olabilir bilgine ! |
|
||||
|
||||
![]() [quote=NurBanu;2112837]YIGIT Alpha
simdi bu senin yazdigina karsilik olarak bu bu ezigin ayni sekilde kendi bilgilerini vermesi lazim demi ![]() bu kancikda nerde o kadar yürek ![]() ![]() Ben buyum Tatar kızı, işine gelen varsa kabul eder etmeyenvarsa siktir olur gider (!) Allahıma yemin ederim ki zerre kadar korkuyorsam, hapis, ölüm, rezillik her belaya göğüs germişim. Keşke o bayan da malum bayan da anlayabilseydi bunu (!) Böyle yüreksiz kancık orospuevladına meyil vermeseydi (!) Ama ahdım var bir olan Allah'a yemin olsun. Ben artık yazmam daha, şimdi oraya ulaşmak için gereken çarelere bakacağım. Allah Kerimdir derim hep, ikimizde erkeğiz çünkü Allah ya ona, ya da bana verir. Bu verdiğim bilgilerden sonra hala laga luga yapıyorsa bu OROSPUÇOCUĞUNUN tillahı demektir (!). Varsa götü kendisine ait bilgileri paylaşsın yiğitçe. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
LAN ZIBIDI BURADA ARKADA$ININ ARKASINA SIGINARAK YAZAN SIZ 2 KEPAZEDEN BA$KA KAC KI$I VAR... SOYTARI SENCE SENIN MEKANININ KAPASINI HIC ACILMAYASA KILIT VURMAK BANA KACA MAALLL OLUR?? RUH HASTASI PISKOPAT... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BENDE TEKRARLAYAYIM BIR$EYLER BUGÜN AKRABALARININ ZIYARET EDTIM... SENIN NASIL BIR RUH HASTASI NASIL BIR PISKOPAT OLDUGUNU TÜRKIYEDEN TUT H-D...TEK TEK ARAYIP ANLATMAYAN SNEIN GIBI $EREFSIZ O COCUGU OLSUN... SENIN O MEKANIN KAPISINI HIC ACILMAYASIYA KAPATMAK BANA KACA MAAAL OLUR???? SENCE???? SEN IYI BILIRSIN BU I$LERI SONUCTA POLISDE SABIKA DOSYAN HIC DE FENA GÖRÜNMÜYOR.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ALLAHIN PISKOPATI BAK ENGIN SANA ACIK ACIK ADRESSINI ISMINI YAZMI$ ,KICIN YIYORSA SENDE YAZSANA S...... GÜN GÖRMEMI$ BEYGIRI.. SANA BIR SORU SORDUM CEVAP VER SENIN O MEKANINI KAFANA YIKMAK SONRADA HIC ACILMAYASIYA O KAPIYA KILIT TAKTIRMAK BANA KACA MAAAL OLUR ZIBIDI ??? SEN COOOOK IYI BILIRISN BU I$LERI...SENDEN DUYALIM KEPAZE ,KAYBEDECEK HIC BIR PREJTISI KALMAYAN ZIBIDI,YAV$AK CEVAP VER.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
SIFATLARINA TÜKÜRDÜGÜMÜN MEYMENETSIZLERI COOK ZEKILER YA BU IKI YAV$AK GERCEKLERLE YÜZLE4MEK SANALDA YASLI KANDINLARA DOLANDORMAYA BENZEMIYOR DIMI..20-25 YASLARINDA KADINLARIN ÖNCE PARALARINI ALIP SONRADA KIZINIZ YASLARINDA KIZLARDAN FAYDALANMAK ANCAK SIZIN GIBI 2 SÜNEPEYE YAKISIR ... NEDEN HIC $A$IRMADIM ACABA.... YAKIN AILE ÜYENLE GÖRÜSTÜM BUGÜN...SENIN HAKKINDA SÖYLEDIKERINI ÖGRENMEK ISTERMISIN?????? EVET DE ANLATMAYAN SENDEN SEREFSIZ ,SENDEN YÜZSÜZ OLSUB ÖGRENMEK ISTERMISIN???? SIMDI ISTANBULU ARIYORUM BUDA SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI....SENIN NE KEPAZE,NE REZIL, NE SEREFSIZ BIR RUH HASTASI OLDUGUNU BÜTÜN SÜLALEN ÖGRENECEK BUNUNLA KALMAYACAK, 2 HÖDÜK 2 NIZLEDE ZAMANI GELDIGINDE GÖRÜSECEZ...COK AZ KALDI BIRAZ DAHA SABIRLI OLUN.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
CEVAP diyorum zibidi?????hani cevabin???????? ZIBIDI SEnin O MEKANINI BA$INA YIKTIRMAK O MEKANIN KAPISINI HIC ACILMAYASIYA KAPATMAL BANA KACA MAAAL OLUR ???? SEN DAHA IYI BILIRSIN BU I$LERI HIC ZOR DEYIL.. AILE ÜYENLE NE KONU$TUGUMU MERAK ETMIYORMUSUN ? YOK BURDA SENI BIRDE ADAM YERINE KOYUP KÜFÜR EDIYORLAR ...PISKOPAT,RUH HASTASI DELI KARIYLA HEM$ERI OLDUGUNU SÖYLEMI$MIYDIM SANA ..... |
|
||||
|
||||
![]() SIZ 2 HÖDÜK RUH HASTASI S.....GÜN I$IGI GÖRMEMI$ BEYGIRLERI ...NURBANU MERTLER SOYUNDAN...KANCIK SOYUNDAN DEYIL BAK BU LAFI BUGÜN SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI SENIN ICIN KULLANDI ....UTANMAZ ADAM...REZIL KEPAZE ANLATAYIM MI KONU$MAYI ??? MEREK ETMIYORMUSUN SENIN HAKKINDA SÖYLENENLERI.. ISTANBULDA TUT OTURDUGUN $EHRE KADAR BÜTÜN SÜLALEN SENIN NE CIRKEF,NE $EREFSIZ,NE AHLAKSIZ,REZIL KEPAZE OLDUGUNU ÖGRENCEK HERGÜN SENIN SOY ADINI TA$IYAN GÜNDE IKI AILE ARANACAK...ISTANBUL,ANKARA DAHIL...ANLADIN MI ZIBIDI. TEKRARLAYABILIRIM Geändert von Lara_ (20.04.2015 um 20:37 Uhr). |