| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Kurani kerimde Allah insani üç kisma ayiriyor degerli kurandan hadisden ulemadan sasmiyan müslüman kardeslerim
1 insan 2 Adem 3 Gerisinede konusan hayvan diyor (hafizamdan kaymis Kurani Kerimde cenabi Hak hayvanlarin en kötüsü küfreden iftiracilar dir buyuruyor) demek ki sen konusmasan da ben dinlemesem de her birimize insan demiyor Allah çarpilirsin yemin etme bir bu gercegii bilmiyorsun iki birde ayete bak diyorsun hz muhammed efendimizi postaci ediyorsun numara 3!!!! kardesim sapitmis yoldan cikmis kardesim Allahin dini taksim olmaz bir kisminana inanip yahut bir kismini okuyup arada baglanti kurmadan kendi nefsine uygun olarak konusmak küfürdür KÜFÜR.....onun cüzünden feragat küllünden feragat hükmündedir bende konusanla sende dinleyenin mecmuuna insan denir yahut sende konusanla bende dinleyenin mecmuuna insan dedir konusanla dinlemeyene konusan Hayvan deniyor Ayna ayna bakmýyor insan insanin hayvanda hayvanin aynasidir deniliyor Yani sen kendi huyunu ve kabiliyetlerini görüp kendi iklimi vücudunda ne galibse Onu söylüyorsun Tabiidir ki her kap icindeki seyi sizdiriyor Ben ise hep anlatabildim mi acaba anlatamadim mi acaba, Diye ince sualleri soruyorum Yani anlatalan seyi kendime de soruyorum gelin bu küfürden pislik icinde olmakdan vazgecin muhammedin yoluna dönün ! Vesselam |
|
|||
|
|||
![]() peygamberimizin gösteridigi din hokkabazlik dini degil sabir ve baris dinidir siz bunu dahi idrak edememessiniz efendi..
galiba burda gercek islami yaymaya calisan birini görünce seytanlariniz ayaga kalkti gerci yazinizdan ne demek istediginiz pek anlasilmiyor ama allah cc hidayet versin vesselam |
|
|||
|
|||
![]() veya ABDULLAH AUS MÜNCHEN
ne önemi varki mühim olan hz muhammedin yolundan gitmektir böyle yahudi hahamlari gibi neden yaygara koparip kuduz hayvanlar gibi salya saliyorsunuz ! 2 rekat namaz kilin allaha yalvarin ! |
|
|||
|
|||
![]() üstelik carpitarak....... senmi din veya efendilikten bahsediyorsun......
Bald fliegst du hier raus, ich habe dich bei Vaybee angezeigt....... |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslarlan karar aldik..... Vaybeeden disari atilincaya kadar senin konusmayacagiz.....
Es ist bald sowieso vorbei.... also nur geduld, du möchte gern ich. |
|
|||
|
|||
![]() dedelerimiz oguzlarin kayi boyundan sizler gibi rum dönmesi vatan hainleri degiliz !
sen bu forumun delissin galiba abuk subuk seyler yazip birilerine iftiralar atiyorsun |
|
|||
|
|||
![]() var ? türkiyede cok kullanilan bir isim olan enis isminin babasinin tapulu mali olarak kullanmak isteyenler var ?
yani ismim enis diye tehditler aliyorum gözlerime inanamiyorum böyle kafasi 12den sonra calismayan müslümanlardami var ? müslümanlik bu mu ? |
|
|||
|
|||
![]() bu forumda yeniyim
fikrin nedir nesin necisin arkadaslarin kim pek anliyamadik ama biraz komiksin alcak daglari sen yarattin galiba..allah seni okuyanlara ve ailene sabir versin..kisiliginde oturmamis biraz vah garibim vah... |
|
||||
|
||||
![]() Berbat bi tarz...
Hahamlari örnekmi almaya karar verdik simdide?!? Peki bu yapilan nedir? Fakat cok haklisin, senin yaptigin (günümüzün) perdelenmis müslümanliginda yer alir... ...Islam´da asla!!!!! Büyüde gel....!!! |
|
||||
|
||||
![]() Ich erzähle keinen hurafet SONDERN gebe einen Artikel wortwörtlich wieder!!! Den Artikel einer seriösen und nicht gerade christlichen Zeitung! Wer der Autor ist: da musst du nicht rumspekulieren (Wetten kein Moslem / Jude / blabla) sondern einfach nachforschen für wen das Kürzel cig. steht.
MfG |