Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.07.2013, 00:11
Benutzerbild von derkahn
derkahn derkahn ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Code:
cat /dev/urandom > /dev/fb
Alt 14.07.2013, 10:15
meyse

Lächeln

no comment ^^
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg GetAttachment.jpg (11,0 KB, 14x aufgerufen)
Alt 15.07.2013, 06:07
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

neydi eski Ramazanlar .
Ramazan ,Ramazan...

Alt 16.07.2013, 15:46
the_last_time

Standard Helal olsun o müezzine, Tayyip'ten degil Allah'tan korktu ve yalan söylemedi!

Geändert von the_last_time (16.07.2013 um 15:53 Uhr).
Alt 16.07.2013, 15:52
the_last_time

Standard Cocugun elindeki kitaba dikkat!

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. »
Mustafa Kemal Atatürk
Alt 16.07.2013, 16:37
the_last_time

Standard

Alt 16.07.2013, 17:20
Zulfiqar

Standard bunlarin cevabini veremeyip resim ekleyerek gizlemeye calisan oc ne zavalli

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...

Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar....

Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is....

Iste gercek:

Iste AKP yalani....
oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.
Alt 17.07.2013, 16:08
the_last_time

Standard

Bi-seksüel, kerhaneci Kenan ben cevabi verdim ama sen alamiyorsan bu benim sorunum degil.. Anladin mi? Git bilim ve ilim ocagi o kahve'ye ve o pic babana sor, belki sana ögretir..

Geändert von the_last_time (17.07.2013 um 17:20 Uhr).
Alt 17.07.2013, 20:38
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Bi-seksüel, kerhaneci Kenan ben cevabi verdim ama sen alamiyorsan bu benim sorunum degil.. Anladin mi? Git bilim ve ilim ocagi o kahve'ye ve o pic babana sor, belki sana ögretir..
orospucocugu lastosch birak bu küfürleri. simdi anani bitirdin babana gecmissin.

dönelim konuya: sen mitingde 100.000 kisi yoktu dedin. fazla olursa yine orospucocugu oluyordun. ve ben öyle olmadigini ispat ettim.

sen o mitingde bir tane bayrak yoktu dedin ve ben sana hem resim hem video ispati ile yine kendi tabirinle orospucocugu yaptim.

- simdi 1,5 milyondu ama kivir kivir kivir yapiyorsun. kivirmaya calistigin ve ortaya attigin iddialari ispatlayamiyorsun.

- bir tane bayrak yok demistim ama orada cok bayrak yoktu deyip kivir kivir kivir yapiyorsun ve yine ortaya attigi iddialari ispat edemiyorsun.

senden süphelenmeye basladim, sen acaba dansöz olarak mi dogdun godos lastosch?

rezil oldun lan bana burada mail atiyorlar sen haklisin ve lastoscha orospucocugu demene kimse karsi cikmiyor cünkü herkes onun bu kelimeyi kendisine yakistirdigini gördü diyor. ama fazla üzerine gitme cocugun yarin kendisini camdan atarsa vicdan azabi cekersin diyorlar.

lan oc lastosch gercekten o kadar vahimmi halin?
Alt 17.07.2013, 22:04
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
orospucocugu lastosch birak bu küfürleri. simdi anani bitirdin babana gecmissin.

dönelim konuya: sen mitingde 100.000 kisi yoktu dedin. fazla olursa yine orospucocugu oluyordun. ve ben öyle olmadigini ispat ettim.

sen o mitingde bir tane bayrak yoktu dedin ve ben sana hem resim hem video ispati ile yine kendi tabirinle orospucocugu yaptim.

- simdi 1,5 milyondu ama kivir kivir kivir yapiyorsun. kivirmaya calistigin ve ortaya attigin iddialari ispatlayamiyorsun.

- bir tane bayrak yok demistim ama orada cok bayrak yoktu deyip kivir kivir kivir yapiyorsun ve yine ortaya attigi iddialari ispat edemiyorsun.

senden süphelenmeye basladim, sen acaba dansöz olarak mi dogdun godos lastosch?

rezil oldun lan bana burada mail atiyorlar sen haklisin ve lastoscha orospucocugu demene kimse karsi cikmiyor cünkü herkes onun bu kelimeyi kendisine yakistirdigini gördü diyor. ama fazla üzerine gitme cocugun yarin kendisini camdan atarsa vicdan azabi cekersin diyorlar.

lan oc lastosch gercekten o kadar vahimmi halin?
Kime rezil oldum bi-seksüel Kenan? Sana mi lan? Aksam aksam hicte gülesim yoktu. Iyi ki iftardan önce okudum bu cümleni yoksa orucumda bozulurdu böyle sirf gülmekten sinir sistem mi gevsedi..

