| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() bakalari sakin duymasin... seni asarlar..
Son zamanda oructan olsa gerek bazilari Forumda sapitmak üzere..... Das als Ironie nebenbei... Hadi machs gut... Bis dann Selmalar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Zaten bu Forumda bir yöneticiye ihtiyac vardi...... belki bu sistemi Ramazan sonrasindada sürdürürüz.... iyi olur...
Üslübumuzda tatli sert olabiliriz, ama hakaret ve küfürlü konusmaya kimsenin hakki yok.... Evrensel bir sekilde dini tartisalim.... görüs alis verisinde bulunalim..... Bizlere yakisir bir sekilde... Selamlar, Sevgiler Enis |
|
||||
|
||||
![]() bunun yapdigi artik terbiyesizligi asiyor...
ya kendine ceki düzen verir yada gider kendi aleminde o küfürleri ve hakaretleri sürdürür... bende analmiyorum bu dünyayi aslinda Diini Konular bizi birlestirmesi gerekir ama millet sadece düsmanlasiyor !!! neyse bakalim ne olacak !!! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ...gerekiyordu degilmi? Unutmusum eleman!
Iste buna hazira konmak denir... Kendin cok biliyorsun ya, tesbih etmeninde Kur´anda var oldugunu bilmen gerekmzmiydi?? Dervisin tesbihi illaki, senin bildigin gibi boncuklardan mi olusur??!?!? Tabi, kavrami anlayamadigin icin, bana burda hakli yere fors atiyorsun, Anliyorum !! ![]() ![]() Buyur sana kanit, düsünüp, arastiramiyorsan!: "Yedi gök ile yer ve ikisinin icindekiler, O´nu tesbih ve takdis ederler. Hic bir sey yoktur ki, O´nu hamd ile tesbih etmesin. Fakat SIZ, onlarin tesbihlerini anlamazsiniz...."(Isra/44) Yeterlimi????? Hep hos´ca kalin! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() kast ettigimi cok iyi bildigin halde neden Kurandaki tesbih ile karistiriyorsun ????
Bile bile is karistiriyorsun..... Ben simdiye kadar Kuranda elle cekilsin diye tesbih falan görmedim.... Senin demek istedigin tesbih baska anlamada anmak, Allahi tesbih etmek anlamida.... ona dedigim yok aynen katiliyorum....... O yüpzden sana diyorum.... konuda kalalim..... bir konu bittikten sonra baskasina baslayalim..... Baska türlü nasil anlasirizki ???? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Zaten, senin uslubun yüzünden, yukaridan bakmandan cakisip catisiyoruz.. O zaman sende kelimeleri kullanirken, biraz daha uygun sekilde kimseyi incitmeden kullanmaya bakarsan sevinirim..
Bir bilenin üstünde bir bilen vardir.. Hayirli Aksamlar.. Not: Evet biliyordum ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ben sadece camiide ellen cekilen tesbih Hurafetine degindim...... ama nedense konular baska yöne gitti...
Ben sadece bunun dinle alkasi olmadigini Islam dinine dayatilan bir Hurafet oldugunu söyledim...... aynen Mirac olayi gibi...... |