| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Arsena biraz hircin o beni döver vallah
|
|
|||
|
|||
![]() Sabah sabah benim derdim neki sana cevab yaziyorum iste huyum degilmi dayanamam senin gibi zevkzeklere ;-)
Boyun kadar konus bakim.... |
|
|||
|
|||
![]() ne üflemeye nede püflenmeye niyetim var ;-)
Kischkisch seni üflesin ;-) belki hayirli biri cikar birden ortaya hehe ama dikkat et su kischkisch dan dogru bir sey cikmayacagi icin carpilirsin allah korusun ;-) yani nefese dikkat hehe |
|
||||
|
||||
![]() 1. beni Allahdan baska birisinden korkum yok. Eger benimle derdin varsa söyle bulusalim. Ben gelirim.
2. Dün kardesimle konsutum. Hakikatten o yazmis. Ama sen önce benim gbme ib.ne filan birseyler yazmisin.Ona karsilik seni bulup sana küfür etmis. 3. Ben sana önceden tek senin gelmisini gecmisini .... yazmistim. Eger sen kötüye yorumlarsan ben ne yapim? okey es wr jetzt zweideutig von mir geschrieben. 4. Yine ve yine söylüyorum ister inan ister inanma. Ama yinede senden ailenden sülalenden bu tarz laflar yüzünden özür dilerim. 5.Ich bin ein Mensch der zu dem steht was er sagt und macht. Inan bana benim basimdan bundan daha ne kötü seyler gecti ve ben hic inkar etmedim ve kacmadimda. 6. Elini kalbinin üstüne koyda bir daha düsün.Banada lütfen bir daha iftira atma! Saygilar ve sevgiler |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Müslümanliga cok yakisir bir sekilde yazdin yine Bravo biz yazmasak sen kendi kendini ele veriyorsun huyun neymis!!
Sen kim benim veya baskalarin Hayati hakkinda konusabilmek kim!! Yaw anlamadiginiz, bilmedigin konulari giripte yüzüne gözüne bulastirmasan nasil olur ohh iyi olur da nerde sende onu anlayabilecek kabilet!!! Dilinle de olsa ne kimsenin Gururuyla nede Namusuyla ne DIniyle nede Görüsleriyle ilgilen seni cünkü sifirdan sifir ilgilendirir!! anlasildimi kisckisch |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Baskalarina ettigin saygisizligi sana karsi kullanirim benim terbiyemi bozdurtma..
Geri kalmis Saf !! Muskayla ugrasiyorsan kendine ilk bir Akil ve Zeka Muskasi yap ... tztz ne adamlar var ya... |
|
|||
|
|||
![]() Boskonusanlarin Baskani ?
|