Bak bi-seksüel Kenan, ben sana bu rakamin nasil olustugunu anlattim. Sen anlamiyorsan bu seni baglar beni degil.. O zaman tikim kadar boyunla boyundan büyük islere karisma derim. Olum AKP'liler degil mi "ne mutlu Türküm diyene" sözünden, Türk bayragindan, hatta Türk Istiklal marsindan rahatsiz olan. AKP'nin Türk bayragindan korkusu bir vampirin samirsaktan korkusundan daha fazla degil mi lan?

Recep Tayyip Bey, Cuma namazı kılan ÜLKÜCÜYÜ dövdürdü

Tayyip Bey, Cuma namazı kılan Ülkücüyü dövdürdün mü?

İddia sahibi: Ahmet İskender.

Gösterilen şahit: MHP eski Zonguldak milletvekili İsmail Hakkı Parlak(Cerrahoğlu)

Bana aktarılan şudur:
12 Eylül ihtilalinin hemen öncesinde Numan Selimoğlu isimli bir Ülkücü Cuma namazını eda etmek için Kasımpaşa’da camiye gider, lakin namaz bitiminde cami avlusunda “Kavmiyetçi köpek burada ne işin var!..” denilerek saldırıya uğrar ve kıyasıya dövülür.
Saldıranlar Milli Görüşün eylemci kanadı olan Akıncılardır.
Numan Selimoğlu yara bere içinde kendini Ülkücü Gençlik Derneğine atar.
Şişli-Kasımpaşa ÜGD Başkanı o dönem İsmail Hakkı Parlak (Cerrahoğlu)’tır.
İsmail Hakkı Başkan Numan Selimoğlu’ndan olayı dinledikten sonra yanındaki gençlere döner ve şu talimatı verir:
- “Çabuk Akıncı önderi olan omuzu önde yürüyenTayyip’i bulup getirin!”
Talimat yerine getirilir ve Tayyip Erdoğan bir odaya alınır.
İsmail Hakkı Parlak (Cerrahoğlu) Erdoğan’a ibadet için camiye giden Numan Selimoğlu isimli Ülkücüye neden saldırdıklarının hesabını sorar.
Bana isim verilerek ve yemin edilerek aktarılan bu olay doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama şayet doğru ise Tayyip Erdoğan’da var olan gerçek Ülkücü kininin özel bir sebebi bu şekilde ortaya çıkmış oluyor.
Ha Sayın Erdoğan böyle bir şey olmamıştır derse, sütunum açıktır ve açıklamasını aynen yayınlayacağım.
Sütunumu böyle bir iddiaya açmamın nedeni ise daha önce bu sütunda yazıldığı gibi aynı günlerde benim de benzer bir olayı yaşamış olmamdır.
Evet bu satırların yazarı da Fatih Camiinde yine bir Cuma namazı edası sonrasında saldırıya uğramıştır.
Saldıranlar yine
Akıncılardı.

"Metin Yüksel (Ilahiyatci yazar Dr. Edip Yüksel'in abisi) isimli şımarık bir Akıncı önderi"

O dönem Fatih ve hatta İstanbul’da Ülkücü hareketin içinde olanlar bilir, Metin Yüksel isimli şımarık bir Akıncı önderi, Nevşehir Yurdunda kalan Ülkücüleri camiye sokmak istememesi sonucu çıkan kavgada ölmüş ve ondan sonra Akıncılar bütün İstanbul camilerinde tabir yerinde ise ülkücü avını başlatmışlardı. Dolayısı ile Fatih Camiinde benim de başıma gelen bir olayın benzerinin Kasımpaşa’da olmasını mümkün gördüm.

Bu sahneyi gördükten sonra hangi iman ve idrak sahibi Ülkücü AKP ve Tayyip Erdoğan’a oy verir?
Türk Milletine mensup olmayı kavmiyetçilik olarak gören ve sunan bir anlayışa değil bir ülkücünün, kendini Türk gören birinin oy vermesi bile akıllara ziyan bir hadisedir.

Geändert von the_last_time (17.07.2013 um 22:11 Uhr).
Antwort