| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ich glaube ich werde mal eine Auszeit machen. Oder zumindest mal eine Weile nicht mehr im Forum schreiben.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Öyle diyorsun da ama burda düsünce özürlü, baskalarinin fikirini tahammül bile edemeyem, tartismalari iftiralarla, yalanlarla dolanlarla sulandiranlarin haddi hesabi yok ki Banu!
Ondan sana Yasar Kemal'in degimi ile söyle yaziyim. Iyi insanlar güzel atlara binip gittiler. Bize de demirin tuncu, insanın piçi kaldı. Forum icin de bir nevi gecerli. Aslinda cok yazik. Tartisma kültürü ve dogru iletisim kurmak cok önemlidir insanlar arasi diyalogta. Geändert von seyrangah (09.04.2015 um 11:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Türkiye'de ki kediler AKP'li. Hep secim günü trafolara girip ceyranlarin kesilmesine sebeb oluyorlar.
Baska türlü onlarin davranislarinin izahi olamaz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana tahammül göstermeyenlerin karsisinda bende varim.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Eden kendine eder demisti Mevlana. Kendini bilen zaten böyle ucuz entrikalara basvurmaz. Kücük insanlar kisiyle büyük insanlar isiyle ugrasir derler ya. Bunu okumak güzel bir sey ve senden okumak daha da bir ayri deger katiyor buna.. Geändert von seyrangah (09.04.2015 um 16:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() kan yemek, icmek islam dininde HARAMDIR (en az domuz yemek kadar haramdir)
insan insani yiyince, dogal olarak kani da yedigine göre bu durum yani bu müftünün söyle denilen cümle "SACMA" hem bunu hangi kaynaktan buldun? bulutlar yesil renk desem, simdi inanacakmisiniz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslar kisa zaman önce burda bu kardesimiz icin haber yayinlamistim,
Allaha sükürler olsun ki ,bu 3 cocuk annesi olan kardesimize uygun ilik bulundu ![]() http://www.lokalkompass.de/luenen/le...e-d533866.html |
|
|||
|
|||
![]() Tepki toplayan fetva: Erkek açlık çekiyorsa karısını yiyebilir
İran haber sitesi Al Aram’da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah yayınladığı fetvada "Bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yiyebilir" dedi. Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı bildirildi. Suudi Arabistan Müftüsü’nün fetvası sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te büyük tepki yarattı. İşte o yorumlardan bazıları: -ben de kadın budu köfte, dilber dudağı, hanım göbeği filan nerden gelmiş diye düşünüyordum, böylece merakımı gidermiş oldum. -kadın budu köfte hiç bu kadar gerçek olmamıştı. -kotan odabaşoğlu @kotanodabasoglu -Hocam çok acıktım hatunu rosto yapıcam 1. Caiz midir ? 2. Neresinden yameye başlamalıyım ? 3. Yanında ne içmeliyim ? Bul Beni @adimgaravel Suudi müftüsü şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz diye fetva vermiş. Etine dolgun kızlar eklesin. |