| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ach ja, jeder hat das Recht auf freie Meinungsäußerung...
Sorry ich vergaß!° |
|
||||
|
||||
![]() Ach ja, jeder hat das Recht auf freie Meinungsäußerung...
Sorry ich vergaß! |
|
||||
|
||||
![]() Alzo Sex mid Moral=Blümschenseks???
Seks ohne Moral=böze böze tribe??? abba jede blume had doch aynen trib, odda? alzo is seks imma trib? |
|
|||
|
|||
![]() aha interessante logik!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Umarim yaziya bizim kinde oldu, tanidigim kiside oldu diyen cok ama cok AZ cikar..
Gercekden üzücü ve Hayati maf edici bir Olay ile karsi karsiya kalan Insanlarin gelecekleri genel olarak karamsar ve umutsuz gecmekde.. Bir Anne veya Babanin cocuklarina verebilecek en kötü Ceza Susmak dir.. Zaten cocuklarina eziyet cekdirene ben Anne veya Baba diye hitab etmem sonuncda onlar Hayvanlardan da düsük mahluklar.. Yardim ellerini herkez uzatmali, hosgörüye sahib olmali ve gerekirse bir Aile icine de karismali bence.. Sonuncda bu Ülkede cok yardim yelleri filan var .. Eger bu Olayin farkinda olan veya süphesi olan direk Polise gidemiyorsa bir tür Yardim Yerlerinden Destek alabilir... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() was meinst du schmetterling?
|
|
||||
|
||||
![]() cok sacma bir konu bence böyle olaylar hakkinda ne tartisilir nede konusulur cünkü cok igrenc birsey,o yüzden böyle konulari hic acmayip milletin aklina getirmek düsündürmek bile yanlis bence
|
|
|||
|
|||
![]() Bu konu hakkinda konusmak zorunuza gider tabii... yedirmek zor haliyle!!!
Futbol olsa ne tartisilir degilmi!! Bence sen ve senin gibi düsünenler daha cok büyümesi lazim.. Ilk Önce icinizde bir Korku olmali ki anlayabilesiniz bu tür Konulari |
|
||||
|
||||
![]() ... hicbirsey hakkinda konusmayarak elimize ne gecer? Evet, hicbirsey...
Asil kimsenin konusmak istemediyi, herkesin kafasini cevirdigi, kurbanlarin bu sessizlik altinda ezildiyi bir konu hakkinda tartismak gerek! Aile ici tecavüzü inkar ederek elimize hic birsey gecmez! Bu malesef yukaridada bahsetiyim gibi gündemde olmayan bir konu. Peki niye? - Insanlarin böyle zor konulari konusmasindan kacindigi icin....aynen su an senin yaptigin gibi! Ya kurbanlar ne yapsin - biz bile bahsetmekten kacinirsak? |