| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() simdi dini sen bir Üstad olan Ahmed Hulusi veya bir Yasar-Nuriden daha iyimi bilirsin ??????
Simdi ben bir arastirma yapacagim zaman hgelip sanami danissam daha dogru olur yoksa bu Üstadlarami ??????? Yani bunun cevabi cok ama cok aciktir..... o yüzden tartisilmaz bile...... Eger bunlarin arasinda bunlara yaklasan Üstadlar varsa zaten bizler bunlardan haberdar olurduk... dimi ama Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() und die Türkei wird nicht in die EU aufgenommen,
die Europär bekommen den Stempel eines Cristlichen Status..... Die Türkei wird sich als Führer der IKÖ etablieren....... Ich denke das wird für die Türkei das beste sein.... Wir sind ein sehr erfahrenes Volk was politik angeht...... das haben die anderen Länder ausser, Iran nicht... aber die taugen heut zu Tage auch zu nichts.... Also es ist viel Dynamik drin.... |
|
||||
|
||||
![]() ersparen Mr. Enis:-)
1-Von Patriotismus und Hollywood geleitete Amerikaner werden Busch wieder wählen.. 2-Trotz häftigem widerstand in der öffentlichkeit werden die Europäer mit Verhandlungen beginnen.Nach einem schmerzhaftem Prozess(für beide Seiten) wird die Vollmitgliedschaft erfolgen |
|
|||
|
|||
![]() wie du siehst sind beiede varianten recht sympatisch..... egal wie, die Türkei ist dabei...... wenn es so weiter geht, ist unsere Ekonomie in ein paar Jahren Weltklasse...... das ist nicht übel oder......
Egal zu was sich unsere Führung sich etscheidet, meine Zustimmung in allen bereichen haben sie..... Artik hayirlisi.... gelecegi ancak Allahtan baskasi bilmiyor..... ist schon Cool oder.... wer Intelligenter Politik betreibt, wird Siegen..... Gruß ENis |
|
|||
|
|||
![]() Evet, Ananin... Demiyeyim, belki imanli bir kadindir... Babanin biyigina desem, belki biyiksiz, belki de imanlidir... Gercek olan su ki, Freud"un tarifince bir "Ödipüs kompleksinden" dolayi ebeveyninden intikam aliyorsun. Yezdan seni ve senin gibilerini ya islah eyleye, ya da kahhar ism-i serifince kahreyleye, dünyada olmazsa bile - malum, onun hesabina bazen bizim gibi günahkarlarin akli ermez senin gibilerini ibret olmasi icin küfründe azittirir - ahrette helak eyleye.
|
|
||||
|
||||
![]() Enis´cim dikkatini cekerim! Sen bi Üstadin en az Prof olmasi gerektigini vurguladin!!!!Bende sana dedim, illaki Prof olmasi sart degil diye...
Evet benim üstadim Ahmed Hulusi.. ve kendisi Prof degil!!!! Demekki Prof Ismini tasimadanda Üstad olunuyormus... ![]() Yasar Nuri=No comment... Objektif ol diye nutuk tutuyorsun, fakat sende hayata gecirsen fena olmayacak! |
|
|||
|
|||
![]() Sevgili arkadaslar..... sikayet üzerine tüm Beitraglari silinen bazi arkadaslar yine geri gelmisler.....
Yakindan tanidigimiz Frankfurtlu Mehmet.... diger nami Kihak, Elazig und Elazigspor.... yine Forumda Terör yaratiyor....... Bu Bin Laden kilkli herife, lütfen hic ama hic kimse yazi veya cevap yazmasin, bunu önemle vurguluyorum...... Hatta yazilarinida okumayin....... Kendi aramizda seviyeli ve Türklügümüze yakisir sekilde sohbetlerimize devam edelim.... Lütfen hic kimse yakindan uzaktan bu kisiyle ilgilenmesin, Vaybee tüm Forumdaki yazilarini ve Nickini silmisti, ama adam insan kani olmadigi icin Forumda fitne yaratiyor.... Yakinda mubarek Ramazan ayi gelecek... ve bizler onu dikkate almadan yolumuzta decam edelim..... Hepinize tesekkür ederim ve Insallah Vaybee bunu yine en kisa sürede siler.... Selamlar Enis Kaya / NRW |
|
|||
|
|||
![]() degerlendirmek vücuda binbir kat faydasi var.
Ramanzan ayini degerlendirmeyenlere de saygimiz var yalniz insanca davranmalarina rica edilir (mantikli hareketler cok önemli) Inancini yitirmis insan yok. |
|
|||
|
|||
![]() hem saglik hemde ruhacisindan Ramazan ayi dinimizin en önemli ayidir denilebilir....
Oruc sadece ac kalmak degil, her seyden evvel ibadettir..... o amacla oruc tutulur ve ibedete sarilir.... Ileride bu hususu fazlasiyla tartisacagiz zaten... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() Zulmü alkislayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmise kalkip sövemem. Biri ecdâdima saldirdi mi, hattâ bogarim!.. - Bogamazsin ki! - Hiç olmazsa yanimdan kovarim. Üç buçuk soysuzun ardinda zagarlik yapamam; Hele hak nâmina haksizliga ölsem tapamam. Dogdugumdan beridir âsigim istiklâle, Bana hiç tasmalik etmis deðil altin lâle! Yumusak basli isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ cigerim, Onu dindirmek için kamçi yerim, çifte yerim! Adam aldirma da geç git, diyemem aldiririm. Çignerim, çignenirim, hakki tutar kaldiririm! Zalimin hasmiyim amma severim mazlumu... Irticâgn su sizin lehçede ma´nâsi bu mu? |