| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() also zum thema: seit meine freundin sich vor einiger zeit verliebt hat, haben sich ihre dioptrien werte extrem verschlechtert. mittlerweile muss sie eine brille tragen die noch nicht mal ein tornado zerstören könnte, so dick sind die gläser... ich habe jetzt grosse sorgen um sie, das sie noch durch ihre neue liebe blind werden könnte... yazik olur kiza, cümkü daha cok genc...
|
|
|||
|
|||
![]() Ask hem sudur hem atestir; ask hem mutluluktur hem keder; ask hem gözyasidir hem mutluluktan atilan kahkaha; Ask hem içi içine sigmamaktir hem de üzüntüden bogulmaktir.
Ask hem herseydir hem de hiçbir sey. ... Sasiyorum aklim ve kalbime Amansizca savasiyorlar yine Aklim unutmami söylüyor seni Kalbimse sonsuza dek sevmemi ... ------------------------------------ Ask hakkinda Ümit Yasar böyle diyor: Aldim taa oraya çikardim seni Taa oraya Ulasamayacagim kadar yüksek Varamayacagim kadar uzak Ve simdi Sen bana oradan bakmaktasin. U.Y.O. -------------------- Ask ..... en güzel siirler, en güzel kitaplar, en güzel romanlar onun için yazilmistir. Yüzyillara meydan okuyan sarkilar, türküler onun için bestelenmistir. Agitlar onun için yakilmistir. Oysa "GERÇEK ASK" hayalet gibidir; herkes ondan bahseder ama onu gören kaç kisi var. Asiksindir bazen için içine sigmamaktan, heyecandan, ona kavusacak olmanin mutlulugundan uyku girmez gözüne ama bazen de üzüntüden, hasretten uyku girmez gönlüne... Aski anlamaya, anlatmaya çalismak beyhude bir çaba ... |
|
|||
|
|||
![]() ..bir sudur ic ic KUDUR !!!!
O Soruya, böyle Cevab :-) |
|
|||
|
|||
![]() anlatmisdir...
|
|
|||
|
|||
![]() ASK bir yalandir.
Insani ilk basda kandirir sonrada terk edip gider. Yanliz birakir! Iste bu askdir!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Insani terk eden Ask degildir ;-)
Aski terk eden Bizleriz ...... zavalli Ask gelip, gidip görünmezse ne yapsin oda en sonunda cekip gider isde... |
|
|||
|
|||
![]() yoksa bir gün senide birakip gider yavrum.
Ortada kalirsin öyle |
|
|||
|
|||
![]() benim icin kafa yormana gerek yok ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() vielleicht geht Dir Dein Macker jetzt fremd?
|