| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
HEEEEYTTTT!!!! |
|
||||
|
||||
Zitat:
FEYZADE ORUSPUSU ÖZÜR DILEMEZSE ONU BURDA HERGÜN REZIL ETCEZ!!!!!!!!!! LAN SU KARIYLA EVLENSENE!!!! BIZDE KURTULURDUK |
|
||||
|
||||
@t9
Ben burdan kimseyle birak görüsmeyi, kimseyle Telefon Nr bile degismezken, feyzo kiskancligindan uydurdugu yalanlari birbirine karistirmaya basladi (yalanlarida celiski dolu) Seninde arkadaslik teklifini almakta tereddütüm vardi ve tam sileyimmi diye düsünürken feyzonun yazisi araya girdi. Böyle saldiracagini 100 % biliyordum ama yinede Kabul ettim. Feyzo kendini kontrol etmesini ögrenmeli. Benim hakkimda uydurdugu yalanlar 100% suctur ve bu Bir gün cezasiz kalmayacaktir. Tekrarlamak istemiyorum bu konuyu: son olarak: birak bulusmayi, görüsmeyi telefonla bile kimseyle konusmadim. Feyzo rahat uyuyabilirsin yani |
|
||||
|
||||
Zitat:
SEVTAP SEN KIME ACIKLAMA YAPMA GEREGI DUYUORSUN ????? ACIKLAMA YAPTIGIN KI$ININ NIKINE ÖNCE BIR BAK..... KIMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEYILSIN....KIME KENDINE SAVUNUYORSUN SEN???? $EYTAN IN SÜT KARDESI SENIN KIMINLE GÖRÜ$ÜP GÖRÜ$MEDIGIN KIMSEYI ILGILENDIRMEZ KIMINLE NI$ANLI OLUP OLMADIGINDA....SENI TANIYAN TANIYOR....BAYILILIRLAR ANNALARI GIBI DEDIKODU YAPIP BIR YERLERINDEN LAF UYDURMYA ....BU PACARVANIN I$I BU ...SOKAK KADINLARINDAN BETER BU 2 KEPAZELERE |
|
||||
|
||||
Zitat:
KIM SEVYESIZ???? BIRAK BU AYAKLARI!!!!! SIKERIM O SURATINI!!!!! VAYBEENIN SEREFSIZI!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Zitat:
HEYYYTTTT!!!!!! IT HERIF BIZE SEVYEYI ÖGRETECEK SURATINA SICTIGIMIN HERIFI!!!!!! |
|
||||
|
||||
Zitat:
DENIZ SORSANA §U KEPAZEYE SEVTAPA KENAN KILICKAYA OLARAK MI T9 OLARAK MI TANITMI$ BU IKI KEPAZE COK AKILLILARLA YA BU IKI HÖDÜK |
|
|||
|
|||
sanal is adami & dolandirici & sanal mafya & ruh hastasi
[size="3"]LARA LARA diye diye son nefesini vereceksin
Zitat:
Geändert von NurBanu (26.06.2015 um 18:55 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
YERIM BEN SENI KALBIMIN DIM DIMI..)))))))) INSANDA BIR GIDIMDAMI ZEKA OLMAZ 2 HÖDÜK KEPAZE ,BIRIDE KARISINA ANNE DIYOR...)))))))))))))))))) $AKA GIBI..)))) INSNAIN INANASI GELMIYOR ..MALESEF GERCEK..))) |
|
||||
|
||||
Zitat:
ISTEMIYORUZ!!!!!! IT OGLU ITLERI ARAMIZDA ISTEMIYORUZ!!!!!! |